Gość: Aga IP: *.as.kn.pl 30.10.07, 20:50 Ale fajnie ;-) Cieszy się ktoś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mikka2 Re: Fala zbrodni IP: *.acn.waw.pl 30.10.07, 21:54 Tak, ja. Tylko kiedy będzie pierwszy odcinek? Odpowiedz Link Zgłoś
eulalija Re: Fala zbrodni 30.10.07, 22:59 8 listopada w Polsacie jak dotąd, chyba 21 - sza, albo 22 - ga, bo "Tylko miłość" i "Ekipa" muszą się zmieścić :-)) Bardzo się cieszę, że wraca, lubiłam ten serial, obejrzałam wszystkie dotąd odcinki. Odpowiedz Link Zgłoś
dynamika Re: Fala zbrodni 01.11.07, 10:20 nie jest niby takie zly ten serial ale jest troche niedociagniec, o wiele lepiej jestem przekonana do CSI, Dextera,Medium w tym gatunku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opztowiec Serial OK ale chyba dla dewiantów IP: 217.153.195.* 09.11.07, 07:08 morderstwa bestialstwa zło plugawość wulgarność bagno czarna materia i energia która pochłania wszystko beznadzieja parszywość jak ja sobie FZ pooglądam (a oglądam regularnie) to potem mnie serce boli, strzyga mnie dopada i męczy - wszystko staje beznadziejne i bezsensu - tylko wziąć i sobie - jak to powiedział jeden z bohaterów odcina - pie..ąć tak w łeb żeby szarych komórek w sąsiednim pokoju szukali ps - co to znaczy OPZ? Organizacja Przeciw Zło czyniącym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Serial OK ale chyba dla dewiantów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 07:43 Oddział Przestepczości Zorganizowanej Odpowiedz Link Zgłoś
mhadau1 Re: Serial OK ale chyba dla dewiantów 09.11.07, 08:30 było niezłe. pierwszy raz oglądałem. Odpowiedz Link Zgłoś
mysza9940 Re: Serial OK ale chyba dla dewiantów 09.11.07, 22:55 hmmm, też by mogło byc ;-))) Oddział Policji Zawodowej Odpowiedz Link Zgłoś
nimeska Re: Fala zbrodni 13.12.07, 01:41 nie wiecie co z reszta odcinkow ? w tym tyg nie bedzie juz czy co ? przerwa swiateczna ? ostatnim odcinkiem byl odc pt "w matni" prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś