Gość: deczko IP: *.energis.pl 18.03.09, 20:17 Mnie sie wydawalo, ze Smosarski kupowal prezent dla pelnoletniej corki, a ta aktorka wyglada na 14 lat. Ile ona ma wlasciwie lat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baba67 Re: Córka Smosarskiego 18.03.09, 20:21 Ten profesor Smosarski i jego rodzina to jedna wielka tajemnica. Niedlugo pewnie pojawi sie zona -ktos w rodzaju pani Senyszyn ( nie zebym miala cos do kobiety, ale jakos dziwnie mi taka pani do Smosarskiego pasuje). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deczko Re: Córka Smosarskiego IP: *.energis.pl 18.03.09, 20:29 Ale Smosarski jest po rozwodzie czy w separacji?? Agnieszce Lubicz zamezny chlop nie przeszkadza, ale mnie ciekawi ten szczegol. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: Córka Smosarskiego IP: *.aster.pl 18.03.09, 23:13 Agnieszce chyba niewiele przeszkadza jeśli po trzech spotkaniach z facetem idzie z nim do łóżka. I to z TAKIM facetem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Córka Smosarskiego IP: *.ilabs.pl 19.03.09, 09:43 Corka Smosarskiego jest chyba w drugiej klasie lieceum, bo w styczniu ponoc miala obchodzic 18 lat. O ile dobrze pamietam. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Córka Smosarskiego 19.03.09, 09:46 Chciałam jeszcze dodać,że to,co ona miała na głowie,woła o pomstę do nieba:/Rzadko się widzi takie fatalne fryzury. Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Córka Smosarskiego 19.03.09, 13:06 Pewnie kolejna coreczka producenta, czy rezysera, tak jak pamietna Ula kolezanka Oli Lubicz. Od jej glosu to tak sobie mysle, ze mi sie telewizor na stale popsul. :)) Dobrze, ze juz nie gra w tym serialu, byla aktorskim dnem. Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Córka Smosarskiego 19.03.09, 13:17 deczko napisał: > Dobrze, ze juz nie gra w tym serialu, > byla aktorskim dnem. Nie wywołuj wilka z lasu, jeszcze może powrócić ;) Jak Karolina Rafalska ;) Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Córka Smosarskiego 19.03.09, 13:24 idasierpniowa28 napisała: > > Nie wywołuj wilka z lasu, jeszcze może powrócić ;) Jak Karolina > Rafalska ;) Ta o dziwo jest z wyksztalcenia aktorka! Nie widzialam jej w zadnej innej roli, ale w klanie gra bardzo kiepsko. Dla mnie wyglada jak stara malutka i jak na nia patrze, to mam wrazdenie, ze za chwile zaspiewa jakis przeboj fasolek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikarr Re: Córka Smosarskiego IP: *.as.kn.pl 19.03.09, 17:23 Ona miała identyczną fryzurę jak tatuś. Posłużyli się łopatologią, żeby uchwycić pokrewieństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Córka Smosarskiego 19.03.09, 17:49 deczko napisał: > Ta o dziwo jest z wyksztalcenia aktorka! Nie widzialam jej w zadnej > innej roli, ale w klanie gra bardzo kiepsko. Właśnie dlatego jestem przerażona, jak widzę kto wychodzi ze szkół filmowych i teatralnych :-? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Karo Rafalska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 23:33 Akademie filmowe i teatralne schodzą na psy! Nie wyobrażam sobie jej w teatrze, bo w serialu gra kiepsko, więc co dopiero w teatrze! Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Karo Rafalska 20.03.09, 07:30 A wiecie, że to podobno jest rodzona siostra Hani Stach? Tej co to brała udział w 'Idolu' No, nie da się ukryć, że siostrę bardziej Bozia talentem obdarzyła, chociaż tez po niej słuch w świecie muzycznym jakoś zaginął... Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Karo Rafalska 04.05.09, 12:58 Nie podobno, a na pewno :) Bardzo mi się podobało, że od głosu Uli telewizor Ci się na stałe popsuł :D Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Córka Smosarskiego 02.05.09, 23:19 Corka Smosarskiego ma w tym roku mature, dlatego smosarski nie towarzyszyl Aguni na slubie, relaksowal sie z corka na wyjezdzie. Nadal jednak nie wiem, jak to jest z stanem cywilnym Smosarskiego? A Olka to chyba jednak zakochana w tym profesorku jak myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Córka Smosarskiego 02.05.09, 23:43 ojej... takie śliczne nazwisko poniewiera się po telenowelach??? : ((( a ja myślałam, że to jakiś krewny Jadwigi Smosarskiej objawił się na horyzoncie. Odpowiedz Link Zgłoś