Dodaj do ulubionych

Per amore / Po prostu milosc

17.01.07, 14:58
pamietacie ten serial?
jesli tak, to moze ktos potrafi mi podac pelna liste utworow muzycznych w nim
wykorzystanych? chociaz glownie to chodzi mi o piosenke, ktora czesto byla
tlem muzycznym dla scen z fernando i mileny.
Obserwuj wątek
    • martushka1 Re: Per amore / Po prostu milosc 17.01.07, 16:05
      Ja pamiętam:) ale niestety tytułów piosenek nie znam:( natomiast podobno jest 2
      seria, której u nas nie było... tak tak trochę zbaczając z tematu:)
    • lilith76 Re: Per amore / Po prostu milosc 17.01.07, 17:01
      Pamiętam.
      Co za wstyd.
      Zrobiłam sobie wtedy przerwę pomiędzy jedną praca a szukaniem kolejnej (studenckie luksusy). Obejrzałam przypadkiem jeden odcinek, drugi dla jaj i... wciągnęło mnie. Obejrzałam niemal do końca serii.
      Na to nie ma usprawiedliwienia :D
      • Gość: martushka1 Re: Per amore / Po prostu milosc IP: *.tvk.torun.pl 17.01.07, 17:21
        To była pierwsza i ostatnia telenowela jaką obejrzałam. Na usprawiedliwienie
        dodam, że miałam 14 lat:)
        • cioccolato_bianco Re: Per amore / Po prostu milosc 17.01.07, 17:29
          ja widzialam kilka innych i sie nie wstydze ;)
          a oni tam tak pieknie mowili po portugalsku...
          • ankas4 Re: Per amore / Po prostu milosc 17.01.07, 17:59
            www.filmweb.pl/Film?id=92547 moze tu jak sie kliknie w muzyka to sie
            otworzy wiecej info :)

pozdrawiam
            • cioccolato_bianco Re: Per amore / Po prostu milosc 17.01.07, 18:03
              dzieki, ale niestety to sprawdzilam jeszcze przed zalozeniem watku :( i nic nie
              znalazlam :(
          • Gość: martushka1 Re: Per amore / Po prostu milosc IP: *.tvk.torun.pl 17.01.07, 19:09
            no nawet słówek parę podłapałam:)ostatnio z kolei namiętnie w ramach językowego
            treningu oglądałam "L kak liubow", maja duuużo przystojniejszych bliźniaków;)
          • Gość: ja Re: Per amore / Po prostu milosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 18:32
            Bo to żaden wstyd. :)
            Wstydem natomiast jest oglądanie Klanu, M jak mdłość, Na Srulnej i innych
            polskich badziewi wlokących się w nieskończoność...:)
    • maniaczytania Re: Per amore / Po prostu milosc 17.01.07, 22:53
      Ha, ja tez sie przyznaje do wielkiej slabosci, jaka okazala sie ta telenowela,
      do dzis wspominam z wielkim sentymentem. Tez mam slabosc do portugalskiego :)
      A muzyka rzeczywiscie byla super, mnie najbardziej wbila sie w glowe piosenka,
      ktora byla glownie motywem Marii Eduardy i Marcela - "How could an angel break
      my heart" Toni Braxton.
      • cioccolato_bianco Re: Per amore / Po prostu milosc 18.01.07, 11:04
        tez sliczna piosenka :) sciagnelam sobie i wlasnie slucham...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka