Dodaj do ulubionych

Grey's Anatomy 3x18

16.03.07, 09:54
Jak wam sie odcinek podobał? Kłótnia Marka z Addison była fajna. Cristina w
związku z profesorem przez 3 lata - seriously?! Hehehe i ta rywalizacja
między Burke'iem i Derek'iem... No już znamy tajemnice Callie. Georgie i
Izzie razem w łóżku wylądowali, to takie nie bardzo, ale pijani byli to im
wybaczyć można ;p
Obserwuj wątek
    • Gość: kika1982 Re: Grey's Anatomy 3x18 IP: 80.50.181.* 16.03.07, 12:42
      A co z Derekiem i Meredith? Spokój? Jesli nie chcesz opisywać oficjalnie na
      forum mogę podać maila i mi napiszesz.
      • addison Re: Grey's Anatomy 3x18 16.03.07, 13:41
        Z Der i Mer spokój. Tzn z okazji śmierci matki, Mer zorganizowała kolacje do
        ojca i żona(ale to pomysł żony był), Derek też na kolacji był. Kolacje
        przygotowała Izzie. Poza tym była jakaś znajoma Derek'a z NY, usunęli jej
        całego guza. Aha Alex się wprowadził do domu Meredith :D
        • kika1982 Re: Grey's Anatomy 3x18 16.03.07, 13:51
          Dziekuję bardzo za informacje. Wiesz ciekawi mnie Christina. Już wiem dlaczego
          nowy pan doktor pozwolił sobie klepać Christinę po "tyłku". Burke pewnie
          zadrosny. Pozdrawiam
    • galaxian1 Re: Grey's Anatomy 3x18 16.03.07, 16:31
      Addison, chyba tylko Ty jesyes tak szalona, ze ogladasz odcinek o 9 rano.
      Ludzie do pracy chodza :D
      • addison Re: Grey's Anatomy 3x18 16.03.07, 22:02
        Eeeee... piatki mam wolne :D Poza tym moj rekord to odcinek ogladniety juz o
        6.30 :D No i nie tylko ja taka szalona. Na forum moim już od 6 - 7 sa
        komentarze :D:D:D
        • Gość: merder Re: Grey's Anatomy 3x18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 21:23
          Trochę się rozczarowałam, znowu prawie nie było Meredith i Dereka. Kurcze, ona
          prawie umarła, a tu nic i gdzie ta chemia choćby z 2 sezonu. To frustrujące w 2
          sezonie nie byli razem a więcej się między nimi działo niż teraz jak są
          razem...
          Nie dziwię się, że Burke pomyślał, że Cristina jest z nim tylko dla kariery...
          No i nie było by mi miło jak by mi facet powiedział tak jak George Callie, że
          Izzie nie mogła by na niego lecieć, bo przecież jest tylko Georgiem, a Izzie to
          super laska (co prawie znaczyło, że Callie nie...)
          • Gość: merder Re: Grey's Anatomy 3x18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 21:33
            Aha zapmniałam dodać, że było zdecydowanie za mało Addison, jak zrobią ten nowy
            serial będzie mi jej bardzo brakować i już nie będzie Addisex.... :-(
            • galaxian1 Re: Grey's Anatomy 3x18 17.03.07, 23:41
              Niestety serial troche siada. I tak go ogladam, ale...
              Jak nic sie nie dzieje, ro robia watek np. Addison + Karev, albo ktos tam + ktos
              tam. Niestety niemal nie ma juz ciekawych przypadkow medycznych, znanych z
              poprzednich sezonow. A serial zaczyna sie robic "kto z kim sie przespi",
              zuplenie jakby to bylo dzielo Aarona Spellinga. Ale sadzac po wynikach
              ogladalnosci, to amerykanskie spoleczenstwo tego wlasnie oczekuje.
              • Gość: Alex Re: Grey's Anatomy 3x18 IP: *.nycmny83.covad.net 19.03.07, 18:30
                a ja mysle, ze Shonda jeszcze nas zaskoczy i pokaze pazur
                ;-)
                • galaxian1 Re: Grey's Anatomy 3x18 19.03.07, 18:46
                  Juz pokazala :D

- Izzie przespala sie z O'Malym :)
                  - Kristina "oznalazla" swojego kochanka z czasow studiow :)
                  - A wczesniej - Mer spala z O'Malym, nie mowiac o Dereku.
                  - Derek spal jednoczesnie z Mer i Addison.
                  - Addison spala z Derekiem i McSteamym.
                  - Izzie spala z Karevem.
                  - O'maly spal z Carrie.
                  - Carrie spala tez z McSteamym.
                  - No i Kristina spala z Burkiem
                  - i teraz sie dosiadujemy, ze Kristina spala tez z 3 razy starszym od siebie
                  nauczycielem.

Byc moze jakies spanie kogos z kims przeoczylem, ale naprawde duzo tego bylo.
                  Jak w Haremie :D

Wszystko kreci sie wokol jednego tematu - chyba nie tylko ja to zauwazam ?
                  Serial przestaje byc juz serialem medycznym :)
                  • Gość: Alex Re: Grey's Anatomy 3x18 IP: *.nycmny83.covad.net 19.03.07, 22:01
                    oj, juz nie przesadzaj ;-)) wiadomo, ze w szpitalu takie rzeczy sie dzieja.
                    zwlaszcza miedzy tak atrakcyjnymi ludzmi ;-) ale faktycznie, zauwazam ostatnio
                    zbyt malo atmosfery, ktora byla w pierwszym i drugim sezonie... szkoda :(

a co do Christiny - to byla ze swoim duuuzo starszym profesorem przez 3 lata,
                    nie sadze, zeby przespala sie z nim tylko 3 razy ;-)))
                    • galaxian1 Re: Grey's Anatomy 3x18 19.03.07, 22:43
                      > oj, juz nie przesadzaj ;-)) wiadomo, ze w szpitalu takie rzeczy sie dzieja.
                      > zwlaszcza miedzy tak atrakcyjnymi ludzmi ;-) ale faktycznie, zauwazam ostatnio
                      > zbyt malo atmosfery, ktora byla w pierwszym i drugim sezonie... szkoda :(

Ale nie przesadzam - tak bylo naprawde :D
                      Zapomnialem dodac, ze O'Maly i Karev spali jednoczesnie z ta klientka od kiły
                      (juz nie pamietam jak jej tam bylo) :) hehe

> a co do Christiny - to byla ze swoim duuuzo starszym profesorem przez 3 lata,
                      > nie sadze, zeby przespala sie z nim tylko 3 razy ;-)))

Nie 3 razy - ale z facetem 3 razy starszym od niej :)
                      No moze 2 i pół :D
                      • bujaka_jamajka Re: Grey's Anatomy 3x18 20.03.07, 09:34
                        Klientka od kiły to Olivia=)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka