Dodaj do ulubionych

Upasły się straszliwie!!!!???

IP: *.autocom.pl 06.09.06, 14:26
Kinga, Majka i Teresa z "Pierwszej miłości". Próbują to tuszować chyba, ale
IMHO widać. Ktoś jeszcze zauważył tę zmianę?
Obserwuj wątek
    • Gość: Krysia Upasły się straszliwie!!!!??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 16:24
      Majka okropnie sie upasła, nie ma śladu po tamatej figurce,(a może teraz ją w
      ciążę wrobią scenarzyście:)hehe)....
    • Gość: chudy Re: Upasły się straszliwie!!!!??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 18:05
      nie macie chyba wiekszych problemów
      • lilith18 Re: Upasły się straszliwie!!!!??? 06.09.06, 18:27

Upaść się - mogą tuczniki w chlewie, a nie ludzie.
        Litości.
        • lilith18 Re: Upasły się straszliwie!!!!??? 06.09.06, 18:29
          Uściślę - brzmi to fatalnie, choć jest poprawne.

A do rzeczy - IMO nie wyglądają źle :).
        • Gość: tnch Re: Upasły się straszliwie!!!!??? IP: *.autocom.pl 06.09.06, 18:51
          lilith18 napisała:

>
          > Upaść się - mogą tuczniki w chlewie, a nie ludzie.
          > Litości.

Cóż... tak bywa, gdy ludzie jedzą jak rzeczone zwierzątka ;)
          • Gość: julka Re: Upasły się straszliwie!!!!??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 20:42
            już dazwno to zauwazyła.poza tym Ola w Klanie tez przytyła.
    • deczko Re: Upasły się straszliwie!!!!??? 06.09.06, 20:45
      Moim zdaniem Kinga faktycznie jest przy kosci. Teresa- niezauwazylam. A majka
      jak majka
      • Gość: Latte Re: Upasły się straszliwie!!!!??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 21:18
        ale ta dziewczyna Artura też trochę pzrytyła. Była bardzo szczuplutka na
        początku, pamiętam dobrze, nawet na twarzy teraz widać zmianę.
        Emilka też przecież przytyła.

No,ale najwięcej "spasła się" Kinga moim zdaniem, Majka też, ale u Kingi na
        nadwaga szczególnie źle wygląda.

To takie moje własne opinie, jednak zawsze lepiej, jak główne aktorki są nie
        tylko ładne, ale w miarę zgrabne (czyt. szczupłe). A tu Kinga paradująca cały
        czas w domu w kurtce dżinsowej:(((???Dziwię się tym dziewczynom,że tak się
        doprowadziły, przecież akurat ich praca opiera się na image. Co innego,jak już
        ktoś od początku w mediach występował, jako tzw grubasek.
        Teraz czekam, aż Monika "się spasie".
        • Gość: $ Re: Upasły się straszliwie!!!!??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 21:41
          Wydaję mi się ,że jak człowiek myślący ogląda film to , to chyba powinen
          patrzeć na grę i śledzić fabułę . No ,ale czytając widzę ,że się mylę.
          • Gość: tnch Re: Upasły się straszliwie!!!!??? IP: *.autocom.pl 06.09.06, 21:52
            Gość portalu: $ napisał(a):

> Wydaję mi się ,że jak człowiek myślący ogląda film to , to chyba powinen
            > patrzeć na grę i śledzić fabułę . No ,ale czytając widzę ,że się mylę.

Bardzo słusznie. Bywają jednak i tacy, którzy potrafią coś ponad. Trudne, ale
            poćwicz, choćby na serialu.
            • Gość: zgredek Re: Upasły się straszliwie!!!!??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 23:21
              Można jeszcze gotować ,prasować, odkurzać......Czy wtedy będzie ,coś ponad?
              Tylko po co wtedy włączac telewizor .
            • Gość: sam on Re: Upasły się straszliwie!!!!??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 23:23
              Durny ten serial i tyle .I jakie to ma znaczenie ile ważą aktorki w nim grające?
              Ale to tylko moje skromne zdanie.
    • Gość: Esmeralda Re: Upasły się straszliwie!!!!??? IP: *.acn.waw.pl 07.09.06, 01:32
      hahaha dlatego ja oglądam Rubi oraz inne latynoskie telenowele...
      aktorki sa piekne, szczuple zadbane itp...
      mimo że jestem kobietą, lubie sobie popatrzec na ładne buzie i piekne ciała...
      to że sama mam wałeczki tu i tam, nie znaczy że musze je oglądac jeszcze w TV
      nie podoba się Cichopek- nie oglądac... zniemić kanal... prosta sprawa ;)
      p.s no i panowie w telenowelach tez mają co pokazać mmmrrrrau
      • Gość: rehger4 Re: Upasły się straszliwie!!!!??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 11:46
        Majka na poczatku serialu była ładna, zgrabna i szczupła.A yteraz
        O-K-R-O-P-N-O-Ś-Ć.u Teresy nie zauwazyłam zmiany i u tej laski od Artura.
        No a Paulina Holtz jak przytyła, albo Iza Trojanowska.
        • Gość: ola Re: Upasły się straszliwie!!!!??? IP: 82.160.248.* 07.09.06, 16:55
          Paulina Holtz jest w ciąży więc to, że przytyła nie jest niczym dziwnym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka