agniesiaa23 25.04.09, 18:04 No proszę, Majki będzie tatą...:) Hitem odcinka bez wątpienia Tedi pod ambasadą Indii krzyczący "Słoniki, słoniki!" :-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szmegesz Re: 4x18 DYSKUSJA 25.04.09, 18:18 Odcinek trochę lepszy od poprzedniego. T-Bag w lepszej formie z absurdalnymi tekstami. Mnie podobał się też o żółtej kartce i żółtym długopisiku. I wreszcie trochę dystansu do siebie Michaela z odpowiedzią na postraszenie więzieniem: A w którym? Mam podejrzenie,że Linc nie jest synem Cristiny, bo jak wytłumaczyć,że chciała go zabić? I jeszcze jedno, kiedy M i S zrobili sobie dziecko, jak nie było ani jednej sceny sugerującej,że związek został skonsumowany?ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: 4x18 DYSKUSJA 25.04.09, 19:05 szmegesz napisała: kiedy M i S > zrobili sobie dziecko, jak nie było ani jednej sceny sugerującej,że > związek został skonsumowany? Pewnie podczas tej długiej przerwy co była :P:>. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: 4x18 DYSKUSJA 25.04.09, 22:49 Najpierw mieliśmy zmartwychwstanie Sarki, a teraz niepokalane poczęcie :D Ciekawe co jeszcze :) Odpowiedz Link Zgłoś
agamasia Re: 4x18 DYSKUSJA 26.04.09, 00:16 aniuta75 napisała: > > Pewnie podczas tej długiej przerwy co była :P:>. ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
etykieta.zastepcza Re: 4x18 DYSKUSJA 25.04.09, 21:52 Po poprzednim odcinku, który był żałosny, ten o niebo lepszy, choć od 1 czy 2 serii i tak dzieli tę serię ogromna przepaść. Akcja i finał na lotnisku niezłe, T-bag jak zawsze ratuje dialogi. Odpowiedz Link Zgłoś
agamasia Re: 4x18 DYSKUSJA 26.04.09, 00:14 Zgadzam się, że odcinek lepszy od poprzedniego, tylko nie kumam czemu LB i MS teraz się już nie lubią ;) O Gretce ciągle nic nie ma i nie wiem czy ona tak na amen umarła czy ciągle żyje :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: 4x18 DYSKUSJA 26.04.09, 08:53 agamasia napisała: > Zgadzam się, że odcinek lepszy od poprzedniego, tylko nie kumam czemu LB i MS > teraz się już nie lubią ;) No jak to dlaczego? W przeciwnych obozach są to dlatego. No i jeden nie lubi swojej mamusi a drugi kocha chyba jeszcze :). Odcinek lepszy od poprzedniego zdecydowanie ale li tylko ze względu na stronę komediową. Teoś rulez :D - dzięki niemu ten odcinek jakoś wyglądał :D. Odpowiedz Link Zgłoś
szmegesz Re: 4x18 DYSKUSJA 26.04.09, 09:14 Jak ma lubić mamuśkę, jak chciała go zgładzić i dlatego obstaję przy twierdzeniu,że Linc nie jest synem hi, hi swojej matki Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: 4x18 DYSKUSJA 26.04.09, 22:00 szmegesz napisała: > Linc nie jest synem hi, hi swojej matki Linc jest z pewnoscia modyfikowany genetycznie - to okaze sie w finale sezonu :D A moze nawet przysłali go obcy... kto wie ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: 4x18 DYSKUSJA 27.04.09, 08:59 Hmmm jeżeli jest modyfikowany genetycznie to z samych durnych genów i troszki im eksperyment nie wypalił :P:>. Odpowiedz Link Zgłoś
dmazurowska Re: 4x18 DYSKUSJA 27.04.09, 10:49 Dla mnie Linc to zbieg z planu Terminatora - cyborga przypomina. W sumie Prison to doskonały przykład jak można spartolić fajny serial dla kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: 4x18 DYSKUSJA 27.04.09, 10:55 aniuta75 napisała: > Hmmm jeżeli jest modyfikowany genetycznie to z samych durnych genów i troszki im eksperyment nie wypalił :P:>. Geny odpowiedzialne za inteligencje zdecydowanie zostały zmodyfikowane :D Odpowiedz Link Zgłoś
ilianna Re: 4x18 DYSKUSJA 27.04.09, 21:18 Ja mam pytanie dziwne. Skoro Linc i Misiek z jednej matki i z jednego ojca, to czemu jednemu Scofield a drugiemu Burrows? Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: 4x18 DYSKUSJA 27.04.09, 22:58 ilianna napisała: > Ja mam pytanie dziwne. Skoro Linc i Misiek z jednej matki i z > jednego ojca, to czemu jednemu Scofield a drugiemu Burrows? Ja niedawno pomyślałem o tym samym i jakoś nie znalazłem w głowie odpowiedzi :D Widać jezdem za gupi na ten serial :D Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: 4x18 DYSKUSJA 28.04.09, 08:07 No weźcie mnie nie osłabiajcie! :P Toć już od pierwszego sezonu wiadomo, że Michaś wziął sobie mamine nazwisko panieńskie aby w ten sposób zaprotestować przeciwko ojcu co to ich był zostawił jak jeszcze dzieciami byli. Jako kara dla Waszej dwójki - ponowne oglądnięcie pierwszego sezonu :P:>. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: 4x18 DYSKUSJA 28.04.09, 08:59 aniuta75 napisała: > No weźcie mnie nie osłabiajcie! :P > Toć już od pierwszego sezonu wiadomo, A kto by pamietał co było 100 lat temu ? My sklerotyki ! :D Odpowiedz Link Zgłoś
sil.wen Re: 4x18 DYSKUSJA 26.04.09, 09:35 Ale fajna zabawa! Już myślałam, że nic interesującego się nie wydarzy, a tu proszę! Teoś obrońcą słoni - rewelacja. Wywołujące łezkę nostalgii za pierwszym sezonem wspomnienia Taj Mahal... No i wisienka na torcie - ciąża Sary! Szczególnie że, jak słusznie zostało to zauważone, nie bardzo pojawiła się do tej pory sugestia co do możliwości poczęcia:)) Ja bym obstawiała, że Majki wcale nie jest przyszłym tatusiem, bo kontakty intymne z nim ograniczyły się chyba do jednego cmoknięcia w czółko. W sumie mieszkali sobie przez jakiś czas całą ekipą w tym magazynie, kto wie kto z kim tam figlował. Może Link znów ubiegł braciszka?:)) A jak już chcieli koniecznie żeby Sara była w ciąży to mogli ich spiknąć w trzecim sezonie, można by aktorkę zatrudniać bez komplikacji i nie cudować z głową w pudle. Tylko dlaczego tak zmarali nasze piękne scenariusze? To wejście za krzaki było takie banalne... ----------------------------------- "Owls are not what they seem..." Odpowiedz Link Zgłoś
dmazurowska Re: 4x18 DYSKUSJA 26.04.09, 19:12 E tam, cwani są. Pojawi się dziecko Michaela i Sary, i będą mieli głowny wątek Prison Break - next generation. W odcinku 1 Michael Junior z kaszki ułoży plan ucieczki z kojca, w 2 będzie piłował szczebelek rączką od grzechotki, a w 23 w końcu ucieknie. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: 4x18 DYSKUSJA 27.04.09, 22:56 A ja jeszcze nie obejrzałem i prawdę mówiąc wcale mnie nie ciągnie. Wolę obejrzeć Dollhouse, Mentaliste, Kalifornikejszyna, Desperatki, Greysa, Praktykę, Housa, Tudorów, Bonesa... o Loście i Supernaturalu to wogóle nie na miejscu jest wspominać... PB spadł u mnie na dno dna. Szkoda, kiedyś był fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: 4x18 DYSKUSJA 30.04.09, 12:10 Obejrzałem i ja :D Najlepszy tekst: lotniskowy do MSa: "możesz nawet za to trafić do więzienia", MS: "do którego?" :D hehehe Faktycznie odcinek duzo lepszy niz poprzedni, sporo się działo. Śmieszy mnie tylko jak teraz nagle wszyscy się kochają: Linc z Alexem, Alex z Rudym, T-bag z Linkiem i wszystkie inne koniguracje - a jeszcze niedawno gardła by sobie powyrywali ! :D A na koniec szyderczy usmieszek doktorka :> Odpowiedz Link Zgłoś