Dodaj do ulubionych

Niecierpię serialu....

25.07.06, 09:47
jako alternatywa do wątku "ulubiony" proponuję listę seriali do wykreślenia:

dla mnie:
- Kiepscy (tamtejszy żart jest podobno specyficzny i trzeba go rozumieć, jak
twierdzą coniektórzy znani mi mężczyźni, dla mnie to kiszka na maksa!)
- wszystkie gdzie publika śmieje się w tle - dlatego min. nie mogłam
przekonać się do "Przyjaciół", czyli Lokatorzy, Miodowe lata itp.
Obserwuj wątek
    • Gość: kwakwa Moda na sukces, Dziki.... IP: *.eu.org 25.07.06, 10:20
    • niya Re: Niecierpię serialu.... 25.07.06, 10:27
      a mi się nie podoba "Moda na sukces", "Swiat według Kiepskich", "Lost" , "Klan"
      o tych podobnych do złotopolskich i na dobre i na złe nawet lepiej nie wspominac :)
      • Gość: thunder Re: Niecierpię serialu.... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 25.07.06, 14:15
        nienawidze wszystkich tasiemcow, kiepskich, jeziora marzen itp
      • bluebebe niya 25.07.06, 15:59
        za wrzucenie do tego samego wora Lostów i Kiepskich powinnaś bana dożywotniego
        dostać;)))
        • niya Re: niya 25.07.06, 21:17
          nie wrzucam do tego samego wora!!! Kiepscy nawet do pięt Lost nie dosięgają, po
          prostu wymieniłam hurtem co mnie sie nie podoba koleżanko "wyrodna" :DDD
          • bluebebe Re: niya 25.07.06, 21:43
            kto się przezywa ten sam się tak nazywa:D
            • Gość: niya Re: niya IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 22:01
              wiem!!! a jak dumna z tej wyrodności jestem że hej!!!!
    • lestat25 Re: Niecierpię serialu.... 31.07.06, 11:47
      Nie cierpię M jak miłość i samo życie. Gdy przez przypadek natknę się na któryś
      z nich odnoczę wrażenie, że robią je półinteligenci dla ćwierćinteligentów.
      • Gość: Ania Re: Niecierpię serialu.... IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 10:35
        Tak samo sądzę nie cierpię również M jak miłość, to film który nie wiadomo o
        cvzym mówi, czy jest tam wogóle jakiś główny wątek bo chyba nie
    • Gość: brak-pomyslu Re: Niecierpię serialu.... IP: *.devs.futuro.pl 01.08.06, 13:42
      nigdy nie lubiłam Klanu i całej reszty polskich tasiemców z ostatnich lat.
      Dodatkowo seriale w stylu Kiepscy i Miodowe lata.
      z zagranicy: Niestety Lost (zaraz mnie zlinczuja) i Moda na sukces (oraz inne
      amerykańśkie i latynoskie opery mydlane).
      Niestety w tym wypadku jestem akurat mało oryginalna...
      • pomme Re: Niecierpię serialu.... 01.08.06, 16:03
        ja prawie żadnego serialu nie lubie i od długiego czasu żadnego nie oglądam.
        Jak siedziałam na macierzyńskim to czasem ogladnełam z każdego po kawałku i z
        tych fragmentów stwierdzam,że najbardziej mnie drażni pierwsza miłosc i m jak
        miłosc. Graczyków kiepskich i takich tam nigdy nie oglądałam, podobnie z moda
        na sukces. kiedys bardzo dawno temy widziałam kilka odcinków samego życia, ale
        za bardzo nie wiem o co tam chodziło.
        z tych które lubiłam moge wymienic pensjonat i egzamin z życia, ale tez mało
        widziałam bo zapominałam o emisji
        • Gość: stefcia Najgorsza Moda na sukces.... IP: *.terespol.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 16:33
          a poza tym prawie wszystkie polsatowskie seriale
          • Gość: kjghdgdthh Re: Najgorsza Moda na sukces.... IP: *.promax.media.pl 01.08.06, 17:59
            M jak mdłości i Kochaj mnie kochaj
            • mamuszon Re: Najgorsza Moda na sukces.... 01.08.06, 18:37
              "Swiat według Kiepskich", "Lost" , "Klan", "M jak mdłości", "Kochaj mnie
              kochaj", "Warto kochać", "Magda M"
              • martyna101 nic nie przebije m jak milosc 02.08.06, 12:29

• cioccolato_bianco Re: Niecierpię serialu.... 03.08.06, 22:54
      moda na sukces, plebania, swieta wojna, kiepscy, miodowe lata
      • Gość: kjulka Re: Niecierpię serialu.... IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.06, 21:10
        NDiNZ, Samo życie i te wszystkie latynoskie typu Luz Maria.
    • Gość: ja czyli nie ty klaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaan IP: *.acn.waw.pl 09.08.06, 22:51
      ludzie kiedy to się skończy?
      czy Rysiek kiedyś wreszcie umyje te raczki?
    • Gość: wacława Świat wg Kiepskich IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 10.08.06, 07:40
      Ja uwielbiam Kiepskich.Niestety, zeby rozumieć o co w nich chodzi, trzeba mieć
      jaki taki IQ i wiedzieć co się dzieje dookoła. Niestety nie nadaje się ten
      serial dla ludzi, którzy twierdzą, że nie lubią Klanu, bo Rysio im się nie
      podoba, a Lost jest do dupy, bo tak jest i już. Kiepscy pełnili funkcję
      złośliwego komentarza wytykającego nam Polakom to, co jest żałosne i śmieszne w
      naszej rzeczywistości. Teraz fani Kiepskich przerzucili się na Szkło Kontaktowe
      w TVN24. Reszta oglada "Daleko od noszy".
    • anulenka7 Re: Niecierpię serialu.... 10.08.06, 11:30
      Już wolę obejrzeć po raz n-ty powtorkę "Alternatyw 4" czy "Zmienników" (własnie
      jest okazja) niż to całe ww badziewie.
      • Gość: Paula Re: Niecierpię serialu.... IP: *.dolsat.pl / 85.219.248.* 10.08.06, 14:14
        Mnie nie przypadł nigdy do gustu ,,Świat według Bundych''. Z brazylijskich to
        obejrzałam tylko ,,Luz Claritę'' :).
      • anulenka7 Re: Niecierpię serialu.... 10.08.06, 15:28
        A z nie-komedii np. "Dom".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka