Gość: g IP: *.139.146.109.koba.pl 11.02.09, 19:20 Co bylo w ostatnim odcinku, tym z zolnierzem, widzialam do momentu, kiedy paraliz (?) postepowal. Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: the_o.c Re: Dr House - TVP 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 19:36 House sie zacewnikowal :) Cameron z Chasem uprawiali seks. Wiecej nie pamietam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jak-kania-dzdzu Re: Dr House - TVP 2 11.02.09, 19:53 A żołnierz się kiedyś dawno temu z Cuddy całował na jakimś balu dobroczynnym, a House był zazdrosny i dlatego go zapamiętał :D Odpowiedz Link Zgłoś
mmoni Re: Dr House - TVP 2 12.02.09, 12:48 Żołnierz miał dziedziczną chorobę, która powoduje częste krwotoki i to one imitowały guzy mózgu na zdjęciu i powodowały paraliż.l Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Dr House - TVP 2 12.02.09, 22:20 Z nudów postanowiłem zobaczyć pierwszy raz ten serial. Trafiłem na drugi dzisiejszy odcinek. Strasznie wkurzajacy jest ten House. Nie lubie ludzi jego typu, ale sam serial wydaje się ciekawy. Może jeszcze kiedys zerknę. Odpowiedz Link Zgłoś
spacey1 Re: Dr House - TVP 2 13.02.09, 10:11 Nie lubisz ludzi "tego typu"??? A ilu ich spotkałeś? Takich cyników, z pozoru nienawidzących innych ludzi, ale w rzeczywistości będących głęboko zranionymi, nieszczęśliwymi wrażliwcami, w dodatku wybitnych diagnostów sadzących pacjentom karygodne teksty ale stających na uszach, aby uratować im życie? Bo ja myslę, że takich ludzi nie ma za wielu. House jest dość niespotykaną kombinacją ludzkich cech i dośc mało wiarygodną. Uwielbiam ten serial, ale dla mnie jest czystą abstrakcją. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Dr House - TVP 2 13.02.09, 13:38 Nie spotkałem jeszcze dokładnie takiego człowieka, ale nie przeszkadza mi to w nielubieniu ludzi z cechami jakie House posiada. Zobaczyłem dopiero jeden odcinek więc moja opinia może się jeszcze zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: Dr House - TVP 2 13.02.09, 21:24 a ja wcinęłamsię całkiem niedawno, jakieś 2 m-ce temu, i muszę przyznać, że UWIELBIAM ten serial i Housa oczywiście :) Odpowiedz Link Zgłoś