sentslaue 02.08.09, 17:46 nie obejrzałam ostatniego odcinka... Oglądał ktoś z Was? Bardzo bym chciała dowiedziec się, co się działo.... Z góry dziękuję za informację! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slubujacy Re: Internat 05.08.09, 14:07 Mozesz go sciagnac lub obejrzec tutaj: Sezon 2 PL Generalnie ciekawe zakonczenie, az dziw ze jeszcze przez 3 serie bedzie sie to ciagnac. Mam nadzieje ze AXN je pusci... Odpowiedz Link Zgłoś
sentslaue Re: Internat 23.08.09, 17:02 slubujacy napisał: > Mozesz go sciagnac lub obejrzec tutaj: > > Sezon 2 PL > > Generalnie ciekawe zakonczenie, az dziw ze jeszcze przez 3 serie > bedzie sie to ciagnac. Mam nadzieje ze AXN je pusci... Bardzo Ci dziekuję - z opóźnieniem, bo byłam na urlopie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terry Re: Internat IP: *.chello.pl 07.08.09, 12:36 Główna bohaterka zostawiła torebkę w pokoju. Druga radzi jej, żeby teraz nie szła po zgubę. Bohaterka jednak idzie. A nawet jedzie. Windą. Ta utyka między piętrami. Napięcie rośnie, zwłaszcza w pęcherzu gównej bohaterki. Ostatnia scena to widok szybko powiększającej się kałuży moczu... Odpowiedz Link Zgłoś