Dodaj do ulubionych

Alex Mahone

16.02.07, 20:43
Witam;)
Jestem pierwszy raz na tym forum i tak przeglądam posty,ale nie widzę tu
żadnych wzmianek o zabójczym agencie FBI-Alexand'rze Mahone;)czyżby nie było
fanek??
Muszę przyznać,że postać ta,zaraz po Scofiel'dzie, T-Bagu należy do moich
ulubionych;)
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: Alex Mahone 16.02.07, 20:54
      Nie lubię Mahone'a od samego początku. A jeszcze bardziej go nie lubię od kiedy
      zabił Tweenera. Nie wiem, czy zdoła się chłopak zrehabilitować ;P.
      • gugi14 Re: Alex Mahone 16.02.07, 22:04
        heja ja lubie i postać Mahone bo moim zdaniem gra świetnie a poza tym aktor
        grajacy go jest jednym zmoich ulubionych odkąd obejrzałam Black Hawk down. Ale
        do tej pory jak wlaśnie zauważyłaś nie było fanek jego osoby to się nie
        udzielałam ;]]
    • bonnie75 Re: Alex Mahone 17.02.07, 09:09
      Ja nie lubie. Jest bardzo antypatyczny, mimo, ze wzbudza czesto litosc (u mnie
      np. gdy musi siegac do swojego czarodziejskiego dlugopisu po jakies pigulki). A
      juz bardzo go znielubilam jak Patoshik rzucil sie na spotkanie Holadii :-(
      Chociaz z drugiej strony zalatwil zabojce Veroniki :-)
    • aagness84 Re: Alex Mahone 17.02.07, 09:49
      Oczywiście,można go nie lubić,próbuje złapać naszego króliczka (a własciwie 8
      króliczków-hmm... teraz już chyba tylko 4;))
      Mam na myśli postać-bohatera,gre aktora-uważam,że nikt nie mogłby zagrać tego
      lepiej!
      Ja chyba jednak lubie czarne charaktery;)
      Pozdrawiam!
      • mmorawski Re: Alex Mahone 17.02.07, 11:44
        Z jednej strony szkoda mi go, bo tak naprawdę jest ofiarą "Firmy" tak jak cała
        reszta, ale z drugiej strony nie znoszę go od czasu jak załatwił z zimną krwią
        Tweenera, a później także Aldo Burrowsa i przyłożył rękę do śmierci Świrusa. :(
        Myślę, że tak czy inaczej pójdzie na dno.
        • rapsodiagitana Re: Alex Mahone 01.03.07, 13:19
          Zastanawiam się, co się stanie z tą postacią. Mam wrażenie, że on coraz bardziej
          dojrzewa do tego, by stanąć po drugiej stronie, przeciw Firmie. Nie wygląda na
          faceta tak zupełnie bez sumienia - a załatwienie C-Note'a to już była naprawdę
          ostra jazda :( Nie wiem też o co chodzi z tym jego "nagłym olśnieniem", że
          Burrows jest niewinny. Gdybym go nie znała, to bym pomyślała, że głupi jakiś ;)
          W końcu się facet złamie (może to będzie jakiś punkt wyjścia do 3 serii?)
          • amania Re: Alex Mahone 01.03.07, 15:54
            nie przepadam samotnym wilkiem Mahonem
            i w dodatku jest kompletnie nieatrakcyjny (skąd niby miałby mieć taką ładną
            żonę? ;-) )
            • rapsodiagitana Re: Alex Mahone 01.03.07, 16:18
              Oj, samotny wilk o nieprzeciętnym intelekcie i silnym charakterze, ścigający
              groźnych przestępców... No fakt, skąd on taką żonę wytrzasnął? ;) Dopiero z
              czasem tak się zaplątał w interesy Firmy i trupa w ogródku, że stał się Złym
              Człowiekiem.
              Ja tam go bardzo lubię, jako bohatera. Świetny pomysł, żeby skonfrontować go z
              Michaelem. Szkoda, że pomysł się trochę posypał, razem z genialnymi planami
              Scofielda. Zrobiła się trochę zabawa w policjantów i złodziei, w której
              skuteczniejszy od agenta Mahone jest Bellick, a Michaela z tarapatów musi czasem
              wyciągać Linc :/
              • mendosita Re: Alex Mahone 01.03.07, 18:13
                A propos:

justjared.buzznet.com/gallery/photos.php?yr=2007&mon=03&evt=wentworth_miller_tied_up&pic=wentworth-miller-tied-up-02.jpg

justjared.buzznet.com/gallery/photos.php?yr=2007&mon=03&evt=wentworth_miller_tied_up&pic=wentworth-miller-tied-up-03.jpg
                • aagness84 Re: Alex Mahone 02.03.07, 19:56
                  hehehe;)thx
    • kris.m Re: Alex Mahone 01.03.07, 22:06
      Agness.. obejrzyj serial Invasion, będziesz miała Mahone'a w każdym odcinku:)
      Co prawda tam będzie tylko szeryfem...ale za to jakim... i te spojrzenia w wodę...
      • aagness84 Re: Alex Mahone 02.03.07, 19:56
        kusząca propozycja;)dzięki!
    • xanaka Re: Alex Mahone 04.03.07, 18:15
      Nie wiem czy jestem taka niedomyślna, ale:

dlaczego Mahone po kolei wykańcza wszystkich zbiegów z Fox River?

Rozumiem: Michael i Linc - Kim kazał mu ich załatwić, ale co mu przeszkadzał
      wspaniały Abruzzi, Tweener, C-Note, Patoshik?
      • scarlett_86 Re: Alex Mahone 04.03.07, 20:46
        Mahone ma zlecenie od Firmy żeby wszystkich wykonczyć, bo Firma nie jest pewna
        czy pozostali zbiegowie też nie mają informacji na temat spisku i wrobienia
        Lincolna. W jednym z odcinków Kim mówi do Mahona, żeby pozbył się Patoshika bo
        on siedział z Michaelem w jednej celi i nie wiadomo co wie.
        Ale jestem skłonna uwierzyć, że Mahone zabił Tweenera po prostu dlatego, ze
        chłopak go wkurzył;)
        • betsaida Re: Alex Mahone 05.03.07, 22:55
          Mahone jest przystojny i to jak!!! Prawdziwy meski intelektualista i ten ostry
          umysl. No a ze zabija.. trudno, musi, mam tylko nadzieję, ze ego guna nie bierze
          do łóżka, jakoś się wtedy dogadamy ;)
    • kasiaz83 Re: Alex Mahone 09.03.07, 15:29
      hej wpisuje się pierwszy raz na forum, gdyż uważam podobnie;) Mahone to jedna z
      najlepszych postaci w serialu a Fichtner został obecnie moim ulubionym aktorem.
      Nie zanosi się niestety by Mahone miał powrócić w trzecim sezonie gdyż jak na
      razie wszelkie znaki na ziemi i niebie wskazują że najprawdopodobniej skończy z
      kulą w głowie:(
      • scarlett_86 Re: Alex Mahone 09.03.07, 16:58
        CO?! Jakie znaki? Możesz podać jakiś przykład?
        Nie pamietam gdzie to czytałam, ale Scheuring pytany o udział Mahona w 3 serii
        powiedział coś w stylu "we are very happy with William Fichtner" więc nie sądzę
        żeby mieli w planach uśmiercenie go. To zresztą byłoby głupie, Mahone jest zbyt
        interesująca postacią.
        Jeśli już muszą kogoś uśmiercać to sugeruję T-Baga ewentualnie Kellermana.
        • rapsodiagitana Re: Alex Mahone 09.03.07, 17:04
          Ej no, T-Bag musi zostać!! Kellermana sobie zabierzcie, OK, nie lubię tej
          postaci. Ale Bagwell zostaje :D
          • scarlett_86 Re: Alex Mahone 09.03.07, 17:21
            No i właśnie tu jest problem, bo każdy ma swoich ulubionych bohaterów;) a trupy
            muszą być (inaczej to nie byłby Prison Break). Wniosek: ktoś musi ucierpieć.
            Może scenarzystów olśni i wkrótce zafundują nam koniec C-nota, który nie wiadomo
            p o co jeszcze żyje.
            • aniuta75 Re: Alex Mahone 09.03.07, 17:27
              C-Note żyje jeszcze po to, żeby wkopać Mahone'a, który raczej nie gra czysto.
        • aga1972 Re: Alex Mahone 09.03.07, 17:37
          Ej no tylko nie Teddiego!!!! T-Bag musi zostać!!!
    • scarlett_86 Re: Alex Mahone 09.03.07, 17:50
      Jeśli C-Note ma wkopać Mahona to tym bardziej powinien umrzeć.
      Mahone nie gra czysto nie dlatego, że tak lubi, raczej nie palił się do zabicia
      Franklina.
    • aagness84 Re: Alex Mahone 09.03.07, 18:42
      Nie ujmując nic Scofieldowi i reszcie,Mahone jednak nadaje temu serialowi "to
      coś".Ile można oglądać na okrągło tych samych bohaterów,wszystko kiedys zaczyna
      być lekko "przejedzone"; mam nadzieje,że Mahona tak szybko nie uśmiercą;szkoda
      byłoby takiego "bystrzachy";)
    • aleska Re: Alex Mahone 18.03.07, 17:50
      Na onecie fotki z "Invasion". Fitchnera jest na nich całkiem sporo:
      film.onet.pl/seriale/0,50159,1,1,galeria.html
    • dzida001 Re: Alex Mahone 19.03.07, 09:24
      ja tez go raczej nie lubie jako postaci ale aktor gra świetnie, postac złożona
      raz bezwzgldny raz wzbudzajacy współczucie /np.szantaż ze strony firmy/, wiec
      raz jeszcze... podoba mi sie gra aktorska tego gościa:)the best:))
      • haniasolo23 Re: Alex Mahone 22.03.07, 12:14
        Ja uwielbiam tego faceta!!! jako aktora i jako postać w tym serialu..jego
        mimika..ehh...coś niesamowitego, jest na prawde dobry:) W związku z tym ,ze ten
        serial troszeczke sie rozmywa ostatnimi czasy a Mahone to jedyne co go moim
        zdaniem w tej chwili jakoś spaja,mam nadzieje ze uraczy nas swa obecnoscia w
        nastepnej serii:)
        zwracam sie do was z pytaniem :czy wiece coś odnosnie 3 serii i jego udziału w
        niej???
    • aagness84 Re: Alex Mahone 24.03.07, 20:18
      Właśnie obejrzałam 20 odc;)I jestem (kolejny raz:)) pod wrazeniem Mahone'a;)
      To już jest jakieś zboczenie.
      Mam nadzieje że nikt go ani nie zabije ani nie wsadzi do wiezienia i zobaczę go
      jeszcze w 3 serii, bo robi się jakos niebezpiecznie...

A Kimowi powinien strzelić w głowę!;)
      • haniasolo23 Re: Alex Mahone 25.03.07, 14:03
        Dowiedzialam sie w własnie,ze rezyser serialu zapytany o Mahone'a w trzeciej
        serii odpowiedzial,ze "nie wykluczone,ze powróci w którymś odcinku" .Dla mnie
        to chyba za mało i Prison skończy sie w obec tego na 2 serii.PRzynajmniej bede
        dobrze wspominać ..:)
        • magda.evie.zoe Re: Alex Mahone 25.03.07, 14:50
          Łe :-(

Ja czytałam, że pytany o przyszłość Mahone'a Scheuring powiedział, że jest
          bardzo zadowolony ze współpracy, co niby miało oznaczać, że będzie nadal obecny
          w 3. serii
          • haniasolo23 Re: Alex Mahone 25.03.07, 15:01
            No to mniej wiecej pokrywa sie z tym co napisalam,ale jeśi dobrze główkuję to
            przecież teraz juz kręcą tę trzecią częsć ,i mimo tego jeszcze nie wiadomo co z
            jego udziałem ,tak więc oznacza to pewnie mniej wiecej tyle, ze nawet jeśli
            doczekamy se Fitchnera to może pod koniec roku ..przy dobrych wiatrach. A może
            ja po prostu za dużo o tym myśle ;p?
            • magda.evie.zoe Re: Alex Mahone 25.03.07, 15:09
              3 serię będą kręcić chyba dopiero od lipca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka