Dodaj do ulubionych

The Lost Experience

08.08.06, 01:10
Witam,

mam okolo 28 klatek z filmu dotyczacego projektu Dharma ale niestety glosniki mam popsute wiec nie moge odsluchac filmu ani wiedziec,czy mimo podanych kodow
klatki sa w odpowiedniej kolejnosci. Czy ktos moglby mi grzecznosciowo odsluchac film (po ang) i strescic tekst w zamian za haslo do dostepu na priv?
Mam nadzieje,ze watek umiescilam na odpowiednim forum bo chyba w tej tematyce nie ma juz innego.
Obserwuj wątek
    • xanaka Re: The Lost Experience 08.08.06, 11:44
      Nie wiem czy o to ci chodzi, ale proszę:

JESTEM... jezeli ogladasz ten film juz napewno wiesz czym zajmują się panstwo
      DE GROOT z tego wszystkiego co dotychczas bylo powiedziane byles powiadomiony
      tylko o tym o czym miales uslyszec na temat sekretow. Przez kilka tygodni w
      czasie twojego pobytu w tym miejscu ty i twoj partner zostaniecie umieszczeni w
      scisle tajnej....
      DHARMA jest to
      SIEDZIBA EURYSTYK I BADAŃNAD MATERIALNYCH UŻYTKACH APLIKACJI jest ona rowniez
      jedna prawdziwa droga....
      kolejna siedziba fabryczna (?)
      Panstwo de groot kilku najwazniejszych czlonkow tej organizacji (DRAHMY)
      DLACZEGO JEST TA CAŁA OCHRONA? CALA ASEKURACJA? odpowiedz jest prosta ....
      (urywek akurat w takim momencie :D)
      kilka chwil po calym badaniu dwoch lekarzy zadecydowalo by znalezc instrukcje
      rezultat... (nie mamy :D )
      siedziba miesci sie na szczycie tego budynku tutaj jedyne tajne zgromadzenie

kropki oznaczaja urwanie sceny
    • xanaka Re: The Lost Experience 08.08.06, 11:44
      Nie wiem czy o to ci chodzi, ale proszę:

JESTEM... jezeli ogladasz ten film juz napewno wiesz czym zajmują się panstwo
      DE GROOT z tego wszystkiego co dotychczas bylo powiedziane byles powiadomiony
      tylko o tym o czym miales uslyszec na temat sekretow. Przez kilka tygodni w
      czasie twojego pobytu w tym miejscu ty i twoj partner zostaniecie umieszczeni w
      scisle tajnej....
      DHARMA jest to
      SIEDZIBA EURYSTYK I BADAŃNAD MATERIALNYCH UŻYTKACH APLIKACJI jest ona rowniez
      jedna prawdziwa droga....
      kolejna siedziba fabryczna (?)
      Panstwo de groot kilku najwazniejszych czlonkow tej organizacji (DRAHMY)
      DLACZEGO JEST TA CAŁA OCHRONA? CALA ASEKURACJA? odpowiedz jest prosta ....
      (urywek akurat w takim momencie :D)
      kilka chwil po calym badaniu dwoch lekarzy zadecydowalo by znalezc instrukcje
      rezultat... (nie mamy :D )
      siedziba miesci sie na szczycie tego budynku tutaj jedyne tajne zgromadzenie

kropki oznaczaja urwanie sceny
    • xanaka Ups, powtórka ;) 08.08.06, 11:45
      Przepraszam za powtórzenie.
    • s.z-n nie bylo mnie 11.08.06, 01:21
      Dziekuje, z takim tekstem sie jeszcze nie spotkalam.
      Nie umiem sobie dopasowac tego tekstu do filmu, ktory widze ...
      dziekuje za odpowiedz.
      • xanaka Re: nie bylo mnie 11.08.06, 14:44
        Przepraszam, że próbowałam pomóc.
        Nie umiesz? Patrz na ruchy warg!

I po co marnować czas??
        • s.z-n Re: nie bylo mnie 12.08.06, 08:57
          Przeciez napisalam dziekuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka