Dodaj do ulubionych

2x18 promo

20.02.07, 10:33
www.youtube.com/watch?v=bEcYfq8FEs4 promo
www.youtube.com/watch?v=Qiwzn3CMFfw sneak peek
Jak zwykle kuszę! :)
Obserwuj wątek
    • mendosita Re: 2x18 promo 20.02.07, 10:35
      Nie kuś Marcin, mam szlaban na trailery/ spojlery/ zdjęcia itp.
      Gdzie moja grupa wsparcia, śpi jeszcze? Mam kryzys, help!!!
      • aniuta75 Kasia :D 20.02.07, 10:56
        Grupa wsparcia w liczbie jeden gotowa do wspierania hihihihi. Jestem już po i
        straaaasznie mnie kusi, żeby coś oglądanąć ale będę twardzielką i się nie dam
        hihihihi.
        • mendosita Re: Kasia :D 20.02.07, 11:01
          Ach, Aniutka, nie wytrzymam chyba, MUSZĘ wiedzieć co dalej!!!
          Jedynym ratunkiem dla mnie byłoby chyba tylko nagłe wyłączenie mi prądu.

Będę silna, będę silna, będę silna....
          • luczijka Re: Kasia :D 20.02.07, 11:45
            Oj Marcin ty kusicielu przebrzydły ;D Jak możesz wykorzystywać słabość biednych
            dziewczyn??? ;))) Dobrze że się zjawiłam, bo może jeszcze uda mi się je przed
            tobą uratować ;DDD Kasia, Aniuta, Winnix przywołuję was do porządku!!!
            Trzymajcie się mocno i nie dajcie się Bradowi ;)))
            • mendosita Re: Kasia :D 20.02.07, 12:07
              Lucy wychodzę z domu- tylko tak mogę się przed tym obronić :))
              Odcinek był tak dobry może właśnie po części dlatego, że nie oglądałam
              trailerów (oprócz jednego, ale mało zdradzającego i dawno to było ;)).
              Nie będę sobie psuła przyjemności, będę silna, będę silna...
              • aniuta75 Re: Kasia :D 20.02.07, 12:10
                Ja w Ciebie wierzę Kasiu :D. Oddaję Ci nawet trochę swojej mocy, cobyś jeszcze
                silnijesza była <lol>.
                • mendosita Re: Kasia :D 20.02.07, 12:13
                  Dzieki kochana, już nawet czuję, jak mi tej mocy przybywa ;))
                  Do wieczora, pa!
                  • mmorawski Re: Kasia :D 20.02.07, 13:19
                    No weźcie królewny jabłuszko!! :D <lol>
                    • luczijka Re: Kasia :D 20.02.07, 17:10
                      My jesteśmy dzielne jak Atalanta i nie skusi nas żaden Hippomenes, choćby miał w
                      zanadrzu cały worek złotych jabłuszek ;DDD
                      Ps. A co ty dzisiaj taki romantyczny, hmmmmm??? :))) Królewny i jabłuszka Ci w
                      głowie :D Interesujące...
                      • misiunia.80 Re: Kasia :D 20.02.07, 18:07
                        Dziewczynki kochane!! Mam radę: jak się którejś zachce oglądać trailery to
                        polecam powtórki najlepszych momentów z Prisona :) ja tak robię i zawsze
                        skutkuje! dzięki temu wytrzymuję. No o od dzisiaj na moją listę ulubionych
                        momentów wciągam Michaela przejeżdżającego po Kimie oraz Sarę blokującą
                        Kellermanowi drzwi:)))
                        Trzymajcie się!!!
                      • milka323 Re: Kasia :D 20.02.07, 18:18
                        luczijka napisała:

> My jesteśmy dzielne jak Atalanta i nie skusi nas żaden Hippomenes, choćby
                        miał
                        > w
                        > zanadrzu cały worek złotych jabłuszek ;DDD
                        > Ps. A co ty dzisiaj taki romantyczny, hmmmmm??? :))) Królewny i jabłuszka Ci w
                        > głowie :D Interesujące...

no wlasnie. jeszcze jakby dzisiaj walentynki byly. a moze pogoda mu sie
                        udzieliła?tak prawie wiosennie jest ;]
                        • mmorawski Re: Kasia :D 20.02.07, 18:22
                          Ależ ja zawsze jestem Prince Charming. :P Mam to we krwi! :) Tylko wy nie
                          zauważacie.. :( Albo udajecie, bestie wredne! :P
                          • aniuta75 Marcinku!!! 20.02.07, 18:34
                            Jakieś herezje tu opowiadasz! My Ciebie nie zauważamy???? A Ty myślisz, że po
                            co z Lu siedzimy co wieczór na czacie??? Lubimy się, to fakt, ale głównym celem
                            naszym jest czekanie na Cię :DDD.
                            • milka323 Re: Marcinku!!! 20.02.07, 19:40
                              no nie, Marcinek jest czuje sie niedoceniony. a to g***o prawda ;]. przeciez my
                              tu dla ciebie jezdezmy :D.hah. co tam wenciu, przeciez jezdes ty :P
                              ps. aniuta, haha, czekanie na cię?chyba ci sie nasze rozmowy udzieliły :D
                          • luczijka :D 20.02.07, 20:23
                            mmorawski napisał:

> Ależ ja zawsze jestem Prince Charming. :P Mam to we krwi! :) Tylko wy nie
                            > zauważacie.. :( Albo udajecie, bestie wredne! :P

Hippomenesie pewnie, że my tylko udajemy, przecież my małpy wredne jesteśmy :DDD
                            Tak naprawdę wiemy jaki jesteś wspaniały :)))
                            Ps. Jak dziś nie przyjdziesz na czata, to Ci nawet nie pomoże, jeśli na
                            przeprosiny przywieziesz nam całą ciężarówkę złotych jabłuszek <lol>.
                            • mmorawski Re: :D 20.02.07, 20:56
                              Jestem wzruszony Waszym oddaniem. Aż mi łezka się w oku kręci. :)) Niestety nie
                              przyjdę dzisiaj również na czata, bo walczę z magisterką (a pani profesor jutro
                              raczej nie przyjmie tłumaczenia, że nic nie przyniosłem, bo mnie obsiadły różne
                              ciasteczka i pierniczki na czacie <lol>). Tak więc wybaczcie moją ignorancję,
                              ale obiecuję, że jak tylko znajdę chwilę to wam to wynagrodzę. :P I to nie
                              jakimiś tam jabłuszkami tylko filetami mignon. :DDD
                              • luczijka Do Hippomenesa :DDD 21.02.07, 00:00
                                mmorawski napisał:
                                Tak więc wybaczcie moją ignor
                                > ancję,
                                > ale obiecuję, że jak tylko znajdę chwilę to wam to wynagrodzę. :P I to nie
                                > jakimiś tam jabłuszkami tylko filetami mignon. :DDD

Trzymamy za słowo hahaha. Tylko te fileciki to mają być świeżutkie, mięciutkie a
                                zarazem chrupiące i dobrze wysmarzone :DDD Z innymi się nawet nie pokazuj ;))) A
                                złociutkie jabłuszka też przynieś, będą dobre na deser :D
                                Ps. Nie wiedziałam, że jesteś takim terrorystą ;DDD Zobacz ile peanów na swoją
                                cześć, udało Ci się dziś na nas wymusić :))) Teraz twoja kolej, żeby nam
                                powiedzieć coś miłego, a nie wiecznie wyzywać nas od wrednych małp i bestii ;DD
    • winnix Re: 2x18 promo 20.02.07, 10:53
      Ja się kuźwa muszę w końcu tego oduczyć, 2x17 jeszcze nie zapodany (ja w
      robocie, ale komp w domu też dzielnie pracuje:)) a ja już muszę wciągnąć
      wszystkie nowinki...

Akcja z Bellickiem i Mahonem boska :) Niestety jak zwykle bez głosu, bo na open
      spejsie nie lubię się afiszować, a już mi głupio znowu kolegę o słuchawki
      prosić...
    • winnix Re: 2x18 promo 21.02.07, 10:01
      Jeszcze raz na spokojnie w domu obejrzałam, coraz smutniejszy się ten serial
      robi:( Naprawde mi się żal Linca zrobiło, chociaż rozumiem LJ'a, kurde on ma
      przecież 16 lat.

Mahone kontra Bellick, piękna scena:) I mina Kellermana z tą spluwą, ojojoj
      chyba się ktoś wkurwił :)
    • mmorawski Re: 2x18 promo 25.02.07, 11:30
      Jeszcze jeden Sneak Peek: www.youtube.com/watch?v=tKN5-jxY4Qw :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka