wdsieniemiesci 08.07.09, 16:38 " Po przewiezieniu do komisariatu, Polacy zostali upomnieni i zwolnieni w południe, tego samego dnia " - czyli byli pijani już od rana, piękna wizytówka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Ekipa ``Londyńczyków`` aresztowana! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 18:34 a moze balowali do rana i jesli zatrzymano ich po 24... (podobno puby maja byc dluzej czynne) mozna bylo stwierdzic ze jest to ten sam dzien ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trawnik Re: Ekipa ``Londyńczyków`` aresztowana! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.09, 19:49 Wstyd wstyd... nie od dzisiaj wiadomo że polaky to tempaky (nie wszyscy oczywiście). Najbardziej śmieszy mnie widok pijanych debili w biało czerwonych strojach twierdzących że są patriotami bo banda kolejnych debili biega przez 90 min za piłką... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trawnik Re: Ekipa ``Londyńczyków`` aresztowana! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.09, 19:50 Sam serial to też słaba produkcja... moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: Ekipa ``Londyńczyków`` aresztowana! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 22:01 Bzdury piszą w tej gazecie. Moja koleżanka pracuje na planie Londyńczyków i wiem, że koniec zdjęć jest zaplanowany na początek sierpnia. Pewnie ten cały skandal to też lipa, bo praca na planie trwa od wczesnego rana do późnego wieczora, bo zdjęcia za granicą są droższe, więc producenci naciskają maksymalną wydajność w ciągu dnia i nie robią dni wolnych. Odpowiedz Link Zgłoś
siekiera_motyka Re: Ekipa ``Londyńczyków`` aresztowana! 09.07.09, 00:03 LIPA! CYTOWANE ZA SUN'EM SZMATLAWCEM! BYLEM TAM PRZY TYM I BYLO ZUPELNIE INACZEJ! POLICJA W MIASTECZKU EMERYTOW MIALA SIE WRESZCIE NA KIM WYLADOWAC! Odpowiedz Link Zgłoś
kaja.szafranska Re: Ekipa ``Londyńczyków`` aresztowana! 09.07.09, 15:21 jeśli rzeczywiście tam byłeś, to może napiszesz jak to wyglądało naprawdę. wiemy tylko to, co podają media. jakiś świadek by się przydał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nora Re: Ekipa ``Londyńczyków`` aresztowana! IP: *.xdsl.centertel.pl 10.07.09, 09:09 ok, to ja poprosze zeby rowniez wszystkich brytyjczykow ktorzy przyjezdzaja do krakowa rowniez zamykali najlepiej prewecyjnie, od razu po przylocie na krakowskie lotnisko Odpowiedz Link Zgłoś