Gość: mamamama IP: *.171.22.75.static.crowley.pl 05.03.09, 20:41 Strasznie gruby i chyba cięzko Marcie, hm..a swoja drogą są ładniejsze dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika78kr Re: dziecko Marty i Filipa 05.03.09, 22:07 ale o grzeczniejsze trudno! nic tylko lezy/ stoi w lozeczku. Ale smiesznie dzis w tej czapie wygladal, dresik tez niczego sobie;) Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: dziecko Marty i Filipa 05.03.09, 23:36 No i ta Marta: Ksawciu, czemu marudzisz, uspokój się! - i wyciąga z łóżeczka bogu ducha winnego, stojącego sobie spokojnie chłopczyka:D Odpowiedz Link Zgłoś
smutas13 Re: dziecko Marty i Filipa 06.03.09, 07:17 Gość portalu: mamamama napisał(a): > Strasznie gruby i chyba cięzko Marcie, hm..a swoja drogą są > ładniejsze dzieci... Brzydkie dzieci zmieniają się i z wiekiem ładnieją. Ładne odwrotnie, brzydną, kiedy wyrosną ;( Odpowiedz Link Zgłoś
w_miare_normalna Re: dziecko Marty i Filipa 06.03.09, 12:29 > > Brzydkie dzieci zmieniają się i z wiekiem ładnieją. > Ładne odwrotnie, brzydną, kiedy wyrosną ;( Co za bzdura. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: dziecko Marty i Filipa 06.03.09, 13:09 Smutas3 stworzyl własną teorię i w nią wierzy. Może ma brzydkie dziecko;) PS> bzdura totalna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: dziecko Marty i Filipa IP: 83.1.16.* 06.03.09, 13:35 w_miare_normalna napisała: > > > > > Brzydkie dzieci zmieniają się i z wiekiem ładnieją. > > Ładne odwrotnie, brzydną, kiedy wyrosną ;( > > Co za bzdura. no mam nadzieję, że bzdura bo moje jest bardzo ładne (nie chwaląc się) i juz mi kilka osób powiedziało,że zbrzydnie na starość;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: dziecko Marty i Filipa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.09, 12:37 A ja byłam brzydka jako małe dziecko, a teraz mówią, że wyładniałam, brzydkie kaczątko itp. Ale to chyba nie jest regułą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnOK Re: dziecko Marty i Filipa IP: *.gprs.plus.pl 09.03.09, 13:48 Xawcio jest uroczy, jak maloz ktore dziecko. Uwielbiam go - caly czas sie usmiecha i robi fajne minki. A postawa Marty rzeczywiscie zalosna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilona Re: dziecko Marty i Filipa IP: *.chello.pl 09.03.09, 18:24 To fakt, dzieciak nie dość, że skażony takim okropnym imieniem, to na dodatek zajmuje się nim taka kretynka. Zauważyliście, że jak tylko ktoś dzwoni do drzwi lub na komórkę, to zaraz łapie go na ręce, że niby taka matka-Polka, zawsze z dzieciątkiem na ramieniu. Grrrr! Odpowiedz Link Zgłoś
serbska.ksiezniczka Re: dziecko Marty i Filipa 10.03.09, 08:27 Gość portalu: Ilona napisał(a): > To fakt, dzieciak nie dość, że skażony takim okropnym imieniem< Imię jak imię. Ilona lepsze? Odpowiedz Link Zgłoś
smutas13 Re: dziecko Marty i Filipa 10.03.09, 11:15 Gość portalu: Ilona napisał(a): > To fakt, dzieciak nie dość, że skażony takim okropnym imieniem, to > na dodatek zajmuje się nim taka kretynka. > Zauważyliście, że jak tylko ktoś dzwoni do drzwi lub na komórkę, to > zaraz łapie go na ręce, że niby taka matka-Polka, zawsze z > dzieciątkiem na ramieniu. Grrrr! Widocznie, tak nakazuje scenariusz. (mnie też to denerwuje, ale reżyserzy tego nie widzą) Odpowiedz Link Zgłoś
monika78kr Re: dziecko Marty i Filipa 11.03.09, 12:47 Oj ten Ksawwcio - wczoraj mu sie zachcialo wstawac w lozeczku, ale na szczescie mama w pore go uratowala :"oj bo zrobisz sobie krzywde". Dziwie sie tez, ze dziecko ktore juz wstaje nadal jezdzi na lezaco w gondoli. Odpowiedz Link Zgłoś
filipianka Re: dziecko Marty i Filipa 11.03.09, 13:06 a kto powiedział że on w tej gondoli jeździ ot, Marta chodzi z wózkiem na razie na planie nie a innego modelu, jak Iza urodzi to ten się jej przekaże (a, nie oni mają chustę), a Marta może dostanie jakąś tanią parasolkę [img]https://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify27/026.gif[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: dziecko Marty i Filipa IP: 93.105.150.* 11.03.09, 13:28 Dokładnie, dziecko powyżej 5 m-cy nie ma szans zmiescić się do tej gondolki, ale Marta jeździ sobie dalej z tym wózkiem... w końcu markowy, a tania parasolka to już nie będzie to samo :( Poza tym całą kasę z premii przelała na konto Reni, więc jest spłukana i na nowy wózek nie styknie, choć swoją drogą to niezła ta premia i ciekawe za co? Starczyło jej na dług Filipa a podobno wisiał za szkolenie 15 tysi. Ja tyle w życiu nie dostałam, no ale ja nigdy w zyciu nie robiłam w telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardu Re: dziecko Marty i Filipa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 20:47 W dzisiejszym odcinku Ksawerego grało inne dziecko niż dotychczas. Całkiem ładniutki chłopczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: dziecko Marty i Filipa 11.03.09, 21:53 Pewnie podmiankę zrobili po waszych komentarzach ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
czerwiec2000 Re: dziecko Marty i Filipa 12.03.09, 06:52 moje ma 7,5 miesieca wazy ponad 10 kg. i jezdzi jeszcze w gondoli:) tyle ze ja mam inny wozek:) A marta jako mama oj chcialabym sie tak zajmowac dzeickiem jak ona:) I taka premie dostac. Ile ona musi zarabiac??? I nie stac ich na nianie??? A dziecko ladne czy nie. Dla rodzicow dzieci sa najpiekniejsze:)a innym nie musi sie podobac.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikarr Re: dziecko Marty i Filipa IP: *.as.kn.pl 12.03.09, 14:58 Przynajmniej od 2 tygodni jest dwóch chłopczyków grających Ksawerego, zauważyłam to wcześniej niż wczoraj. Jeden jest mniejszy, a grubszy i "brzydszy" ( występuje częściej ), a drugi, ten wczorajszy, jest starszy ( już stoi w łóżeczku )i zdecydowanie ładniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
karolciaa23 Re: dziecko Marty i Filipa 12.03.09, 16:19 Nie ma brzydkich dzieci!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anna-w Re: dziecko Marty i Filipa 12.03.09, 16:51 popieram Karolcie jak można pisać o dziecku że jest brzydkie strasznie dziecinne to jest/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;P Re: dziecko Marty i Filipa IP: 79.139.3.* 13.03.09, 22:26 A co w tym dziecinnego ? dziecko jak każdy człowiek brzydkie albo ładne... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: dziecko Marty i Filipa 13.03.09, 22:29 no własnie, też nie rozumiem oburzenia są dzieci ładne i brzydkie, jak ludzie w każdym wieku... Odpowiedz Link Zgłoś