galaxian1 Re: ile jest docinków ? 06.08.06, 21:45 Jest jeszcze odcinek specjalny "Behind The Walls". Nie wnosi nic do treści, jest raczej opisem, opowieścią o serialu. Ale obejrzeć warto :) Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: ile jest docinków ? 07.08.06, 19:38 galaxian1 napisał: > Jest jeszcze odcinek specjalny "Behind The Walls". > Nie wnosi nic do treści, jest raczej opisem, opowieścią o serialu. > Ale obejrzeć warto :) Skąd wziąć tłumacznie polskie? Nigdzie nie ma! :( Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: ile jest docinków ? 07.08.06, 22:42 Marapi ja dostałam tłumaczonko od dobrego ducha na maila :o) Nie znam osoby a ona mi przesłała je! Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: ile jest docinków ? 08.08.06, 12:38 Jakto nie ma ? :) jest zarowno torrent, jak i polskie napisy na napisy.org napisy.org/Napisy/Id064554/ Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: ile jest docinków ? 08.08.06, 13:06 Nie wiedziałem wcześniej o tym odcinku. Dzięki za wiadomość. Właśnie obejrzałem i muszę powiedzieć, że Robert Knepper chyba za bardzo się zrósł z T-Bagiem, bo nawet w tym wywiadzie wydawał mi się przerażający. <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
umfana żartujesz :o) 08.08.06, 14:41 ... a ja się "zakochałam" w tym aktorze, który gra T-Baga. Jest to normalny, ciepły i serdeczny facet! ;o) PS Kurde... wczoraj szukałam na Napisach w wyszukiwarce nie tam nie było nic! Odpowiedz Link Zgłoś
marapi19 Re: T-Bag 08.08.06, 20:12 mój mąż mówił, że ostatnio oglądał film "Species 3" z T-Bagiem i że aktor był tak samo przerażający. A w którymś z odcinków My name is earl zagrał gość z psychiatryka i też robił te swoje miny. brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
marapi19 Re: ile jest docinków ? 08.08.06, 20:09 ja tez dostałam od dobrego ducha. dzięki :)) jak parę miesięcy temu miałam behind the walls, to nie było jeszcze tłumaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś