Gość: patiipatii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 21:46 Widzieliście jaka była naćpana ?? heh co się dzieje z tym serialem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maja Re: Bożenka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 21:51 Brawa dla charakteryzatorek! Bożenka bardzo wiarygodnie wyglądała! :-) Kiedyś Olka też miała jakieś fazy z narkotykami,z tego co pamiętam... Jeszcze tak a'propo Klanu, co było wczoraj? Bo nie oglądałam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia147 Re: Bożenka 14.04.06, 21:58 hmm a nie wiecie gdzie mozna zobaczyc ta scenke, bo przegapiłam:( ale teledysk maciusia mam:) Odpowiedz Link Zgłoś
wino_porzeczkowe Re: Bożenka 15.04.06, 23:48 Ja też nie oglądałam :( Powtórki są na TVP Polonia w sobotę od. 11.15, od razu 3 odcinki, ale opóźnienie kilkumiesieczne, dlatego nie będzie łatwo zapolować na ten odcinek. Widziałam za to ten z następnego dnia, kiedy Ryśku z Grażą test na wykrycie różnych substancji chemicznych uskuteczniali na Bożence. Nareszcie okazało się, że oprócz aptek Elżbiety i Beaty jest jeszcze jakaś inna. Ryśku narzekał, że wstyd mu było kupować w aptece test na obecność dragów i aż mu się przez to nazwa testu zapomniała :) Proszę, w mieście jeden prawnik, jeden taksówkarz, jeden psychoterapeuta, jeden prywatny detekstyw, a apteki jednak co najmniej trzy. Miła odmiana. Jeszcze będą z Klanu ludzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: Bożenka 15.04.06, 23:54 jak tak czytam to forum to zaczynam zalowac, ze Klan zakonczylam jakies 1,5 roku temu...moze by tak powrocic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wino_porzeczkowe Re: Bożenka 16.04.06, 16:38 Jak chcesz na nowo zaklanować, to pamiętaj, aby robić to stopniowo, bo akcja tam teraz taka, że możesz tego psychicznie nie udźwignąć ;) I jeszcze taka ogólniejsza refleksja, Klan jednak wypełnia misyjną działalność TVP, każdy kontakt z narkotykami kończy się od razu nieciekawie. Bożenka ze 2 razy zapaliła i już krwotok z nosa (o ile dobrze wyczytałam ze streszczenia, bo odcinek niestety przegapiłam), a Olka raz amfę zaaplikowała i zaraz znalazła się w szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Powtórka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 00:24 Powtórka tego odc. powinna być w tym tyg. na jedynce. O ile dobrze mi się wydaje to będzie chyba w czwartek, jakoś po 12. Odpowiedz Link Zgłoś
jkr777 Re: Bożenka 17.04.06, 12:52 a widzieliście Rysiu już nie każe tylko myś rączek ale potrafi również być ostry jak prawdziwy ojciec czyżby nowy Image Ryśka! Odpowiedz Link Zgłoś
quba Re: Bożenka 21.04.06, 16:44 oddac bachora do domu dziecka niech zobaczy jak miala dobrze u Grazyny i Rycha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acce Re: Bożenka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 17:20 Podręcznikowo - geny wychodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Bożenka 21.04.06, 18:32 No tak z aniołka wyszła "bad girl" pozbyć się wybrakowanego towaru. Wiem, że to serial, ale jestem przerażony tym co niektórzy wypisują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiśnia Re: Bożenka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.04.06, 19:02 Bierzesz to serio??? Daj spokój, przecież ludzie jaja sobie robią... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wino_porzeczkowe Re: Bożenka 21.04.06, 22:07 A tu do obejrzenia coś ciekawego :) tiny.pl/grt7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Bożenka IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.06, 09:46 zmęczyłam sie ogladaniem. Odpowiedz Link Zgłoś