Dodaj do ulubionych

wredna nika!

14.09.06, 11:18
ale sie wczoraj zdenerwowalam! ok, wiem ze michael duzo od niej chcial, ale
wczesniej uratowal jej skore! niedobra, chciwa nika:((((
Obserwuj wątek
    • agnes_sa Re: wredna nika! 14.09.06, 11:23
      i jeszcze ten różowy dresik :))
      • mmorawski Re: wredna nika! 14.09.06, 11:56
        Dzisiaj rano gdy byłem na zakupach widziałem laskę w takim różowym dresiku. :P
        Od razu mi się z Niką skojarzyła. <lol>

A co do Niki, czy też macie takie wrażenie, że postanowiła wydać braci dopiero
        gdy podsłyszała rozmowę Michaela z Sarą? :> Najwyraźniej wcześniej miała
        nadzieję, że coś między nią i Michaelem będzie. Po tej rozmowie pozbyła się
        złudzeń i rozsądek ustąpił pazerności.
        • agnes_sa Re: wredna nika! 14.09.06, 12:28
          no bylo widac ze ta rozmowa ja poruszyla. Moze nie sadzila ze Michael az tak
          bardzo sie zaangazuje. Wczesniej przeciez sama mu mowila ze Sara na niego leci.
          I nagle co? Olsnienia dostala ze go kocha? A moze po prostu chodzi o kaske.
          5mln dolków piechota nie chodzi, nawet w Stanach :)
          • ishke Re: wredna nika! 14.09.06, 12:58
            nie wydaje mi sie, zeby laseczka w typie Niki grzeszyla az taka naiwnoscią!!!
            ja rozumniem poczula sie dotknieta, ze Michael placze w czasie rozmowy z Sarą a
            jej tylko obiecuje 10.000 baksów i ciagle cos im w tym przeszkadza....ale....
            kobieta nie ma klasy, dumy z wredota nie ma to nic wspólnego
            doszłam do wniosku, ze scenarzysci chcieli uciąć wszelkie mozliwe sytuacje
            doprowadzajace do MIŁOŚCI Niki Z Michaelem, bo pani doktor czeka, jednak za
            grubymi to nićmi szyte
            to teraz Nika powinna szybciutko w ramach zemsty i urazonej dumy popędzic na
            policje i ich wydac...
            no ale tego nie zrobi...
            ale dresik ma przedni... to przyznam bez bicia
            • kobajano Re: wredna nika! 14.09.06, 13:08
              moim zdaniem NIka wejdzie jeszcze w układ z Bellickiem... Ona coś wykombinuje;)
              a co do dresiku to całkiem nieźle w nim wygląda;) ale kolorek nie do zdarcia;p
              • iron_wanienka Re: wredna nika! 14.09.06, 14:22
                mi sie dresik podobal, chociaz nie mialabym odwagi w takim paradowac, zupelnie
                nie moj styl. ja chyba ruszylo kiedy uslyszala od bellicka, ze doktorka tak sie
                poswicila dla michaela, ze nie dosc, ze probowala sie zabic, to jeszcze grozi
                jej 30 lat wiezienia.. nie wiem jak wyglada amerykanskie prawo w sprawie
                imigrantow, ale moze wystraszyla sie ze moga ja deportowac i dlatego chciala
                miec z tego jakis zysk.. swoja droga-ma obywatelstwo i nie mogla znalezc sobie
                lepszej pracy niz taniec na rurze??
                • aniuta75 Re: wredna nika! 14.09.06, 14:26
                  No z tą pracą teżsię zastanawiałam. Jak pierwszy raz przyszła do Michałka do
                  więzienia, to się chwaliła, że pracę super znalazła i Michaś się ucieszył
                  niesamowicie. A ta baba na rurze po prostu wymiata. Z późniejaszych jakiś jej
                  wypowiedzi np w rozmowach z Bellikiem wynika, że też się puszcza po prostu. I
                  wychodzi na to, że szansa dana jej przez miłosiernego Michałka została
                  zmarnowana. Co jej po fajowskim dresiku, jak ona ma sieczkę zamiast mózgu? :)))
                  • mmorawski Re: wredna nika! 14.09.06, 15:13
                    No bo dla niej to może i jest super praca. <lol> Lekka, łatwa i przyjemna. A do
                    tego zarobki przednie. :P

Co do jednoczenia się z Bellickiem, nie wydaje mi się, że ona to zrobi, bo
                    Bellick by ją chyba zabił za to, że go wykiwała. :]

Coś mi się wydaje, że już Niki nie zobaczymy. Przynajmniej nie w najbliższych
                    odcinkach.
                    • sconosciuta Re: wredna nika! 15.09.06, 08:23
                      Co wy chcecie od dziewuchy.Mieli układ i miala zrobić to i to za to co Michałek
                      zrobił dla niej. Jak mu sie plany pokrzyzowały to "olaboga , gdzie Niki " i
                      wcale jej sie nie dziwie , że 10 patyków to okazała się mała gratyfikacja , za
                      ryzyko jakie podjęła by mu pomóc.Zwłaszcza , że usłyszała o 5 bańkach.Nie
                      oszukujmy się taka kasa każdemu robi wode z mózgu.
                      Dresik super :) zwłaszcza na przejażdzke samochodem za miasto wiec sie nie
                      czepiajcie koloru i fasonu.Ona wygląda w nim rewelacyjnie:)
                      Co do pracy na rurze, nie sadze zeby tym kogoś krzywdziła , robi co umie
                      najlepiej co lubi i co jej przyniesie trochę więcej niż 6 dolców na godzinę.A
                      czy sie puszcza to nie jest do końca pewne - może mieszała Bellikowi w tej jego
                      ohydnej, odrażającej głowie.Jesoo jaki on jest brzydki i wstrętny.Niki powinna
                      poddać sie dezynfekcji jak po styczności z wirusem ebola.Fuj
                      • aniuta75 Re: wredna nika! 15.09.06, 08:34
                        sconosciuta napisała:

Jesoo jaki on jest brzydki i wstrętny.Niki powinna
                        >
                        > poddać sie dezynfekcji jak po styczności z wirusem ebola.Fuj

ROTFL :D
                • smiglostopy Re: wredna nika! 19.09.06, 20:22
                  o obywatelstwo moze sie starac po 5 latach posiadania zielonej karty. po slubie
                  z michael'em dostala (albo jeszcze czeka) zielona karte warunkowo na 2 lata.
                  potem, jesli sie okaze, ze sa dalej razem dostanie na 10 lat. dlatego sie boi
                  sie, zeby nie wyszlo ze malzenstwo to lipa. michael tez nie powinien czuc sie
                  pewnie bo lipny slub w celu "zalatwienia papierow" to przestepstwo federalne
                  zagrozone do (chyba) 5 lat i $100,000 grzywny (sprawdze dokladnie).

poza tym z takiego tanca pewnie niezle kasy ciagnie. no i dla widzow mojej plci
                  to dodatkowy plus serialu;) mam nadzieje, ze pozostanie tancerka nawet po
                  dostaniu obywatelstwa...

witam. fajne forum;) jestem dopiero po 2 plytach, ale szybko nadrabiam. 2giej
                  serii nie ogladam na biezaco bo nienawidze reklam. czekam na dvd,
                  • rodzynia Re: wredna nika! 28.09.06, 00:06
                    smiglostopy napisał:
                    > lipny slub w celu "zalatwienia papierow" to przestepstwo federalne
                    > zagrozone do (chyba) 5 lat i $100,000 grzywny (sprawdze dokladnie).
                    Michael już za samą ucieczkę dostał kolejne 10 lat, więc tym się chyba nie
                    przejmuje. Raczej będzie żył na wolności jako uciekinier :) (może w Meksyku)

> witam. fajne forum;) jestem dopiero po 2 plytach, ale szybko nadrabiam. 2giej
                    > serii nie ogladam na biezaco bo nienawidze reklam. czekam na dvd
                    witam :) mi też to forum się bardzo podoba ;) A reklamy przecież są wycięte..
                    (w tych wersjach co ścagamy)
                    Chyba, że masz telewizję Fox :) Wtedy odcinki mógłbyś widzieć najszybciej ;)
                    • rodzynia Re: wredna nika! 28.09.06, 00:28
                      Coś dla wielbicieli rody Holly Valance (Niki):
                      film.onet.pl/F,11773,1,8,galeria.html - w kinach od 29 września ;)
                      • mmorawski Re: wredna nika! 28.09.06, 09:08
                        Ja właśnie ostatnio gdy stałem na przystanku i czekałem na autobus zobaczyłem
                        ogromny bilboard z reklamą tego filmu. Był na niej ten plakat:
                        www.uip.ie/films/dead_or_alive/images/im_quad.jpg
                        Tak się wpatrywałem w tą panią na środku i sobie myślałem kogo ona mi
                        przypomina. <lol> A później zauważyłem pod spodem nazwisko - Holly Vallance i
                        wszystko stało się jasne. :)
                        Trzeba przyznać, że pod różowym dresikiem wygląda jeszcze cudniej. :)) :P
                    • smiglostopy Re: wredna nika! 29.09.06, 20:57
                      wytropilas mnie...mam fox.

sciaganych epizodow z netu tez nie ogladam.
                      nie ma to jak seansik z dvd. tak z 8 epizodow pod rzad ;)
                      • rodzynia Re: wredna nika! 29.09.06, 22:21
                        smiglostopy napisał:
                        > wytropilas mnie...mam fox.
                        Nie na darmo miałam kiedyś przy ksywce 007 ;D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka