Dodaj do ulubionych

MJM to dno !

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.06, 20:42
MJM to dno ! przykro mi to pisać , bo kiedyś z przyjemnoscią oglądałam
perypetie rodziny Mostowiaków... dziś po dłuższej przerwie oglądam MJM....i
stwierdzam , ze ten serial jest beznadziejny... czy realizatorzy tego nie
czują ? nie widzą??? podam dwa przykłady z ostatniej chwili...
- Marta dzwoni do swojego byłego męża aby z nim pogadać w Parku o probelamch z
synem!!!!! Boszszsze co za durnota... po 1), ja na miejscu jej aktualnego
meża wkurzyłabym sie ostro gdyby moja żona radziła si w sprawach naszego
dziecka innego faceta i to jeszcze byłego kochanka...
po 2). Czy Marta jest, ąz tak durna aby wciągać ponownie w swoje życie byłego
faceta??? nie obawia się zaangazowania Jego w jej życie???

- Marta zalatwia pracę kochance jej siostrzeńca !

No sorry, ale ja tego nie rozumiem... nie jestem zionącą nienawiścią babą ,
która mysli, ze nie mozna utrzymywać poprawnych stoosunków ze swoim byłym
mężem... ani nie jestem zawistną babą ,która życzy wszystkiego co najgorsze
dziewczynie, która poszła do łóżka z synem mojej siostry... no ale przepraszam
chyba są jakieś granice miłosierdzia? dobroci? wspólczucia????

Ale ten serial zrobił sie durny....

aaa i nie mogę jakoś znieść Madzi ciągle płaczącej lub krzyczącej...

Ps, przepraszam od razu wszystkich za założenie nowego łatku o MJM ale
musiałam to napisać....
Obserwuj wątek
    • ugly_bad Re: MJM to dno ! 21.03.06, 20:45
      zgadzam sie z Przedmowczynia! ;-)
      a teraz jeszcze beznadziejna klotnia beznadziejnej Marty z beznadziejna
      Malgosia. slabo sie robi...
      • Gość: Anka Re: MJM to dno ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.06, 20:51

Własnie miałam to dopisać...
        Kłotnia dno... i jeszcze ten wątek przyjaźni Małgosi z kochankiem męza (
        Grzegorzem ) , który to rozwalił po częsci ich związek... i jeszcze co własnie
        widzę... on oferuje jej pożyczkę... no poprostu co za debilizm...chyba napiszę
        zaraz emaila do realizatorów tego serialu... wiem ,ze pewnie mają w nosie opinie
        takich jak ja... ale chociaż sobie ulżę:)
        • Gość: akka Re: MJM to dno ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 20:58
          Nareszcie ktos dostrzegl glupote tego serialu;).
          Brawo! Popieram w pelni;).
        • g-andzia-g Re: MJM to... 23.03.06, 08:17
          hmmmmm..... fakt przesadzają, ja też kiedyś bardzo chętnie oglądałam MJM ale to
          staje się coraz bardziej nudne:( najpierw madzia związuje się z kamilem, potem z
          pawłem, ślub z Saszą a teraz ojciec kamila... jaki to ma niby sens... po tym
          wszytskim madzia nadal przyjaźni się z pawłem i kamile.... kompletna głupota:(
          pozdrawiam...
    • Gość: Julka Re: MJM to dno ! IP: *.icpnet.pl 21.03.06, 21:32
      A ja napisze tak samo jak pisali mi inni forumowicze, gdy wyrażałam swoja
      opinie na temat w11.
      Czyli zaczynam:to skoro ci się nie podoba to po co oglądasz?mało masz kanałów w
      tv?po co sie tak męczysz, chyba masz baterie w pilocie i możesz przełączyć, albo
      poczytac ksiazkę.
      No ulzyłam sobie, wkońcu ja mogłam to komus powiedzieć a nie ciągle to mówili mi.
      • Gość: podoba Re: MJM to dno ! IP: *.chello.pl 21.03.06, 21:44
        a mnie się podoba
      • ugly_bad Re: MJM to dno ! 21.03.06, 21:47
        sila przyzwyczajenia,
        cholera jasna ;-(
        • Gość: porzeczka Re: MJM to dno ! IP: *.bilgoraj.mm.pl 21.03.06, 21:56
          ja też oglądam z przyzwyczajenia i też twierdze że dno coraz większe.
          odzwyczaję się jak odejdzie Kamil - jedyna normalna osoba.
      • Gość: Alka Re: MJM to dno ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.06, 21:56
        Heheh :)) ehh wiedzialam wiedzialam ,ze kto mi to napisze...ze po co ogladam jak
        to taki dno... ale ja wlasnie napisalam ,ze ogladalam kiedyś, dzis po dluzszym
        czasie w porze kolacji zaczelam ogladac i dlatego wlasnie ten watek załozyłam...
        jestem zdruzgotana poziomem tego serialu,który był kiedys bardzo fajny!

Nie mam zamiaru się rownież męczyć ogladaniem tego pasztetu... dzisiejszy
        odcinek wystarczy mi znowu na długi czas,

Wiecie tylko co jest przykre? ze traktuje sie nas jak idiotów , którzy przełkną,
        wciągną się w najgorsze nawet bagno... kurcze przecież 20 godzina to idealny
        czas na obejrzenie czegoś ambitnego, lub chociaż sensowengo:) a co nam serwuje
        nasz apolska telewzija??? DNO DNO DNO,,,,

I tyle miałam do napisania;) pozdrawiam :)
    • misiek12311 Re: MJM to dno ! 21.03.06, 21:55
      Lepsze było, jak Marysia załatwiła pracę kochance męża - to jest dopiero
      miłosierdzie!
      • Gość: zuzanna Re: MJM to dno ! IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 26.03.06, 21:25
        ja uważam że ten serial jest wspaniały, uwielbiam go oglądać .Ma lepsze i
        słabsze strony, ale tak w życiu bywa. Szkoda mi ,że nie będzie Norberta. Myśle
        że Marta go nie zdradzi i nadal będą rodziną, uwielbiam TĘ PARĘ Może powróci
        (Trzymam za kciuki o powrót do zdrowia M.Sabiniewicza) Uważam że to jeden z
        lepszyćch seriali, wspaniały scenariusz , przestancie narzekać!!!!
        chętnie jeszcze raz bym obejrzała od początku.
    • galaxian1 Re: MJM to dno ! 22.03.06, 10:18
      Ten kto naprawde uważa że to DNO - ten nie ogląda.
      Np. JA :)
    • mon.dan Re: MJM to dno ! 22.03.06, 12:34
      no może nie dno, tak z powodu starej słabości do serialu tak ostro bym nie nazwała.
      Ale... z tym załatwianiem pracy... Ta troszę ciut skrzecąca Madzia (lubię
      dziewczę, a wczoraj to było przegięcie)...

Tak się nieco zaczyna odcinać od codzienności ten serial niekiedy.
    • Gość: zgredek Re: MJM to dno ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 13:30
      oj psujesie ten serial ,psuje. Marysia i Hanka są już tak kryształowe, że nic
      tylko żywcem do nieba.A Marta to juz ma takie problemy,że nikt jej nie może
      pomóc tylko ex jak nie jacek to Rafał, czy ona nie ma bliższych???
      • Gość: Senka Re: MJM to dno ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 13:43
        Dodajcie świeżości temu serialowi bo wszyscy widzowie uciekna.
        Normalnie najlpsza to jest jasnie Pani Myszka, ktora jeszcze z pretensjami do
        siostry,ze jak ona mogla pwoiedziec jejz eby jeje pieniadze zwrocila, w koncu
        meiszka za darmow jej mieszkaniu wiec jejw szytsko wolno. No i fakt jej super
        przyjaciel Grzegorz ktory pouzywal sobie z jej mezem a tu przyjazn. jedyna
        prawdziwa osoba. I dlaczego nikt nie rozumie biednej Myszki, w koncu maial dwa
        neiudane malzenstwa i Stefan, ktory ja zawlokl do oltarza. oj oj paranoja. o
        innych nie chce mis ie juz pisac. wszyscy widza. a jeszcze sobie uzyje. Hanka z
        aspiracjami po maturze chce nauczac i sie oburza,ze nie chca jej.
        Madzia wrzeszczy na wszystkich i wydzwania do Jerzego ojej.
        • piotr7777 Re: MJM to dno ! 22.03.06, 14:04
          Małe sprostowanie - Stefan ciągnął Myszę do urzędu a nie do ołtarza.
          • Gość: Anka Re: MJM to dno ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.06, 20:23
            Zapomniałam własnie jeszcze o naszej Swiętej Marysi, która to załatwiła prace
            kochance męża ale ale to jeszcze nie wszystko ...zaprzyjaźniła sie przecież i
            załatwiła również pracę matce kochanicy swojego męża! to juz jest bzdura bzdur
            :) jezu , kto to wymysla takie historie... to jest s-f polskich seriali:))

Nie znam z życia ani jednej takiej wielkodusznej osoby... znam kobiety, które
            poznały kochanki mężów- oczywiscie nie wwydrapały im oczu ani nic z tych rzeczy
            ale NIGDY nie zaprzyjazniłby sie z nimi!
            Proponuję zejście na ziemię,,,bo juz niebawem oglądalność MJM będzie
            odnotowywana jedynie w Rosji:))))))))))))))
            • Gość: Julka Re: MJM to dno ! IP: *.icpnet.pl 22.03.06, 20:40
              dnem to można nazwac NDiNZ, które ciągnie się jak flaki z olejem.Tam to dopiero
              kjest tyle rzeczywistosci co mąki w cukrze.
              • Gość: karola Re: MJM to dno ! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.03.06, 20:51
                Boze, "Janinka przepraszam, ze zyje" doprowadza mnie do szału! niemożliwa jest!
    • papilotta Re: MJM to dno ! 23.03.06, 13:32
      Oj, dno, dno... wszyscy tam są święci. wszyscy Mostowiakowie, of kors. Oprócz Myszki, rzecz jasna. wkurzająca lala, ale znam takie osobiście w realu, więc akurat temu się nie dziwię. wątki o przebaczeniu i przyjaźni ( z kochankami mężów itp.itd) rzeczywiście porażają. no i ta Kożuchowska!!! no patrzeć na te wydęte wardżki nie mogę... a Mucha jak lamentuje, to przełączam na inny kanał. i drewniaki-bliźniaki - gwóźdź do trumny...a Kingusia (Cichopek) wieczne cielątko... mimo to oglądam,chyba masochistka jestem :)
      • ankas4 Re: MJM to dno ! 23.03.06, 16:49
        papilotta napisała:

> Oj, dno, dno... wszyscy tam są święci. wszyscy Mostowiakowie, of kors. Oprócz M
        > yszki, rzecz jasna. wkurzająca lala, ale znam takie osobiście w realu, więc aku
        > rat temu się nie dziwię. wątki o przebaczeniu i przyjaźni ( z kochankami mężów
        > itp.itd) rzeczywiście porażają. no i ta Kożuchowska!!! no patrzeć na te wydęte
        > wardżki nie mogę... a Mucha jak lamentuje, to przełączam na inny kanał. i drew
        > niaki-bliźniaki - gwóźdź do trumny...a Kingusia (Cichopek) wieczne cielątko...
        > mimo to oglądam,chyba masochistka jestem :)

hehehe, ja tak jak Ty oglądam "Pierwszą miłość" choć to dno dna:))) hehehe, ale
        lubię popatrzeć na te historię z marsa:))) jednak jesli chodzi o MJM to mam
        alergię na poważnie! załamał mnie ostatni odcinek... drażnią mnie ci "wszyscy
        święci"!
    • Gość: KGB Re: MJM to dno ! IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.06, 17:22
      to jest dno totalne bzdet i głupota jakiej mało w naszej telewizji zresztą to od
      początku kopia Mody na sukces !!!
    • gweeny Re: MJM to dno ! 23.03.06, 18:38
      i jeszcze te żałosne narzekanie Marty na brak kasy, ludzie ile oni potrzebują
      na przeżycie??
      • Gość: Basia Re: MJM to dno ! IP: *.future-net.pl 23.03.06, 19:04
        To ciekawe co zrobią jak Marta przejdzie na urlop wychowawczy /bo takie ma
        zamiary/ i nie będzie już wcale pensji a Norbert nie pracuje przecież! Zasiłek
        dla biedoty z pomocy społecznej?
      • papilotta Re: MJM to dno ! 23.03.06, 19:07
        meble z Ikei, markowe ciuchy, kawka w restauracyjce...no wiesz, takie życie rzeczywiście kosztuje...:) mnie denerwuje jeszcze jedno: czy Marta rzeczywiście musi łazić z dzidzią po całym domu? "w sypialni jest za mało miejsca"... Bożesz ty mój... każdy by chciał mieć tak mało miejsca...
      • papilotta Re: MJM to dno ! 23.03.06, 19:08
        p. Łepkowska chyba powoli traci wenę i poczucie rzeczywistości... niech lepiej napisze scenaiusz kolejnej części Matrixu :)
        • Gość: diird Re: MJM to dno ! IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.06, 19:22
          Mnie rozbraja Gosia, której całkiem niedawno zbierało się na wymioty jak
          widziała Grzegorza <sama tak mówiła>, a teraz zachowują się jak para
          najlepszych przyjaciół - dEbIlIzM!!No i do tego jeszcze jęcząca Mucha i powrót
          Teresy Płaczącej - chyba przestanę to oglądać!!
          • ezdunek Re: MJM to dno ! 24.03.06, 23:09
            a do tego jeszcze Stefan,który wszystkim dookoła wmawiał że potrzebuje wyjazdu
            żeby się pozbierać po rozstaniu z żoną a w rzeczywistości w najlepsze się bawił
            z kochanką.A co więcej,kiedy kłamstwo się wydało NIKT (w tym rodzina żony) nie
            miał do niego najmniejszego żalu że ich oszukiwał.I nikt sobie nawet nie zadał
            pytania:skoro tak szybko się pocieszyłeś z tirówką to czy ta żona w ogóle była
            dla cibie ważna.Bzduuuuuuuura
            • deniss_peniss Re: MJM to dno ! 25.03.06, 13:04
              Wszyscy w tym serialu płaczą, jęczą, stękają, załamują rękami, krzyczą,
              Janeczce tylko format ekranowy 4:3 wycina aureolę nad głową, a Madzia to
              mikrofon ma chyba w gardło wbudowany, współczuję Wojewódzkiemu. Rozbawiła mnie
              scena jak Koroniewska z tym swoim pedałkowatym anglojęzycznym przydupasem
              robiła zakupy w Leruła Merlę, zielony trójkącik nawet nie potrzebował przekazu
              podprogowego, a miła kosultantka "Kupili Państwo meble, to zapraszam do działu
              z roślinami":)
    • Gość: aniaaaa Re: MJM to dno ! IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 26.03.06, 21:35
    • Gość: aniaaaaa Re: MJM to dno ! IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 26.03.06, 21:41
      bez przesady. serial normalny i jeden z nielicznych ' który obecnie w naszej
      telewizji da się oglądać.Czy musimy ciągle narzekać i nie widzieć w czymś
      czegoś pięknego. Jak chcecie widzieć życie to są od tego reportarze - tam jest
      cała zgnilizna życia - aserialniech nam przyniesie trochę piękna jak w bajce .
      Serial Mjm to nie dno - naprawdę jest ciekawy!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Alka Re: MJM to dno ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 12:36
        Bez przesady... ten serial w dzisiejszej formie to dno... był fajny kiedyś...
        ale oczywiscie realizatorzy nie potrafili powiedxieć stop i zrobiła sie z tego
        druga"Moda na sukces" ... wiemy przecież, ze seriale nie służą do tego aby
        wiernie oddawać rzeczywistość ale to co się dzieje ostatnio w MJM przechodzi
        wszelkie granice...szkoda, bo kiedyś to był bardzo fajny serial../.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka