lentilky 24.10.07, 13:54 Coś jeszcze oglądacie? Ja Ugly Betty + czasowe fazy na Prison Break i Losta (odwalam sezon jednym kopem i mam spokój na rok). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
confused.girl Re: Co poza DH? 24.10.07, 16:46 CSI, ale tylko serie las vegas :P i obecnie twin peaks, bo jak leciało byłam zbyt młoda, żeby zrozumieć:P Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.galli Re: Co poza DH? 04.11.07, 21:44 confused.girl - ha! to tak jak ja - uwielbiam CSI ale TYLKO i wylacznie Las Vegas , NY i Miami koszmarnie mnie nudza :) Oprocz csi to jeszcze ER , no i South park :) Odpowiedz Link Zgłoś
agamasia Re: Co poza DH? 24.10.07, 17:35 Prison Break House Ugly Betty Grey's Anatomy Dexter Weeds Heroes Lost oczywiście jak już będzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalmia Re: Co poza DH? 24.10.07, 21:49 prison break detektyw monk my name is earl Odpowiedz Link Zgłoś
panistrusia Re: Co poza DH? 25.10.07, 10:47 Hiacyntę Bukietową - to dopiero jest desperate housewife :) Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Re: Co poza DH? 31.10.07, 20:14 Ostatnio jestem maniakiem serialowym (wcześniej filmowym) ;) Więc może wymienie te co lubię oglądać najbardziej :) Heroes House Prison Break Gossip Girl Lost Dexter Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Supernatural ! 05.11.07, 14:12 A co to nikt nie oglada? Szybko nadrabiac zaleglosci i czynnie uczestniczyc w forum (patrz stopka) ! Odpowiedz Link Zgłoś