mmorawski 29.03.08, 09:49 Rusza już dziś. :D Dzisiaj o 22 będzie odcinek 4x00, czyli podsumowanie dotychczasowych sezonów, a od następnej niedzieli o 21 właściwe odcinki 4 sezonu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foamclene Re: Sezon 4 w AXN 07.04.08, 12:12 :) ja sie nareszcie doczekalam i teraz mam problem nie ma dla mnie forum ;) u Was nie bede pisac ciemnot w watach dotyczacych pierwszych odcinkow, bo jak tu gadac z takimi o wyzszym stopniu wtajemniczenia ;) chcialam zapytac jak Wy to wszytsko wychwytujecie (dot. glownie alaliz mmorawskiego) tzn. co widnialo na dloni Charliego? itp. :) wogole jak Was czytam to wydaje mi sie ze jakas uposledzona jestem ;) i nie dociera do mnie polowa tego co chcieli przekazac tworcy serialu :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: Sezon 4 w AXN 07.04.08, 21:10 Po to tu jesteśmy - aby oświecać ciemny lud! :DDD <żarcik> Zapraszamy do dyskusji - zawsze możesz po obejrzeniu odcinka dopisać swoje komentarze w odpowiednim wątku. A nuż wzniecisz na nowo dyskusje o minionych odcinkach, zwłaszcza, że część z nas (a może tylko ja? :P) ogląda odcinki na AXN. ;) Tylko uważaj, żeby się nie natknąć na spoilery. Odpowiedz Link Zgłoś
rayon_de_soleil Re: Sezon 4 w AXN 10.04.08, 19:50 Odcinki w AXN będą emitowane w niedzielę ? A kiedy są powtarzane ? Odpowiedz Link Zgłoś
ala2708 Re: Sezon 4 w AXN 05.06.08, 13:46 Oglądam 4 sezon w AXN i w zeszłą niedzielę nie było, wiecie coś na ten temat? Kiedy będą kolejne odcinki? Z tego co do tej pory wyczytałam w Stanach była przerwa (a podczytuję forum zgodnie z obejrzanym odcinkiem, skończyłam na 8, szczególnie dziękuję mmorawskiemu za szczegółowe synetzy:). Będę wdzięczna za wyjaśnienia, szczególnie że w przypadku emisji kolejnego odcinka musiałabym już przygotować się w domu do próby przejęcia telewizora (mecz Polska-Niemcy, taka jestem okropna:))) Odpowiedz Link Zgłoś
era77 Re: Sezon 4 w AXN 05.06.08, 16:25 Z tego co wiem przerwa w emisji Lost-a potrwa do września. Odpowiedz Link Zgłoś