mmorawski 20.02.07, 10:33 www.youtube.com/watch?v=bEcYfq8FEs4 promo www.youtube.com/watch?v=Qiwzn3CMFfw sneak peek Jak zwykle kuszę! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mendosita Re: 2x18 promo 20.02.07, 10:35 Nie kuś Marcin, mam szlaban na trailery/ spojlery/ zdjęcia itp. Gdzie moja grupa wsparcia, śpi jeszcze? Mam kryzys, help!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Kasia :D 20.02.07, 10:56 Grupa wsparcia w liczbie jeden gotowa do wspierania hihihihi. Jestem już po i straaaasznie mnie kusi, żeby coś oglądanąć ale będę twardzielką i się nie dam hihihihi. Odpowiedz Link Zgłoś
mendosita Re: Kasia :D 20.02.07, 11:01 Ach, Aniutka, nie wytrzymam chyba, MUSZĘ wiedzieć co dalej!!! Jedynym ratunkiem dla mnie byłoby chyba tylko nagłe wyłączenie mi prądu. Będę silna, będę silna, będę silna.... Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: Kasia :D 20.02.07, 11:45 Oj Marcin ty kusicielu przebrzydły ;D Jak możesz wykorzystywać słabość biednych dziewczyn??? ;))) Dobrze że się zjawiłam, bo może jeszcze uda mi się je przed tobą uratować ;DDD Kasia, Aniuta, Winnix przywołuję was do porządku!!! Trzymajcie się mocno i nie dajcie się Bradowi ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mendosita Re: Kasia :D 20.02.07, 12:07 Lucy wychodzę z domu- tylko tak mogę się przed tym obronić :)) Odcinek był tak dobry może właśnie po części dlatego, że nie oglądałam trailerów (oprócz jednego, ale mało zdradzającego i dawno to było ;)). Nie będę sobie psuła przyjemności, będę silna, będę silna... Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Kasia :D 20.02.07, 12:10 Ja w Ciebie wierzę Kasiu :D. Oddaję Ci nawet trochę swojej mocy, cobyś jeszcze silnijesza była <lol>. Odpowiedz Link Zgłoś
mendosita Re: Kasia :D 20.02.07, 12:13 Dzieki kochana, już nawet czuję, jak mi tej mocy przybywa ;)) Do wieczora, pa! Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: Kasia :D 20.02.07, 17:10 My jesteśmy dzielne jak Atalanta i nie skusi nas żaden Hippomenes, choćby miał w zanadrzu cały worek złotych jabłuszek ;DDD Ps. A co ty dzisiaj taki romantyczny, hmmmmm??? :))) Królewny i jabłuszka Ci w głowie :D Interesujące... Odpowiedz Link Zgłoś
misiunia.80 Re: Kasia :D 20.02.07, 18:07 Dziewczynki kochane!! Mam radę: jak się którejś zachce oglądać trailery to polecam powtórki najlepszych momentów z Prisona :) ja tak robię i zawsze skutkuje! dzięki temu wytrzymuję. No o od dzisiaj na moją listę ulubionych momentów wciągam Michaela przejeżdżającego po Kimie oraz Sarę blokującą Kellermanowi drzwi:))) Trzymajcie się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
milka323 Re: Kasia :D 20.02.07, 18:18 luczijka napisała: > My jesteśmy dzielne jak Atalanta i nie skusi nas żaden Hippomenes, choćby miał > w > zanadrzu cały worek złotych jabłuszek ;DDD > Ps. A co ty dzisiaj taki romantyczny, hmmmmm??? :))) Królewny i jabłuszka Ci w > głowie :D Interesujące... no wlasnie. jeszcze jakby dzisiaj walentynki byly. a moze pogoda mu sie udzieliła?tak prawie wiosennie jest ;] Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: Kasia :D 20.02.07, 18:22 Ależ ja zawsze jestem Prince Charming. :P Mam to we krwi! :) Tylko wy nie zauważacie.. :( Albo udajecie, bestie wredne! :P Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Marcinku!!! 20.02.07, 18:34 Jakieś herezje tu opowiadasz! My Ciebie nie zauważamy???? A Ty myślisz, że po co z Lu siedzimy co wieczór na czacie??? Lubimy się, to fakt, ale głównym celem naszym jest czekanie na Cię :DDD. Odpowiedz Link Zgłoś
milka323 Re: Marcinku!!! 20.02.07, 19:40 no nie, Marcinek jest czuje sie niedoceniony. a to g***o prawda ;]. przeciez my tu dla ciebie jezdezmy :D.hah. co tam wenciu, przeciez jezdes ty :P ps. aniuta, haha, czekanie na cię?chyba ci sie nasze rozmowy udzieliły :D Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka :D 20.02.07, 20:23 mmorawski napisał: > Ależ ja zawsze jestem Prince Charming. :P Mam to we krwi! :) Tylko wy nie > zauważacie.. :( Albo udajecie, bestie wredne! :P Hippomenesie pewnie, że my tylko udajemy, przecież my małpy wredne jesteśmy :DDD Tak naprawdę wiemy jaki jesteś wspaniały :))) Ps. Jak dziś nie przyjdziesz na czata, to Ci nawet nie pomoże, jeśli na przeprosiny przywieziesz nam całą ciężarówkę złotych jabłuszek <lol>. Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: :D 20.02.07, 20:56 Jestem wzruszony Waszym oddaniem. Aż mi łezka się w oku kręci. :)) Niestety nie przyjdę dzisiaj również na czata, bo walczę z magisterką (a pani profesor jutro raczej nie przyjmie tłumaczenia, że nic nie przyniosłem, bo mnie obsiadły różne ciasteczka i pierniczki na czacie <lol>). Tak więc wybaczcie moją ignorancję, ale obiecuję, że jak tylko znajdę chwilę to wam to wynagrodzę. :P I to nie jakimiś tam jabłuszkami tylko filetami mignon. :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Do Hippomenesa :DDD 21.02.07, 00:00 mmorawski napisał: Tak więc wybaczcie moją ignor > ancję, > ale obiecuję, że jak tylko znajdę chwilę to wam to wynagrodzę. :P I to nie > jakimiś tam jabłuszkami tylko filetami mignon. :DDD Trzymamy za słowo hahaha. Tylko te fileciki to mają być świeżutkie, mięciutkie a zarazem chrupiące i dobrze wysmarzone :DDD Z innymi się nawet nie pokazuj ;))) A złociutkie jabłuszka też przynieś, będą dobre na deser :D Ps. Nie wiedziałam, że jesteś takim terrorystą ;DDD Zobacz ile peanów na swoją cześć, udało Ci się dziś na nas wymusić :))) Teraz twoja kolej, żeby nam powiedzieć coś miłego, a nie wiecznie wyzywać nas od wrednych małp i bestii ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
winnix Re: 2x18 promo 20.02.07, 10:53 Ja się kuźwa muszę w końcu tego oduczyć, 2x17 jeszcze nie zapodany (ja w robocie, ale komp w domu też dzielnie pracuje:)) a ja już muszę wciągnąć wszystkie nowinki... Akcja z Bellickiem i Mahonem boska :) Niestety jak zwykle bez głosu, bo na open spejsie nie lubię się afiszować, a już mi głupio znowu kolegę o słuchawki prosić... Odpowiedz Link Zgłoś
winnix Re: 2x18 promo 21.02.07, 10:01 Jeszcze raz na spokojnie w domu obejrzałam, coraz smutniejszy się ten serial robi:( Naprawde mi się żal Linca zrobiło, chociaż rozumiem LJ'a, kurde on ma przecież 16 lat. Mahone kontra Bellick, piękna scena:) I mina Kellermana z tą spluwą, ojojoj chyba się ktoś wkurwił :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: 2x18 promo 25.02.07, 11:30 Jeszcze jeden Sneak Peek: www.youtube.com/watch?v=tKN5-jxY4Qw :) Odpowiedz Link Zgłoś