mendosita 17.05.07, 10:07 Nuudyyy. Odcinek baardzo słaby, wynudził mnie okropnie, robiłam sobie kilka przerw w oglądaniu. Więcej jak już się rozpocznie dyskusja, nie chcę spojlerować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mendosita Re: 3x21 Greatest hits- dyskusja 17.05.07, 11:56 Najlepiej nie jest. Ale może to ja tak wybrzydzam? Oglądajcie szybciej, jestem ciekawa Waszych opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
amelia42 Re: 3x21 Greatest hits- dyskusja 17.05.07, 15:48 Obejrzałam po angielsku z braku polskich napisów więc nie wszystko zrozumiałam (zwłaszcza tego co mówił Charlie- cholernie niewyraźnie mówi) ale muszę przyznać rację- słabizna:( Spodziewałam się czegoś lepszego. Nawet nie ma specjalnie o czym pisać, poza tym popsułam sobie trochę oglądanie spoilerami. Genralnie nuda. Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: 3x21 Greatest hits- dyskusja 17.05.07, 16:18 A ja właśnie skończyłem i mi się odcinek bardzo podobał. Zgadzam się, że wybrzydzacie. :PP Odpowiedz Link Zgłoś
mysha1987 Re: 3x21 Greatest hits- dyskusja 17.05.07, 17:33 Mi też się podobał. Akcji na którą czekaliśmy co prawda jeszcze nie było,l ale i tak było całkiem fajnie. Oczywiście zwyłam się jak bóbr jak Charlie przytulił się do Hurleya i powiedział że go kocha :P Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: 3x21 Greatest hits- dyskusja 17.05.07, 17:40 Ja nigdy nie lubiłem hobbita, ale jak robił tę listę swoich "Greatest hits" to muszę przyznać, że mnie dość konkretnie ścisnęło w gardle. :/ Odcinek był bardzo spokojny, może dlatego niektórzy uważają, że nudny. Ale mi się właśnie podobało to, że dla odmiany mieliśmy mniej akcji, a więcej planowania i sporo refleksji. No i wreszcie mieliśmy wszystkich rozbitków razem na plaży i ich interakcje - rzadki widok w 3 sezonie. W 2 sezonie też przedostatni odcinek był wyciszeniem przed season finale. A tegoroczny finał zapowiada się o wiele bardziej bombowo (dosłownie i w przenośni :P) niż zeszłoroczny. :D Więcej przemyśleń później. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: 3x21 Greatest hits- dyskusja 17.05.07, 18:11 A mi (o dziwo!!!) ten odcinek bardzo przypadł do gustu :D Wcale nie był nudny!!! Był dużo ciekawszy, niż ten sprzed tygodnia :))) Flashbacki Chaliego też mi się bardzo podobały - słodkie i wzruszające :D Chyba robię się sentymentalna na starość <lol>. Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: 3x21 Greatest hits- dyskusja 17.05.07, 19:16 A mi się tyż podobało :D. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: 3x21 Greatest hits- dyskusja 17.05.07, 22:46 Jak dla mnie to najslabszy odcinek 2 polowy sezonu. Nudy, nudy, nic sie nie dzialo, nic nowego sie nie stalo. Flashbacki Charliego jak zwykle beznadziejne. Nie bylo tez fajnych tekstow Sawyera, Hugo tez jakis taki ponury... Ogolnie lipa panie, lipa. Ale to ma byc wstep do finalu sezonu. Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: 3x21 Greatest hits- dyskusja 18.05.07, 18:38 mmorawski napisał: > Ja nigdy nie lubiłem hobbita, ale jak robił tę listę swoich "Greatest > hits" to muszę przyznać, że mnie dość konkretnie ścisnęło w gardle. :/ > Mnie też...:) dobrze, bo myślałam, że to tylko ja jestem taka sentymentalna:) Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: 3x21 Greatest hits- dyskusja 17.05.07, 19:52 mnie sie bardzo podobal odcinek, choc wlasciwie caly przeryczalam... i znow zaczynam sie bac o Sayida. i o Charliego. i o Desmonda. :) a Terry O'Quinn byl wymieniony w obsadzie na poczatku, a jednak Locke sie nie pojawil... co to bedzie za tydzien... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
missmarion Fajny 17.05.07, 18:22 Mnie bardzo sie podobal ten odcinek. I nie moge uwierzyc ze was nudzil, bo mnie trzymal w napieciu i w sumie duzo sie wydarzylo :) Zapowiada sie jak ktos tu wczesniej wspomnial "wybuchowy" final :) Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Mam pytanie :))) 17.05.07, 18:27 Czy ta kobieta, która nazwała Charliego bohaterem, to nie była przypadkiem ta sama, którą kiedyś miał torturować Sayid, a skończyło się na tym, że jej pomógł uciec??? :D O ile pamiętam, to nazywała się Nadia. Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: Mam pytanie :))) 17.05.07, 18:30 Dobra już sama doszłam, że to była ona :DDD Jednak google jest niezastąpione :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: Mam pytanie :))) 17.05.07, 18:34 Heheh, no to ona. :D Tak na potwierdzenie tego co znalazłaś w googlu. :P Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: Mam pytanie :))) 17.05.07, 18:45 mmorawski napisał: > Heheh, no to ona. :D Tak na potwierdzenie tego co znalazłaś w googlu. :P Muszę dodać małą poprawkę do tego co napisałam wcześniej <hihihi>. Nie tylko google jest niezastąpione, Marcin Morawski też :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
s.o.a.d Re: 3x21 Greatest hits- dyskusja 17.05.07, 19:29 Ten odcinek to przysłowiowa cisza przed burzą :) całkiem przyjemny, mi sie nie nudziło, jak już ktoś wspomniał świetnie zobaczyć znowu rozbitków razem :) jedno mnie dziwi, czyżby wizje Desmonda stawały się jakieś nieprawdziwe? przecież Hobbita nie spotkało(póki co :P ) to co mu Des wywróżył :) Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: 3x21 Greatest hits- dyskusja 18.05.07, 23:10 ja to w ogole podejrzewam, ze Des moze czasami sciemniac z tymi wizjami. znaczy, z tymi, ktorych nie widzimy, o ktorych wiemy tylko od niego. bo w sumie dotad zawsze on ratowal Charliego, a teraz hobbit przezyl ot, tak? podejrzane :) no i skoro wizje musza sie wypelniac, bo inaczej bedzie afera, to czemu Des zaproponowal hobbitowi, ze zamienia sie miejscami? tlumaczenie, ze moze wizje oznaczaja, ze to on ma zginac mnie nie przekonuje :) moze sprawa ma podwojne dno :P Odpowiedz Link Zgłoś
amelia42 Re: 3x21 Greatest hits- dyskusja 17.05.07, 19:53 Jedno przyznam, nie wiem dlaczego Charlie ma tak mało fanów, dla mnie od zawsze był ok a ten odcinek z nim w roli głównej jest bardzo tkliwy i teraz jeszcze bardziej lubię Charliego. Rozbawiła mnie scena kiedy pasterz Shephard poprowadził swoje owieczki i pokazał im wieelkie bum, aż się owieczki przelękły i powpadały na siebie. Śmieszniej by było gdyby się rozpierzchły na wszystkie strony świata:D Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: 3x21 Greatest hits- dyskusja 17.05.07, 20:03 amelia42 napisała: > Rozbawiła mnie scena kiedy pasterz Shephard poprowadził swoje owieczki i > pokazał im wieelkie bum, aż się owieczki przelękły i powpadały na siebie. > Śmieszniej by było gdyby się rozpierzchły na wszystkie strony świata:D ROTFL! Rozpierzchły pobekując przeraźliwie beeeee beeeee beeee. :D Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_mirabelki_tata_aurelki Re: 3x21 Greatest hits- dyskusja 17.05.07, 21:14 Po oglądnięciu Lost Promo 22/23 widze że rozbitkowie będą mieć kłopoty i czuje że Lock wjedzie na "Białym Koniu" i będzie gwiazdą finału, czuje że odegra znaczącą role. A co do odcinka 21 to bardzo dobry i komentarze w stylu nudny są dla mnie zadziwiające. PS. czujecie juz to podniecenie finałem ?? :))) Ja się już nie moge doczekać, 2 godziny uczty z LOST :))) Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: 3x21 Greatest hits- dyskusja 17.05.07, 22:50 No coz - dla jednych poprzedni odcinek byl beznadziejny (palcami pokazywac nie bede), a dla mnie ten byl cieniutki. Sa rozne gusta. Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: 3x21 Greatest hits- dyskusja 18.05.07, 23:10 po co mu wiecej fanow - ma mnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
d0minika Re: 3x21 Greatest hits- dyskusja 19.05.07, 23:04 siuil_a_run napisała: > po co mu wiecej fanow - ma mnie :D Nie myśl, że nie masz konkurencji :P Odpowiedz Link Zgłoś
agamasia Re: 3x21 Greatest hits- dyskusja 17.05.07, 23:02 Przyłączam się do grona osób, którym się podobało :D Charlie doprowadził mnie do łez swoimi przygotowaniami do odejścia. Wybrał fajne greatest hits. Wzruszyła mnie jeszcze rozmowa Jina z Sun, kiedy opowiadała mu o badaniu i próbowała być uśmiechnięta. Odpowiedz Link Zgłoś
mendosita Re: 3x21 Greatest hits- dyskusja 17.05.07, 23:26 Galaxian- jak zwykle masz rację ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: 3x21 Greatest hits- dyskusja 17.05.07, 23:32 mendosita napisała: > Galaxian- jak zwykle masz rację ;)) Taaaaaak, Galaxian jak zwykle nieomylny oraz wygłaszający jedynie słuszne opinie <lol>. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: 3x21 Greatest hits- dyskusja 17.05.07, 23:35 > > Galaxian- jak zwykle masz rację ;)) > Taaaaaak, Galaxian jak zwykle nieomylny oraz wygłaszający jedynie słuszne opinie Zgadzam sie z przedmówcą ! ;P :D Odpowiedz Link Zgłoś
agamasia Re: 3x21 Greatest hits- dyskusja 17.05.07, 23:57 Z niecierpliwością oczekiwałam na te komentarze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: 3x21 Greatest hits- dyskusja 18.05.07, 00:44 agamasia napisała: > Z niecierpliwością oczekiwałam na te komentarze ;) I to znowu wszystko wina Galaxiana <hihihi>. On się kiedyś doigra ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: 3x21 Greatest hits- dyskusja 18.05.07, 08:20 Zawsze jest czyjas wina, tylko czemu zawsze moja ? ;) :D hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
xanaka Re: 3x21 Greatest hits- dyskusja 18.05.07, 09:03 * Właściwie dlaczego Ben przyspieszył termin wycieczki do obozu rozbitków? Wydawało mi się, że odpowiedź Bena na pytanie Richarda, dlaczego to robi ("Jacob kazał") była trochę na odczepnego, bo przecież nikt nie śmie podważyć decyzji wielkiego Jacoba... * Wydawało mi się czy ciężarna Claire miała jakiś inny głos? ;) * Logo hatcha Looking Glass: króliczek ;) * Nadia w retro Charliego. :D * Mamy rozumieć, że skoro Charlie przeżył, to Claire i Aaron jednak pozostaną na wyspie? ;) * Naomi: O, ty jesteś tą zmarłą gwiazdą rocka! ;) ;) * Odcinek w miarę dobry, może nie to co ekscytujący odcinek z flashbackami Bena, ale aż taki NUDNY to nie był. :) Odpowiedz Link Zgłoś
fiefiura Re: 3x21 Greatest hits- dyskusja 18.05.07, 09:14 A mi się najbardziej podobało jak hobbit dostał pierścień, szkoda tylko że nie poszedł go wrzucić do wulkanu. Odpowiedz Link Zgłoś
milka323 Re: 3x21 Greatest hits- dyskusja 18.05.07, 16:53 a mnie sie odcinek podobał. mało tego. był lepszy niz 3x20. charlie nie byl taki irytujacy, flashbacki mial fajne. ogolnie odcinek na plus ;). Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: 3x21 Greatest hits- dyskusja 18.05.07, 21:35 Bardzo dobry odcinek retra hobbita srednie ale reszta rewelacja :D Des i tej jego przepowiednie zawsze mnie przerażają :) Ale fakt ze chyba się coś popsuły, bo powinien przewidzieć, że dostanie w łeb... to raz a 2 tych othersów w stacji... Mam dziwne wrażenie ze to nie Charliego pozegnamy, to raczej bedzie Sayid... Choć w sumie to Lost jest dość symetryczny, i 1 seria kończy się porwaniem 2 ga tak samo, więc i na pewno 3... Dlatego sądze że helikoptery z wizji Desa nie należały do armii amerykanskiej. Za to możliwe ze już nikt nie zgnie. W końcu w finale nigdy nie ginęli. Odpowiedz Link Zgłoś
mysha1987 Re: 3x21 Greatest hits- dyskusja 18.05.07, 21:54 Też się obawiam o Sayida. Nie chcę, żeby w ogóle ktokolwiek musiał umrzeć :( Sayid przecież musi spotkać jeszcze kiedyś Nadię, Charlie musi zostać z Claire i Aaronem no a najbardziej to czekam na to jak Penny i Des się spotkają :) I wszyscy powinni żyć długo i szczęśliwie. Wiem, że lost to nie romansidło ale czyż nie byłoby miło? :P Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: 3x21 Greatest hits- dyskusja 18.05.07, 23:12 popieram :) ech, baby to sentymentalne stworzenia. taki fajny serial, a zrobilyby z niego harlequina :D Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: 3x21 Greatest hits- dyskusja 18.05.07, 23:06 ROTFL :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_mirabelki_tata_aurelki Re: 3x21 Greatest hits- dyskusja 18.05.07, 21:42 Wizje Desa sie nie popsuły tylko on widział finał zdarzenia a nie całą droge do niego. A co do Bena ewidentnie widać było i wyszło szydło z wora że wcale nie przekazuje Othersą słów Jacoba ponieważ Ben w całym tym zamieszaniu wcale nie rozmawial z Jacobem o ataku na Rozbitków na chyba że wrócił do niego po zabiciu Locka ale w to raczej nie wierze że do niego wrócił Odpowiedz Link Zgłoś
olusimama Re: 3x21 Greatest hits- dyskusja 20.05.07, 09:54 wczoraj obejrzałam i powiem, że mi się bardzo podobało. Lubię Charliego od samego poczatku, flashe wzruszające, on mnie w ogóle jakos wzrusza. Desmond coś ściemnia ewidentnie. Jack drażni mnie coraz bardziej, szeryf się znalazł, phi. Za mało Sawyera ;-) Bardzo, bardzo czekam na finał. Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: 3x21 Greatest hits- dyskusja 20.05.07, 22:04 Sawyera nie było bo brak zapotrzebowania na jedyne co potrafi - sarkastyczne równoważniki zdań. :) Odpowiedz Link Zgłoś
gaudia Re: 3x21 Greatest hits- dyskusja 20.05.07, 23:42 mmorawski napisał: > Sawyera nie było bo brak zapotrzebowania na jedyne co potrafi - sarkastyczne > równoważniki zdań. :) bardzo przepraszam, ale zapotrzebowanie jest. Stałe i niezmienne:P Odpowiedz Link Zgłoś