wiewior1 16.01.07, 13:41 O co chodziło z rzekomą zdradą Marysi? Jakie nieporozumienie wyjaśniła? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iwka Re: Pierwsza miłość IP: 217.11.140.* 16.01.07, 13:46 Chodziło o tydzień ciąży- Paweł znalazł wynik badania lekarskiego z określonym wiekiem płodu,-na podstawie czego Paweł wyliczył, że wtedy byli z Marysią pokłóceni i nie mogło dojśc do poczęcia. Wtedy Paweł swierdził, że dziecko nie jest jego i zaczął dręczyć biedną dziewczyne i wszystkich znajomych. Wyjaśniło się tak: Paweł już zdecydował, że bedzie wychowywał cudze dziecko i obwieścił to zaskoczonej kompletnie Marysi. Wtedy Marysia wytłumaczyła temu tłukowi, że wiek ciąży liczy się orientacyjnie i możliwa jest taka rozbiezność. Odpowiedz Link Zgłoś
dzersej Re: Pierwsza miłość 19.01.07, 19:22 a o co chodziło z wczesniejsza klotnia? ze marysia uciekla przed slubem i nie chciala go widziec? zdradzil ja pawelek? czy w koncu nie zdradzil? Odpowiedz Link Zgłoś
bujaka_jamajka Re: Pierwsza miłość 19.01.07, 20:51 Pawełek został wrobiony. W rzeczywistości nie zdradził Maryski. A swoją drogą jak ja miałabym takiego beznadziejnego faceta jak Pawełek to już dawno kopnęłabym go w d... cztery litery.. Odpowiedz Link Zgłoś
bujaka_jamajka Re: Pierwsza miłość 19.01.07, 20:51 Pawełek został wrobiony. W rzeczywistości nie zdradził Maryski. A swoją drogą jak ja miałabym takiego beznadziejnego faceta jak Pawełek to już dawno kopnęłabym go w d... cztery litery.. Odpowiedz Link Zgłoś