Gość: mike IP: *.telpol.net.pl 24.07.09, 16:18 zapowiada się super! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rmx Person Unknown - zainteresowani? IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.09, 16:20 Pokręcone jak Piła i przez to troszkę powtarzalne. Dialogi sztywne jak kabel Netii, co z kolei skojarzyło mi się z Harper's Island. Pilota obejrzę, może będzie lepiej niż wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nomi Re: Person Unknown - zainteresowani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 16:28 Może byc naprawdę niezłe. Zobaczę pierwszy odcinek z ciekawości. Trochę mi się skojarzyło z Piłą i Truman Show. Taaa,a potem wyjdzie laleczka z zygzakami na policzkach na rowerku xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zupa Re: Person Unknown - zainteresowani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 16:32 hę fajne ciekawe czy jakas polskka stacja zdecyduje sie na wyemitowanie tego serialu oby .... jestem leniwa i nie chce mi sie o niego fatygować .. :} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ght Re: Person Unknown - zainteresowani? IP: *.skynet.org.pl 24.07.09, 16:45 Cube Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek Re: Person Unknown - zainteresowani? IP: *.fanet.pl 24.07.09, 16:48 Pierwsze skojarzenie z Harper's Island... mam wrażenie, że to jakiś nowy zapychacz między reklamami :( i nie liczmy, że zobaczymy to z polskim lektorem :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czako Re: Person Unknown - zainteresowani? IP: *.retsat1.com.pl 24.07.09, 17:35 Przypomina trochę filmy Motel(Vacancy) z 2007 L.Wilson'em (małżeństwo uwięzione i obserwowane w motelowym pokoju) i Unknown (2006) z G.Kinnear i J. Caviezel (pięć osób budzi się w opuszczonym magazynie nie pamiętając kim są i jak się tam znaleźli). Generalnie może być nieźle plus Jason Wiles( oficer Bosco z Brygady Ratunkowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barfly Re: Person Unknown - zainteresowani? IP: 79.139.89.* 24.07.09, 17:54 Niesamowicie się zapowiada. Kolejny nowość po "V" i "Flash forward" którą zamierzam oglądać. Tej jesieni nie będziemy się nudzić. Odpowiedz Link Zgłoś
rafal.mar Re: Person Unknown - zainteresowani? 24.07.09, 18:31 Zapowiada się ciekawie :) Na pewno obejrzę pierwszy odc :) I zobaczymy co dalej. Do tego trochę zapominany Jason Wiles w obsadzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SKAWalker Re: Person Unknown - zainteresowani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 20:01 Ja napewno obejrzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Person Unknown - zainteresowani? IP: *.228.foxnet.com.pl 24.07.09, 21:01 producenci musza zdawac sobie sprawe z tego, ze od pierwszego odcinka wszystko zalezy, polaczenie cuba'a, pily, harper's island, truman show i nie wiem jeszcze czego, w zasadzie od czasow Lost nie wymyslono nic oryginalnego, ale watpie, ze tworcy Person Unknown dorownaja pomyslowoscia zagubionym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igi Re: Person Unknown - zainteresowani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 23:12 Takie se... Chyba szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 35 Re: Person Unknown - zainteresowani? IP: *.tktelekom.pl 25.07.09, 03:34 zupa @ szczel se w leb stara krowo ;d Odpowiedz Link Zgłoś
hellvetica Re: Person Unknown - zainteresowani? 25.07.09, 14:39 tez pierwsze co pomyślałam troche o Harpar's Island ;P Ale generalnie może byc nawet, nawet... Zobaczy sie pierwszy odcinek i sie oceni czy warto dalej oglądać xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: Person Unknown - zainteresowani? IP: 81.210.4.* 25.07.09, 22:21 Chciałabym zaprosić cię na forum na którym gram. Jest jeszcze kilka wolnych - głównych postaci (Alec, Marek, Kajusz, Sam, Jared, Paul...) Można także stworzyć własną. Związku z tym że jest mało mężczyzn na forum admin prosiłby aby wybrać tą właśnie płeć. Nie chodzi mi o to aby na forum wchodzili chłopacy tylko o to aby zalogować się jako oni (grać nimi). Proszone jest także zalogowanie się członek Volturi. Nick musi zawierać imię i nazwisko bądź same imię postaci! Jeśli nie chcesz wejść, nie wchódź. Do niczego nie zmuszam. Pozdrawiam ;) www.forks08.wxv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to_juz_bylo Re: Person Unknown - zainteresowani? IP: *.128.14.250.static.crowley.pl 26.07.09, 19:42 Wiadomo ze wszystko juz bylo. Ale czy to zle ? Zawsze mozna pokazac cos w inny sposob (np. moj ulubiony LOST to nowa wersja Robinsona Crusoe hehe) I zgadzam sie ze trzeba znac film CUBE z roku 1997 :) Odpowiedz Link Zgłoś
samwiera Re: Person Unknown - zainteresowani? 26.07.09, 21:03 Szczerze zaintrygowana :D Moze byc fajne.Zobaczy sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemot Re: Person Unknown - zainteresowani? IP: *.171.201.101.awakom.net 28.07.09, 16:34 Jeśli już to "PersonS Unknown" Serial to jakaś krzyżówka "Piły", "Truman Show", obstawiam jeszcze "Dark City" i... trochę "Lost". No zobaczymy. Nie samym trailerem człowiek żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nuria Re: Person Unknown - zainteresowani? IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.09, 06:58 Bardzo mnie zaciekawił ten serial. Ale czy ktoś ma jakiekolwiek pojęcie na kiedy mniej więcej planowana jest premiera? Szukałam tej informacji w internecie, ale nic nie znalazłam Odpowiedz Link Zgłoś