Dodaj do ulubionych

GA 'Testing 1-2-3'

IP: *.aster.pl 10.05.07, 14:07
www.1dawg.com/video?m=5spgsdwpig41
Nie rozumiem, czy to Miranda Bailey (Chandra Wilson) zostanie szefem chirurgii
po Webberze?
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: GA 'Testing 1-2-3' IP: *.lelewela.trustnet.pl 10.05.07, 16:40
      Zapewne tak:))
    • Gość: kuba Re: GA 'Testing 1-2-3' IP: *.aster.pl 10.05.07, 20:55
      A to niespodzianka. Stawiałem na Marka McSteamiego Sloana.
      Ciekawe jaki, w tej sytuacji, wymyślą pretekst aby uzasadnić jego obecność w
      serialu. Pracy w SGH ma niewiele. I kto zostanie jego kobietą, bo jakaś nowa
      jego kobieta być musi.
      • Gość: kasia Re: GA 'Testing 1-2-3' IP: *.lelewela.trustnet.pl 11.05.07, 08:18
        Ja od jakiegoś czasu stawiam na Mirande. I chyba scenarzyści też (oby;) Ona
        chyba jako jedyna nie okazuje tego, jak bardzo chciałaby zostać szefem
        chirurgii.. A Mark pewnie pozna miłość swojego życia w barze (jak Derek) hehe:)
        • Gość: merder Re: GA 'Testing 1-2-3' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 09:08
          oczywiście, że Bailey byłaby najlepsza...
          ale narazie została Chief Resident czyli szefem rezydentów a nie Chief of
          Surgery, bo do tego trzeba być już jakiś czas asystentem (jak mówił Richard
          Bailey, kiedy jej tłumaczył, że to ona powinna zostać szefem, ale że to jeszcze
          nie mozliwe bo jest za nisko)
          • addison Re: GA 'Testing 1-2-3' 11.05.07, 09:59
            konkurs jest prawdopodobnie na szefa chirurgii i szefa rezydentów, tak mi się
            wydaje. jeszcze nikt nie został wybrany. w dzisiejszym odcinku Bailey
            dowiedziała się że, Callie też startuje. Trochę wiecej się spodziewałam po tym
            odcinku, wiec powiem że jak dla mnie był ok. Addison biedna utkneła otoczona
            ciążami :D Joe z Walterem chcą adoptować :D Okazało się, że potencjalna matka
            nosi bliźniaki, w tym momencie Joe o mało nie zemdlał :D Adele w ciąży!
            Kombinowały z Addison, żeby chief się nie dowiedział, że Adele w szpitalu jest
            i prawie się udało. Pod koniec Adele, prawdopodobnie poroniła, skończyło się
            jak zemdlała w łazience i Rich ją znalazł. Jane Doe sobie przypomniała wszystko
            jakiś tydzień temu i nic nikomu nie powiedziała! Mer wybierała się na pogrzeb
            Susan, ale po wizycie Thatchera w szpitalu, nie poszła. Swoją drogą co za gość!
            Idiota skończony! Burke miał jakiś problem z best man, no i skończyło siętym,
            że Derek best man został. Mark z Derekiem jakiś tam skromny wieczór kawalerski
            zrobili Burke'owi. Chcieli namówić Addison na striptease z tego co zrozumiałam,
            ale się nie dała :D Stwierdziła, że może drinka Prestonowi postawić :D
            Georgie'emu przysłali pismo z Mercy West, ze go przyjmują. Bailey i Izzie
            próbują przekonać George'a, że to błąd z tym Mercy West. IMO niech idzie w
            cholere! Stażyści podeszli do egzaminu. Mer nic nie napisała - zonk! Ale potem
            Richa jakoś załatwił, żeby pisała jeszcze raz. Więc myślę, że będzie ok. Laska
            z baru ('McBarWhore') może się okazać przyrodnią siostrą Meredith! Ale jak
            narazie Derek jej odmówił drinka, więc ok :D W ogóle nie było akcji
            Alex/Addison! I tylko jedna czy tam dwie Mark/Addison! Więc cierpię na
            niedosyt! :D 'with beefits?' było bezcenne :D
    • Gość: kuba Re: GA 'Testing 1-2-3' IP: *.aster.pl 11.05.07, 18:48
      Dopiero teraz wracam do domu a na stronie z której ja biorę już wisi - GA S3E24.
      I to od dawna i nawet 133 osoby już ściągnęły a 403 obejrzało.
      Thank you so much Schokowutz!
      www.1dawg.com/video?m=mp0iiipab2wv
      Link dla wszystkich zainteresowanych co nowego w szpitalu. Miłego weekendu.
    • Gość: levi Re: GA 'Testing 1-2-3' IP: *.aster.pl 11.05.07, 22:23
      www.youtube.com/watch?v=E_DPHo1VTRs
      Co sądzicie ludzie?
      • addison Re: GA 'Testing 1-2-3' 11.05.07, 23:16
        Myślę, że zakończąw trakcie .slubu, zanim Cristina powie 'tak'. Bo wygląda na
        to, że ma wątpliwości.
      • Gość: kasia Re: GA 'Testing 1-2-3' IP: *.lelewela.trustnet.pl 12.05.07, 08:03
        O nieee czyli GA się już kończy? Kiedy następny sezon? ;((((
        • addison Re: GA 'Testing 1-2-3' 12.05.07, 10:10
          Nowy sezon najprawdopodobniej we wrześniu. A 17 maja season finale :D
    • Gość: Levi Re: GA 'Testing 1-2-3' IP: *.aster.pl 12.05.07, 11:21
      Ten dialog z promo #1, między Derekiem i Meredith mnie zaniepokoił. Alo on w
      całości brzmi tak jak poniżej, a więc chyba nie będzie aż tak źle pomiędzy nimi.

Meredith: Hey.

Derek: I have a surgery.

Meredith: I heard you are the best man.

Derek: Yeah.

Meredith: Maid of Honor Best Man.

Meredith: I know I haven't been myself lately, but I'm me again. So, I was
      thinking that maybe you should sleep over because the me that I am is
      horny for the you that you are.

Derek: I met a woman last night.

Meredith: You met a woman last night?Derek: I'm telling you this because we

don't keep secrets. I don't keep secrets. Nothing happened.
      She was pretty. I noticed and we talked.

Meredith: You met a woman last night.

Meredith: So, should I be worried or something?

Derek: Should you be worried that I met a woman?
      Yeah you should be worried.
    • Gość: kuba Re: GA 'Testing 1-2-3' IP: *.aster.pl 13.05.07, 11:22
      Grey's Anatomy
      Sneak#1
      3.25 'Didn't We Almost Have It All'

www.youtube.com/watch?v=5_zXs82jGkg

Nikt nie komentuje?
      Czy nikogo już nie interesuje season finale???
      • addison Re: GA 'Testing 1-2-3' 13.05.07, 12:41
        Mnie bardzo interesuje, ale niekoniecznie sprawa Mer&Der. Skomentowałam to w
        innym miejscu ;p. Mer i Der niech robią co chcą. Albo niech się wreszcie oboje
        zdecydują czego chcą. Bardziej mnie interesuje, czy Cristina powie 'tak' :D A
        może Preston z kościoła zwieje :D No inajważniejsze, czy Mark będzie na ślubie!
        Bo na zdjęciach, niestety go nie widziałam. Był na wieczorze kawalerskim, więc
        daje mi to nadzieję, że i na ślubie będzie. Aha i dobija mnie fakt, że Addison
        odchodzi. Ale zniknąć bez słowa, mam nadzieję, nie zniknie. Zastanawiam
        sięwięc, czy wyniesie się do LA w season finale, czy może w pierwszym odcinku
        4. sezonu. :D A co do wcześniejszego promo, to zabiło mnie 'Mama took my
        eyebrows' :> No i podkreślę jeszcze raz, bardzo mnie interesuje season
        finale!! ;p
    • Gość: dorota Re: GA 'Testing 1-2-3' IP: *.aster.pl 13.05.07, 16:49
      Słuchajcie, czy to przypadkiem nie jest tak, że to mężczyźnie, jako pierwszemu,
      zadawane jest pytanie:
      "Czy ty XYZ bierzesz sobię ..." itd, a on odpowiada tak (lub nie).
      A potem dopiero na to samo pytanie odpowiada kobieta? Może napisze ktoś, kto ma
      to już za sobą, czy tak jest. Bo jeśli tak, to pierwszy będzie Preston, a
      dopiero potem Cristina. Więc on pewnie odpowie TAK, a ona się zawacha i skończą
      odcinek.
      A ponieważ w tym wątku każdy coś dołącza (CO JEST SUPER!) ja też nie będę
      gorsza. To niestety nie dotyczy bezpośrednio GD ale samego Patricka Dempseya.
      Oto McDreamy z przed ĆWIERĆWIEKU!!!

'Jugglers Junior Championships', Cleveland, 1981 rok.
      www.youtube.com/watch?v=5qion5BlKL4
    • Gość: kuba Lexi czyli McBarWhore IP: *.aster.pl 13.05.07, 22:30
      Podtrzymam jeszcze ten wątek. Kilka słów o dziewczynie z baru, która chce
      postawić drinka Derekowi, to na bank siostra Meredith -Lexi. Pewnie trafi na
      staż do SGH. W 22 odcinku, ojciec Meredith mówi, że Lexi ma rozpocząć staż. W
      barze powiedziała Derekowi że miała ciężki dzień (pogrzeb matki) no i była
      ubrana na czarno. Podobno ta aktorka, która ma grać Lexi ma podpisany kontrakt
      na 13 odcinków. Czy zauważyliście że jest to ta brzydka dziewczyna z filmu "To
      nie jest kolejna komedia dla kretynów"

• Gość: levi season finale promo #2 IP: *.aster.pl 14.05.07, 09:37
      www.1dawg.com/video?m=bi3o75e8sup3
      • Gość: misiulek Re: season finale promo #2 IP: *.chello.pl 15.05.07, 16:50
        a czy ktos ma moze informacje, kiedy 4 seria? niezalezne od tego jak sie
        skonczy 3-cia, ciezko bedzie wytrzymac do 4-tej :)
        • Gość: Anima Re: season finale promo #2 IP: *.nycmny83.covad.net 16.05.07, 19:07
          najprawdopodobniej - jak zawsze - w drugiej polowie wrzesnia na ABC

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka