Dodaj do ulubionych

Klan wrócił!!!

31.08.09, 17:39
Yes yes yes!! :D
Obserwuj wątek
    • shatmach Re: Klan wrócił!!! 31.08.09, 17:57
      Ale nam się mały Pawełek rozgadał. Kwestię pewnie całe wakacje ćwiczył. :)
      • Gość: ada_to_nie_wypada Re: Klan wrócił!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.09, 19:13
        W południe była powtórka i dołowanie SZOK!!!!!!!!!!! Krysia do Agniechy "A
        przyjaciel jest?" LOL Ciekawe kim dla Agi jest Smosarski - sex-przyjacielem i to
        tylko w weekendy bez wyjątków?! Szok!
    • Gość: sz Re: Klan wrócił!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 21:33
      no niestety wrocil i od pierwszego odcinka nowego sezonu te same
      nudy...
      nudna ela;/ bozenka wymyslajaca jak zwykle niepotrzebne wydatki;/ u
      lubiczow sielanka;/ zal
      • anna-w Re: Klan wrócił!!! 01.09.09, 09:08
        nie oglądaj gościu jak ci nie lezy ja się cieszęi ogladam nikt nie ma muśiku.
        • shatmach Re: Klan wrócił!!! 01.09.09, 16:00
          A w Fakcie Klan na golasa. :)

www.efakt.pl/Klan-na-golasa-Tylko-u-nas-fotogaleria,artykuly,51211,1.html
          • czekolada72 Re: Klan - każdy z każdym - Bogna i Leszek 01.09.09, 21:06
            Bogna daaawno temu była z siostrzeńcem męża swej przyszłej szwgierki, co bardziej była z nim w ciąży - czy ktoś pamięta co się stalo, ze nie urodziła??
            • Gość: zzzz Re: Klan - każdy z każdym - Bogna i Leszek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 21:30
              poroniła wtedy
              • Gość: k. Re: Klan - każdy z każdym - Bogna i Leszek IP: 62.21.94.* 01.09.09, 22:34
                jezu, czekolada łatwiej było napisać ze z michalem;D
                • czekolada72 Re: Klan - każdy z każdym - Bogna i Leszek 02.09.09, 18:23
                  Latwiej, ale fakt jest faktem :))))))))))
              • czekolada72 Re: Klan - każdy z każdym - Bogna i Leszek 02.09.09, 18:23
                Dzieki!
            • Gość: mycha70 Re: Klan - każdy z każdym - Bogna i Leszek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 22:57
              Chciała popełnić samobójstwo, ale ją odratowali, dziecka nie.
    • liza_s Re: Klan wrócił!!! 02.09.09, 09:36
      Stęskniłam się za klanowymi mądrościami. Na szczęście już w pierwszym odcinku
      Grażynka ostrzega przed pochopnymi działaniami i zaleca "szczerą rozmowę" z
      beznadziejnym mężem, a panie z poczekalni zachęcają do rodzenia dzieci w wieku
      20 lat. Nie zawiódł też Jaś przekonujący siostrę o wyższości taty Piotra nad
      tatą Jackiem oraz matka-Polka Elżunia zatroskana o matkę wyrodną - Kingę.
      • Gość: jula Re: Klan wrócił!!! IP: 62.21.94.* 02.09.09, 10:23
        a co jasiek powiedział?dlaczego tata piotr jest lepszy od taty jacucha?
        • liza_s Re: Klan wrócił!!! 02.09.09, 13:44
          Dokładnie nie pamiętam, ale kłócili się o to, który tata wróci i zamieszka razem
          z nimi.
          • Gość: kk inna Małgośka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 00:03
            teraz po wakacjach w Klanie gra inna bliźniaczka niż przed wakacjami :P
            • Gość: aapsik Re: inna Małgośka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 10:04
              To aktorka grająca Małgosię ma siostrę bliźniaczkę i one się podmieniają w serialu?
              • wanilijka Re: inna Małgośka 06.09.09, 14:40
                tak!
                • Gość: aapsik Re: inna Małgośka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 15:52
                  Przyznam, że nie wiedziałam o tym wcześniej. Poszukałam w internecie i
                  znalazłam, że Suzanna von Nathusius (ur. 2000) ma dwie siostry Michelle (ur.
                  1997) i Lisę (ur. 1998). Wszystkie dziewczynki są do siebie bardzo podobne,
                  chociaż bliźniaczkami nie są. Suzanna i Michelle rzeczywiście grały na zmianę
                  Małgosię (niczym bliźniaczki Olsen ;)), ale z tego co znalazłam, Michelle grała
                  również Anulkę:
                  www.filmpolski.pl/fp/index.php/167130_21
                  Czy wiecie, czy gra ją nadal?
                  (Wiem wiem, mało istotne, ale zaciekawiła mnie ta sprawa ;))
    • Gość: kk Re: Klan wrócił!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.09, 11:59
      Byłam ciekawa, co interesującego zaoferuje 'Klan' po wakacjach, żeby utrzymać
      widza... Przydługi dialog Bogny z koleżanką, Kryśka z Surmaczową rozmawiające o
      Alicji jak o postaci z telenoweli, którą wspólnie oglądają, Michał
      przypominający sobie o Kai po 3miesiącach i Agnieszka z grzybem na głowie -
      femme fatale...

• shatmach Rysiek 02.09.09, 18:55
        Zaskoczył mnie dzisiaj Rysio. Nie miał nic przeciwko makijażowi Bożenki.
        Myślałem, ze zachowa się gorzej niż wczoraj Zaczes Mostowiak.
        • kelle1986 Re: Rysiek 02.09.09, 19:37
          No ale za to Rychu z Grażynką całe wakacje namawiali Cześkę do powrotu do zdradzającego męża.. czy oni rozumu nie mają?:/
      • ankraj11 Re: Klan wrócił!!! 06.09.09, 01:36
        tak i Aga, ktora sobie zlamala reke i nic bez niej biedna nie moze
        zrobic, ale jakims cudem makijarz sobie zrobila perfekcyjny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka