Dodaj do ulubionych

Hotel Babylon - trzecia seria

27.06.08, 19:24
od soboty na TVN Style
nareszcie :)
Obserwuj wątek
    • justyszda Re: Hotel Babylon - trzecia seria 28.06.08, 11:15
      Super!!! A czy dali drugą? Bo chyba przegapiłam...
      • wino_porzeczkowe Re: Hotel Babylon - trzecia seria 28.06.08, 13:15
        Na TVN Style cały czas pokazywali do tej pory jedną i tę samą. Jak dla mnie to
        ona była pierwsza, a teraz będzie druga :) Też się szykuję na dziś wieczór na 22.10.
        • romcia.p Re: Hotel Babylon - trzecia seria 28.06.08, 17:53
          była też druga seria na Stylach
          skończyła się tym jak Rebeca odeszła z hotelu
          • romcia.p Re: Hotel Babylon - trzecia seria 28.06.08, 17:55
            a dokładnie: były 2 serie po 8 odcinków
            i teraz będzie trzecia,też ośmioodcinkowa
            • wino_porzeczkowe Re: Hotel Babylon - trzecia seria 28.06.08, 20:25
              A w pierwszym odcinku pierwszej serii zaczęli pracę Anna i Charlie? Tak? Bo nie
              wiem, czy widziałam obydwa, czy drugi tylko...
              • romcia.p Re: Hotel Babylon - trzecia seria 29.06.08, 18:12
                Charlie i Anna są w serialu od początku
                • wino_porzeczkowe Re: Hotel Babylon - trzecia seria 29.06.08, 20:37
                  OK, dzięki za odpowiedź. To znaczy, że widziałam wszystko, co trzeba :)
                  • romcia.p Re: Hotel Babylon - trzecia seria 30.06.08, 12:48
                    bardzo dobry 1-y odcinek

-to jej dentysta
                    -to tłumaczy dlaczego poleruje jej zęby językiem
                    :DDD
                    • cze67 Re: Hotel Babylon - trzecia seria 01.07.08, 22:33
                      Śśświetny serial.
                      • siliana1 Re: Hotel Babylon - trzecia seria 05.07.08, 17:34
                        w jakie dni sa powtorki? mam jeszcze szanse na 1 odcinek, ktory
                        przegapilam?
                        • jarka63 Re: Hotel Babylon - trzecia seria 07.07.08, 10:17
                          Premiera sobota 22.10
                          niedziela 20.00
                          wtorek 21.20
    • kubissimo Hotel Babylon 3x2 07.07.08, 00:54
      jakos martwi mnie to rozwijanie romansu Charliego i Anny. Ja zdecydowanie wole
      ja w wersji egocentryczna sucz, a tu sie powoli robi rozwazna i romantyczna. ehhh
      niemniej odcinek dobry :)
      • romcia.p Re: Hotel Babylon 3x2 07.07.08, 17:49
        a mnie martwi,że strasznie mało kręcą tych odcinków
        a romans Anny i Charliego jest oczywisty skoro ta "egocentryczna sucz" jak sie okazało w drugiej serii przeszła z jednego hotelu do drugiego za Charliem,w którym sie kochała :)
        zresztą ta para ma dużo uroku
        -uważasz że jestem głupia?
        -tak.
        -dziękuję.
    • spacey1 Re: Hotel Babylon - trzecia seria 08.07.08, 14:10
      A ja bym chętnie zobaczyła romans Tony'ego z którąś z pracownic Hotelu. Bardzo
      lubię tę postać, mogliby dać jakiś wątek pierwszoplanowy z nim.
      A co do Charliego, to ciekawy aktor (znaczy Max, nie Charlie). na pierwszy rzut
      oka taki sobie, ale znacznie zyskuje przy bliższym poznaniu ;)
      • romcia.p Re: Hotel Babylon - trzecia seria 08.07.08, 14:27
        przecież dopiero co był wątek pierwszoplanowy z Tonym i ławniczką
        w 1 odcinku 3 serii było bardzo dużo Tonyego
        • romcia.p Re: Hotel Babylon - trzecia seria 08.07.08, 14:31
          chyba będzie 4 seria !
          primetime.unrealitytv.co.uk/bbc-commissions-hotel-babylon-series-4/
          • kubissimo Re: Hotel Babylon - trzecia seria 08.07.08, 22:45
            bosko! :)
        • spacey1 Re: Hotel Babylon - trzecia seria 08.07.08, 14:48
          Wolałabym nie epizodyczne, ale dłuższe perypetie. Poza tym ten romans był jakoś
          dziwnie pokazany. cały czas się zastanawiałam, czy to na serio.
          • kubissimo Re: Hotel Babylon - trzecia seria 08.07.08, 22:44
            ja dlugo podejrzewalem, ze ta pani moze byc podstawionym prezentem urodzinowym.
            Ale z drugiej strony troche za duza byla ta otoczka ze zwiazkiem akwarystycznym
            i pozniejsza lapowka.
            Natomiast co do Tony'ego to mi sie wlasnie podoba, ze mimo wszystko jest fajnym
            i porzadnm facetem.
            Ja tam bym wolal jakis barwny romans Bena ;)
            • easz Re: Hotel Babylon - trzecia seria 09.07.08, 10:39
              kubissimo napisał:

> Natomiast co do Tony'ego to mi sie wlasnie podoba, ze mimo wszystko jest fajnym
              > i porzadnm facetem.

Też tak go odbieram, cwaniaczka:) i ten odcinek właśnie za jego wątek mi się
              podobał. Taki facet (chyba tuż przed kryzysem wieku średniego?;), który zaczyna
              dochodzić do wniosku, że może coś w życiu przegapił, coś go ominęło i w związku
              z tym... ale jednak nie! honorowy typ, tylko pomarzyć dobra rzecz i zawsze
              można. I może to mu wystarczyło do "podbudowania"?..

> Ja tam bym wolal jakis barwny romans Bena ;)

Jestem za;)

Poza tym - rozczarowania, niestety:
              -Charliego awansowali i przy okazji "spłaszczyli" - przez funkcję?.. jakoś
              Rebeka była wyrazistsza na tym stanowisku, choć niewiele się udzielała, ale może
              to takie wrażenie po pierwszych odcinkach?.. apeluję o więcej Charliego!
              -brakuje mi bardzo Rebeki!
              -nowa raczej błłłe...
              -Anna - mieszane uczucia, no bo co z Jackie?..
              • spacey1 Re: Hotel Babylon - trzecia seria 11.07.08, 14:35
                Chwilę o Tonym jeszcze - aktor grający tę postać potrafił wyposażyć go w jakieś
                takie spojrzenie, które wiele mówi o Tonym. Spojrzenie mądrego faceta, który
                wiele już w życiu widział, uczciwego, ale nie do przesady ;)
                Też mi szkoda Jackie, uważam, że ta postać ma w sobie ogromnie wiele wdzięku, a
                Anna jest dla mnie taką trochę postacią z kreskówki. Nie pasuje mi do Charliego,
                a poza tym film straci, jeśli ona się zmieni
    • jarka63 Re: Hotel Babylon - trzecia seria 14.07.08, 15:14
      A nie wydaje wam się, że Anna jakoś zbrzydła? Twarz jej wychudła,nos
      ma jakby większy, straciła wiele świeżości i wdzięku.
      • kubissimo Re: Hotel Babylon - trzecia seria 16.07.08, 00:34
        no wiesz, latka leca ;)
        niemniej IMO wciaz jest sliczna
      • Gość: pawl Re: Hotel Babylon - trzecia seria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 15:35
        A ja uważam, że Jackie wygląda gorzej niż w 1 serii! Te wychudnięcie jej
        zdecydowanie nie służy - straciła dużo na seksapilu.
        Rebeki też mi jest żal, ale z tego co wyczytałem to odeszła z serialu, bo nie
        chciała aby ją tylko z nim utożsamiano.
      • Gość: pawl Re: Hotel Babylon - trzecia seria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 15:36
        Nie polecam odcinków na BBC Entertainment:
        www.filmweb.pl/topic/870615/Odcinki+z++wyci%C4%99tymi+scenami+%21.html

KOMPROMITACJA!!!
    • kubissimo 3x3 16.07.08, 13:43
      swietny odcinek :)
      chociaz troche SF, bo nie wierze, zeby w hotelu o takim standardzie:
      1. pozwolono kolezankom Emily zrobic taka rozpierduche kosztem innych gosci
      2. po tym wszystkim nie zwolniono Emily

niemniej dziewcze mnie do siebie przekonalo, ale nie tym, jak pieknie bronilo
      pracownikow w klotni z Otto (Ottem?), tylko tym jak sie cudownie spilo :D
      jak na razie trzeci sezon idzie swietnie, choc niezmiennie uwazam, ze brakuje Rebeki
    • Gość: pawl Re: Hotel Babylon - trzecia seria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 15:41
      Nie polecam odcinków na BBC Entertainment:
      www.filmweb.pl/topic/870615/Odcinki+z++wyci%C4%99tymi+scenami+%21.html
      KOMPROMITACJA!!!
    • Gość: hotelarz wózki hotelowe w Hotelu Babylon IP: *.gdynia.mm.pl 21.07.08, 09:37
      Czy ktoś wie jakie wózki hotelowe jeżdzą w serialowym hotelu Babylon? Chciałbym
      kupić taki wózek hotelowy do swojego hotelu.
      • Gość: niktu Re: wózki hotelowe w Hotelu Babylon IP: *.centertel.pl 23.07.08, 11:15
        to są angielskie wózki hotelowe Numatic
        • Gość: lila Re: wózki hotelowe w Hotelu Babylon IP: *.agora.pl 29.07.08, 16:31
          A o ostatnim odcinku to nic nie napiszecie? Podobno działy sie
          ciekawe rzeczy. Czy ktos oglądał i może opowiedzieć?
          • Gość: smutasek Re: wózki hotelowe w Hotelu Babylon IP: 82.160.48.* 29.07.08, 16:45
            Bo wszyscy Charliego oplakuja pewnie...Choc ja mam nadzieje, ze on
            moze jednak wroci jeszcze. I Jackie koniecznie tez!
    • kubissimo 3x4 30.07.08, 07:40
      dobry odcinek, chociaz ja od razu podejrzewalem, kto upil dziewczynki ;)
      troche mi zazgrzytala jedna rzecz - pan rezyser byla bardzo ale to BARDZO
      zmanierowany i to w jednoznaczny sposob, wiec troche mnie zdziwilo to, ze bzykal
      mamusie mlodej aktoreczki. Tak naprawde to powinien bzykac tatusia ;) no ale z
      drugiej strony ojcowie chyba az tak sie nie poswiecaja dla walsnych dzieci ;)))
      natomiast sama mamusia i coreczka bardzo mi przypominaly Violet Beauregarde i
      jej mać z "Charliego i fabryki czeklady" ;)
    • kubissimo 3x5 30.07.08, 07:44
      o nie!
      nie! nie! i jeszcze raz nie!
      nie zgadzam sie, zeby w jednym odcinku i to w srodku serii usunieto dwie swietne
      postacie! :/
      hotel babylon bez Jackie i Charliego to nie to samo. Ok, jej postac ostatnio
      mocno zmarginalizowano, ale i tak byla jasnym punktem obsady :/
      natomiast znikniecie Charliego byloby uzasadnieniem dlaczego w tej serii
      narrartorem glownie bywala Anna. Probowali nas na to przygotwac :///

ehhh, na szczescie w ramach niedawnego imieninowego prezentobrania dostalem na
      dvd pierwszy sezon HB i moge sobie podziwiac obasade w ulubionym skladzie :)
      • easz Re: 3x5 30.07.08, 12:59
        Czy to nadal ten sam serial?!.. Jakiś thriller się z tego robi;)

Tony i Anna przejęli pałeczkę, fakt, ale to już nie to... Choć zawsze lepiej
        tak, niż gdyby zostawili postaci a wymienili aktorów, którzy je grają. Ale teraz
        szczęśliwie się już chyba tak nie praktykuje?..

Dwójka daje powtórkę pierwszej serii i chyba też do niej wrócę - jest Rebeka,
        więcej Jackie i Charlie jakiego lubię.

Zastanawiam się tylko, czy gdyby Anna powiedziała "tak", Charlie by został?..
        tak teoretycznie, gdyby pominąć plany aktora. Jakoś ta scena sztucznie wyglądała
        i trochę jak "tonący brzytwy". Wiem, że Charlie i tak miał odejść, ale ta scenka
        na koniec wypadła blado i "na siłę"; zbędna.
        • siliana1 Re: 3x5 30.07.08, 18:21
          sluchajcie, a kim jest ta mloda blondi? ja myslalam, ze to szefowa
          na mce tej poprzedniej, ale chyba nie...
          • kubissimo Re: 3x5 30.07.08, 22:45
            zajmuje sie PR
            • pomme Re: 3x5 31.07.08, 09:40
              może mi ktoś oględnie streścić ostatni odcinek? wczasowałam sie a
              widze ze tam ogromne zmiany...
              • Gość: kubissimo Re: 3x5 IP: *.chello.pl 31.07.08, 21:25
                w duzym skrocie:
                Hotel wpadl w tarapaty finansowe.
                do tego z winy Charliego okradziono hotelowa piwnice (wino o wartosci pol
                miliona funtow), a w hotelu pojawili gangsterzy.
                wino odzyskano, sytuacja w hotelu wrocila pod kontrole, jednak odeszly dwie osoby.
                Jackie w obronie wlasnej (i troche przypadkiem) zabila jednego z gangsterow i
                uznala, ze juz nigdy nie bedzie bezpieczna w tym miejscu, bo jego koledzy moga
                wrocic i zadac zemsty, wiec uciekla z hotelu
                za to Charlie dostal propozycje pracy, ktora w porownaniu z praca w HB wydawala
                sie oaza spokoju (i za duza kase), wiec tez zrezygnowal.

i HB juz nie bedzie taki sam :(((
                • pomme Re: 3x5 01.08.08, 14:10
                  wielkie dzieki
                  to brzmi jak koniec serialu:-(...
                  • easz Re: 3x5 01.08.08, 15:20
                    > to brzmi jak koniec serialu:-(...

Poczekajmy...

Ja bym jeszcze dodała do opisu ostatniego odcinka jak to Charlie na koniec się
                    zreflektował i zanim poinformował załogę o odejściu (podjął decyzję?), zapytał
                    Annę, czy z nim będzie, czy to jeszcze możliwe, żeby spróbowali raz jeszcze. A
                    ona, że się spóźnił, niestety, i siup! na randkę z lekarzem.

Jakiś czas temu mignął mi na Foxlife inny serial z tym aktorem - gra faceta,
                    który ma romans z żoną kolegi. Tytułu nie pamiętam.
    • kubissimo 3x6 06.08.08, 12:11
      Wasze mroczne zapowiedzi okazaly sie czesciowo sluszne. To byl dziwny odcinek.
      Ale tez nie tak fatalny, jak to niektorzy przedstawiali.

po pierwsze czesciowo powielono bodajze drugi odcinek tej serii, kiedy to Emily
      miala sobie sama radzic, bo reszta sie od niej odsunela. No ale tego sie mozna
      bylo spodziewac, bo mamy nowego szefa, ktory sie chcial wykazac i trzeba go bylo
      odpowiednio ustawic.
      Co gorsza ten motyw pewnie zaserwuja nam jeszcze raz, bo potrzebne bedzie jakies
      zastepstwo za Jackie.

historia glowna z kreceniem filmu fajna o tyle, ze bardzo lubie Johna
      Barrowmana, ktory gral rezysera. I fajnie rozwiazano kwestie pokazywania piersi
      w filmie ;) (chociaz przy dyskusji o piersiach tlumacz poscinal duzo fajnych
      tekstow)
      Za to podchody Gino byly raczej malo zabawne :/

co mnie strasznie zdziwilo i to tak negatywnie, to dwie rzeczy:
      - kompletnie odklejona od reszty sekwencja z piosenka Queen. Nie wiem czemu to
      mialo sluzyc, bo nie bylo ani zabawne, ani fajne muzycznie. Podejrzewam, ze
      trzeba bylo czyms wypelnic slabszy scenariusz
      - Anna rzucajaca butem w kolesia w windzie. Bylo to glupie i nielogiczne (but
      juz zaczal spadac, po czym nagle wzlecial do gory, zeby walnac w czolo duzo
      wyzszego od Anny faceta)

w kazdym razie mam nadzieje, ze nastepny odcinek bedzie juz powrotem do formy.
      Bo jak nie to wizja czwartego sezonu przestanie cieszyc.
      I ja chce Jackie!!!!
      Z tesknoty za nia obejrzalem sobie horror ZEJŚCIE, gdzie Natalie Mendoza gra
      glowna bohaterke. Jak sie nie boicie, to obejrzyjcie, bo to calkiem solidna
      robota (w granicach mozliwosci tego gatunku) i balem sie okropnie ;)
      • easz Re: 3x6 06.08.08, 15:01
        Ja zrozumiałam, że geiszokroczkowa Anna też wybywa?..

Trochę się robi głupkowaty ten serial tak w ogóle...
        • galaxian1 Re: 3x6 06.08.08, 17:54
          easz napisała:

> Trochę się robi głupkowaty ten serial tak w ogóle...

No wlasnie.
          A jedzenie afrodyzjakow mialo humor klasy American Pie.
          Komus sie to podobalo?
          • kubissimo Re: 3x6 06.08.08, 18:52
            sorry, nie powiesz mi, ze nie widzisz roznicy miedzy sugestywnym jedzeniem
            szparagow a bzykaniem cieplej szarlotki? ;)
            • galaxian1 Re: 3x6 07.08.08, 11:19
              kubissimo napisał:

> sorry, nie powiesz mi, ze nie widzisz roznicy miedzy sugestywnym jedzeniem
              szparagow a bzykaniem cieplej szarlotki? ;)

Chodzi mi o tym humoru.
              Zupelnie jakbym ogladal glupkowata i tandetna komedyjke produkcji usa.
              • easz Re: 3x6 07.08.08, 12:27
                Może to taka antologia-parodia była - Queen, 9 i pół tygodnia, i co tam jeszcze
                kto wypatrzył?.. I taki miszmasz - a to mafioso wali głową o kant wanny, a to
                tańczą wesołe oberżynki - czytaj: brak pomysłu na całość.

Wcześniej - pierwsza, druga seria - to dla mnie była obyczajówka w ciekawej
                konwencji plus trochę angielskiego humoru, ale bez przesady. Teraz... pfff!

Tak sobie myślę, że nawet gdyby została stara wiara, to co by to dało na dłużej?
                Jakby już się wszyscy z wszystkimi przespali, pokłócili i zakablowali nawzajem,
                to by się zrobiła i tak telenowelka, z Charliem, czy bez niego. Może by to tylko
                dłużej potrwało. Każdy? seryjny serial tak kończy chyba.
      • galaxian1 Re: 3x6 06.08.08, 17:53
        kubissimo napisał:

> Ale tez nie tak fatalny, jak to niektorzy przedstawiali.

W porownaniu z odcinkami poprzednimi, a szczegolnie z 1 i 2 sezonem - jednak
        fatalny. Dla mnie to najgorszy odcinek HB jaki widzialem (a widzialem wszystkie
        poprzednie).

> - kompletnie odklejona od reszty sekwencja z piosenka Queen. Nie wiem czemu to
        mialo sluzyc, bo nie bylo ani zabawne, ani fajne muzycznie.

U mnie wlasnie w tym momencie przelala sie czara goryczy i pomyslalem "co to za
        bzdura, rety, co ja wlasciwie ogladam !?".
    • kubissimo 3x7 12.08.08, 22:37
      lepiej niz tydzien temu, chociaz mam wrazenie, ze w tym sezonie przesadnie
      eksploatuja watek ze zwalnianiem pracownikow (lub pracownikow, ktorzy zwalniaja
      sie sami). przy fefnastej osobie ciezko jest sie przejac ;)

myslalem, ze troche inaczej potoczy sie watek Chinki (BTW malo chinskiej), ze na
      przyklad dadza jej prace sprzataczki, czy cos a la w podobie ;) a oni ja wyslali
      do Chin. Dziwne :)

cale szczescie Anna wrocila do siebie i miala kilka cudownych tekstow, ktorych
      oczywiscie juz nie pamietam :)
      • Gość: anna ostatni odcinek IP: *.agora.pl 18.08.08, 15:29
        STRASZNY!, właściwie nic więcej nie mam do dodania.
        • kubissimo Re: ostatni odcinek 19.08.08, 23:09
          a ja wlasnie uwazam, ze byl calkiem niezly
          w kazdym razie caly watek z pastorem byl fajnie wymyslony. troche gorzej bylo z
          realizacja (co oni z tym spiewaniem? czy w 4 serii HB zamieni sie w musical?),
          ale mimo wszystko bardziej na plus

znacznie slabiej z panem czytajacym Hellera. juz sama nieprzetlumaczalna gra
          slow a propos tytulu ksiazki zapowiadala problemy, a poprowadzenie tego epizodu
          bylo slabienkie :/

powabnie nieprzytomny Lee Williams udowodnil, ze jego kariera modela nie byla
          przypadkowa, jednak Anna w szybie wentylacyjnym (zwlaszcza w samym tank topie)
          przebila nawet jego. Ktos tu marudzil, ze Emma Pierson sie postarzala. Wedlug
          mnie caly czas jest zjawiskowa :)

w kazdym razie mam nadzieje, ze jednak 4 seria powroci do poziomu, ktory
          trzymala przez pierwsze dwa sezony.
          i ze nie bedzie musicalem ;)
          • galaxian1 Re: ostatni odcinek 21.08.08, 10:57
            kubissimo napisał:

> w kazdym razie mam nadzieje, ze jednak 4 seria powroci do poziomu, ktory
            trzymala przez pierwsze dwa sezony.

A to ma byc 4 seria? Przeciez serial dogorywa, kto to bedzie dalej ogladal? Np.
            ja juz nie ogladam, serial zupelnie przestal mnie ciekawic. Wymiana polowy
            glownych aktorow (wlasciwie wszystkich najglowniejszych) to jakis kretynizm.

> i ze nie bedzie musicalem ;)

A co, znowu spiewali? :D
            Wiec decyzja o zaprzestaniu ogladania byla sluszna :)
            • kubissimo Re: ostatni odcinek 21.08.08, 13:28
              wole to okreslic jako chwilowy kryzys :)
              mimo wszystko nie ma sensu obrazanie sie na serial dlatego, ze aktorzy odchodza,
              bo nie chca byc utozsamiani z postacia (Rebecca), albo maja inne plany (Jackie).
              zwlaszcza przyklad aktorki grajacej Rebekke dowodzi, ze najwyrazniej w UK serial
              cieszyl sie duza popularnoscia, wiec nie ma sie co dziwic, ze bibiś chce go
              kontynuowac.
              wyrazny kryzys w polowie serii musial byc wywolany odejsciem dwojga aktorow i
              koniecznoscia naglej zmiany scenariusza, niemniej w tym ostatnim odcinku juz
              wychodza na prosta.
              Mam nadzieje, ze 4 sezon bedzie powrotem do formy, wiec moze nie ma sensu rzucac
              jakichs deklaracji typu JUŻ NIGDY ;)
              • monia76 Re: ostatni odcinek 21.08.08, 14:10
                a ja uważam, że ostatni odcinek był niezły. w zupełnie innej
                konwencji niż pierwsze dwie serie, ale jeśli ktoś umie się
                przestawić na zupełnie inną stylistykę, można się naprawdę świetnie
                bawić i nieźle pośmiać. a annę uwielbiam!
                • galaxian1 Re: ostatni odcinek 21.08.08, 14:49
                  monia76 napisała:

> innej konwencji niż pierwsze dwie serie, ale jeśli ktoś umie się
                  > przestawić na zupełnie inną stylistykę

I wlasnie mnie ta nowa stylistyka i konwencja nie pasuje.
                  Jakby od poczatku byla taka konwencja, to bym serialu wogole nie ogladal. Z
                  solidnego serialu zrobiono jakies plytkie badziewko, na wzor amerykanskich
                  przyglupawych komedyjek dla nasotlatkow (typu - kto glosniej piardnie - tym jest
                  smieszniej!). Po prostu serial stracil poziom, co zapewne jest wina scenariusza
                  pisanego w pospiechu na kolanie z powodu odejscia glownych bohaterow. Mozliwe ze
                  scenarzysci tez sa inni, slabsi od tych pierwotnych... a moze producent sie
                  zmienil i zarzyczyl sobie by serial byl bardziej na luzie. Wszystko schodzi w
                  strone absurdalnej komedii, co mi osobiscie nie odpowiada.

I wcale nie napisalem ze NIGDY PRZENIGDY.
                  Ale na razie daje sobie z tym spokoj, bo po prostu szkoda czasu.
                  • kubissimo Re: ostatni odcinek 21.08.08, 20:23
                    histeryzujesz.
                    i tyle

a jak sie nie uspokoisz to uzyjemy metod klasycznych ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka