Gość: mamuśka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.06.06, 16:26 zapytał przed chwilą sam siebie: "jestes żonaty czy nie?" po czym bzyknął Amber.. założe się, że zaraz znów pomyśli o Kimberli ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewengarda Re: Rick Forrester jest mocarny 05.06.06, 17:41 Czy ja dobrze kojarze, ze Riki dzisiaj mial swoj drugi raz? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
barbie4 Re: Rick Forrester jest mocarny 05.06.06, 19:20 hhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! dobre :-) ja to skomentowalam- no i pewnie zrobi jej znowu dziecko, ale chyba niestety nie ;-) hiiiiiiiiiiii Odpowiedz Link Zgłoś
ankas4 Re: Rick Forrester jest mocarny 06.06.06, 17:02 barbie4 napisała: > hhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! > dobre :-) > ja to skomentowalam- no i pewnie zrobi jej znowu dziecko, > ale chyba niestety nie ;-) > hiiiiiiiiiiii heh az, dziwne ,ze Amber jeszcze nie wpadła na pomysł aby zaciązyć znowu z Rickiem...miałaby dziewczyna problem z głowy:) bo dziecko byłoby juz na 100% Jej mezaula:)))))))) POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Rick Forrester jest mocarny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 22:00 To znaczy ,że nie mieli nocy poślubnej?? Odpowiedz Link Zgłoś