Gość: ddd IP: *.tktelekom.pl 17.06.07, 21:56 kochani poszukuję napisów do chirurgów - 2 sezon odcinki od 23 w górę. Szukam i szukam i nic, może źle szukam nie wiem - ból straszny - filmik jest oglądać nie można!!!Proszę grzecznie pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amikina Re: napisy do chirurgów............pliiiiiz 18.06.07, 18:45 Napisz do mnie na gazetowego oki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: napisy do chirurgów............pliiiiiz IP: *.tktelekom.pl 19.06.07, 22:12 juz mam dziekuję bardzo!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
creake Re: napisy do chirurgów............pliiiiiz 24.06.07, 19:44 Poszukuje polskich napisow do 25 odcinka 3.serii. Szukalam wszedzie ale nie udalo mi sie znalezc. A zalezy mi na nich baaaaardzo wiec..... pliiiiiiiz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: napisy do chirurgów............pliiiiiz IP: *.tktelekom.pl 24.06.07, 21:57 na razie jestem przy 2 odcinku ale napiproject znalazł bez problemu więc może tak spróbuj! Odpowiedz Link Zgłoś
creake Re: napisy do chirurgów............pliiiiiz 25.06.07, 11:53 Wielkie dzieki! znalazlam :) Nie wiedzialam nawet, ze istnieje taki program, jest super! jeszcze raz dzieki za pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
dz1dka Re: napisy do chirurgów............pliiiiiz 26.06.07, 08:04 czy ja mogę w ramach wzajemnej współpracy prosić o napisy do 3 serii - zakładam że masz skoro jesteś przy 25:)))) była bym wdzięęęęęęczna dozgonnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola_pola Re: napisy do chirurgów............pliiiiiz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 18:35 www.opensubtitles.org/pl/search/imdbid-413573/sublanguageid-pol nie umiem wklejać linków:) nie wiem czy tam są wszytskie:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś