Gość: karolina IP: *.telpol.net.pl 20.09.07, 14:01 kurde gdzie sa jeszcze takie miejsca gdzie dosatje sie od lekarze takie stare recety, teraz wszedzie sa kart ktore po wsadzeniu do komputera drukuja zolte recepty z danymi personalnymi pacjenta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia515 Re: recepty w mjm 20.09.07, 14:05 są- u mojego lekarza- wypisuje ręcznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: recepty w mjm IP: *.telpol.net.pl 20.09.07, 14:30 ja przynajmniej do 6 lat nie widzilam takier recepty Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: recepty w mjm 20.09.07, 14:33 a ja widzisz nie wiem, o czym mówisz (od 4 lat mam prawo wypisywania recept) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malange Re: recepty w mjm IP: *.domainunused.net 20.09.07, 14:44 Te drukowane recepty to tylko na Śląsku :):):) Z tego co wiem to tylko u nas są karty chipowe do lekarza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: recepty w mjm IP: *.chello.pl 20.09.07, 15:37 :) Takie recepty to tylko na Śląsku. Wszędzie indziej, w tym w Warszawie, są takie zwyczajne - trzeba wiedzieć, czego się czepiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: recepty w mjm IP: *.telpol.net.pl 20.09.07, 18:45 a to bardzo przepraszam, ale wypraszam sobie haslo tylko na "Śląsku" Zawiercie to nie Śląsk tylko Zagłębie, co najwyzej w woj. śląskie a to roznica Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: recepty w mjm 20.09.07, 19:55 Ja dzisiaj dostałam taką podłużną, oczywiście wypisywaną ręcznie. A jestem z Bełchatowa, bynajmniej nie na Śląsku jak niektórzy myślą. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: recepty w mjm IP: *.chello.pl 20.09.07, 21:42 To przepraszam. :) Pisałam "Śląsk" w znaczeniu "Śląski Oddział NFZ". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onek Re: recepty w mjm IP: *.core.lanet.net.pl 21.09.07, 16:32 _śląsk_ i dolny śląsk to takie ogólne sformułowania regionó wpolski i pewnie zawiercie zawiera się w tym określeniu Odpowiedz Link Zgłoś
wiotka_trzpiotka Re: recepty w mjm 21.09.07, 16:42 w woj. mazowieckim (a tutaj o ile się nie mylę leży Gródek) są podłużne wypisywane ręcznie recepty z kodem kreskowym Odpowiedz Link Zgłoś