Dodaj do ulubionych

CSI Las Vegas dlaczego nie ma???

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.08, 10:43
Ktoś wie dlaczego znowu zdjęli z anteny??? Kiedy będzie? :(
Obserwuj wątek
    • pianchi Re: CSI Las Vegas dlaczego nie ma??? 05.04.08, 14:25
      Serial schodzi na psy, mała oglądalność, ściągli z anteny...
    • tysia2 Re: CSI Las Vegas dlaczego nie ma??? 05.04.08, 17:12
      Dali zamiast tego mecze. Ludzie mecze oglądają na żywo, a filmy kradną z sieci.
      Łatwiej wcisnąć ludziom kit, że sport jest fajny i ciekawy niż powstrzymać ich
      od ściągania z netu filmu.
      • kropkacom Re: CSI Las Vegas dlaczego nie ma??? 06.04.08, 08:58
        Serial nie schodzi na psy. To telewizja na nie schodzi. Jakie były godz. emisji?
        Jak ostatnio byłam w Polsce to było coś koło północy i jeszcze mieszali odcinki.
        Żenada.
    • lilith76 Re: CSI Las Vegas dlaczego nie ma??? 07.04.08, 01:10
      Rany boskie...
      Przecież te nieszczęsne mecze nie lecą we wtorki i środy od wczoraj. Wiadomo, że jak jest jakaś Liga Sryga, to będą transmitowane. Można się połapać, że rzeczy puszczane w tym terminie będą w kolejnym tygodniu.
      Napiszcie list z protestem do organizatorów rozgrywek, może przeniosą mecze na 22.00 :/

Kibic sportowy ma takie same prawa do oglądania jak i fan serialu.
    • Gość: Owca LAS VEGAS IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.08, 11:02
      Bo Telewizja Polska to ludzie którzy nie maja pojęcia co jest dobre a co nie. Puszczają po raz czterdziesty stawkę większą niż życie ale pożądlonego serialu nie puszczą. I teraz mi powiedzcie z co ja płace ten pieprzony abonament?? Jak chciałem oglądać jazdę figurową to też w nocy puścili. Nic tylko telewizje publiczna wysadzić w powietrze.
      • Gość: xxx Re: LAS VEGAS IP: 193.151.100.* 17.04.08, 17:15
        Dokładnie. Teraz są jakieś tańce, jazdy, gwiazdy, bo już nie wiedzą, co ludziom puszczać. Za chwilę im się te taśmy z filmami przepalą, bo co pół roku leci to samo. Przecież na każde święta leci Harry Potter i ta cała banda...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka