ariwederczi 5 30.09.06, 09:37 Po miesiącu okazało się, że szczesliwa ma w końcu rację (vide: pierwszy post). ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: 4 01.10.06, 09:07 A na Hawajach już obejrzeli 2 godziny temu. :] Trzeba teraz uważać, żeby się nie natknąć na opisy. :> Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: 3 02.10.06, 11:07 OMG! Już mam motyle w brzuchu na samą myśl o czwartku!! :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: 3 02.10.06, 12:26 Dostałem w pracy poważne zlecenie na dwa dni, więc wtorek i środa zlecą mi jak z bicza. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: 1 04.10.06, 17:15 12 godzin... :((( Ja już nie mogę!!! Zaczynam z nerwów obgryzać meble w domu. :> :> Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: 1 04.10.06, 18:00 Obgryzaj byle nie ten mabel, na którym Twó komp stoi ;D. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: 1 04.10.06, 18:32 wyluzuj, stary przeciez i tak juz wiesz o tym odcinku WSZYSTKO, wlacznie z nazwiskiem asystenta asystenta asystentki asystenta rezysera ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: 1 04.10.06, 19:30 Nie wiem nic bo się trzymałem z dala od opisów. :> Przeczytałem tylko dzisiaj co napisał Ausiello: "I've already seen tonight's season premiere and you guys are in for a treat of epic proportions. The episode was fraktastic. Damon Lindelof and J.J. Abrams' script was jam-packed with thrills, chills, twists and turns aplenty, and Matthew Fox delivered what, IMHO, was an Emmy-clinching performance. Seriously, the gold statue is his to lose. And while we're at it, let me also extend mad props to the underrated Julie Bowen, who was handed the Herculean task of uttering the single most heartbreaking line of dialogue this TV season — and she knocked it outta the park. I have 16 sopping-wet Kleenex to prove it." :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
d0minika Re: 1 04.10.06, 20:56 O co chodzi z odcinkiem 3x00? To podsumowanie całej drugiej serii? Bo nie wiem, czy mi się opłaca ściągać:) Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: 1 04.10.06, 21:06 Tak to takie podsumowanie i za razem przypomnienie tego co się działo dotychczas w całym Loście. Fajnie zrobione. Ściągnęłam i nie żałuję :). Odpowiedz Link Zgłoś
krtek7 Re: 1 05.10.06, 09:35 Tak, ja mam dwa: Lost 3x00 Special - The Lost Survival Guide (174 MB) Lost 3x00 - A Tale of Survival (349 MB) Obydwa warto zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
krtek7 Re: 1 05.10.06, 14:25 Jednak tylko ten krótszy jest wart obejrzenia. Ten dłuższy jest tylko przypomnieniem najważniejszych wydarzeń i choć chyba narratorem jest Henry (???) to całość nudnawa. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: 1 05.10.06, 14:42 Lost 3x00 Special - The Lost Survival Guide To takie wywiady z producentami, aktorami, troche scenek z serialu, jakies "pierdoly". Lost 3x00 - A Tale of Survival To podsumowanie poprzednich sezonow - najwazniejszych wydarzen + komentarze narratora. Fajnie jest zrobione ! Natomiast jak ktos dobrze pamieta wszystkie wydarzenia, to sie bedzie nudzil. Ja nie pamietalem, obejrzalem i nie zaluje. Odpowiedz Link Zgłoś
krtek7 Re: 1 07.10.06, 23:45 Jak widać - kwestia gustu :) Ja w tym pierwszym zauważyłam po raz pierwszy np. matkę Kate w scenie z Sawyerem, numerki na sportowych bluzach dziewczyn na lotnisku gdy Hurley przejeżdżał obok nich na wózku i jeszcze kilka "szczegółów których nie zauważyłam wcześniej (numery biletów Jacka I Anny Lucii,...). Więc ta "wersja jest lepsza dla widzów mniej uważnych ;) dla których istotne są takie "pierdoły" (cytuję Galaxiana). No i najlepsze pocałunki są :))) Drugi filmik jest dobry dla kogoś kto w ogóle opuścił kilka odcinków. Dla tych co widzieli wszystko - nuda, panie. Odpowiedz Link Zgłoś