pluskotka 02.09.09, 14:04 Ogląda ktoś? Ja przy moim późnym śniadaniu czasem podpatruję, bo cały odcinek to dla mnie za długo. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: novinka1 Re: Rodzina Serrano IP: *.aster.pl 02.09.09, 22:34 Ja oglądałam w Hiszpanii, a teraz sobie odświeżam. Uważam, że serial jest genialny. I podkreślam - to NIE jest telenowela!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deczko Re: Rodzina Serrano IP: *.multimo.pl 02.09.09, 22:37 Oni sa dosyc komediowi, ale hiszpanska natura hmmm... Tam zartem jest grozenie dziecku i dosyc ostre bicie po glowie, nauczyzciel chodzi z papierosem w ustach po korytarzu szkolnym. Mimo to ogladalam z zaciekawieniem, bo to w koncu cos innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deczko Re: Rodzina Serrano IP: *.acn.waw.pl 17.09.09, 16:54 Oglada ktos ten serial?? Bo ja tak, mimo ze jest niezwykle stereotypowy i ma tyle utartych watkow, ale nie wiedziec czemu ogladam ten serial. Choc duzo rzeczy mnie w nim irytuje np. ten mechanik i jego rodzinka, mlodsza corka, dziwne glosne zachowania uczniow w szkole, rozneglizowana nauczycielka, ktora nie widzi w tym nic zdroznego. Ja wiem, ze to goracy kraj, ale w takich dekoltach oprcz tej blondyny, to nikt tam sie nie pokazuje, no moze jej starsza corunia, ktora chodzi do szkoly ubrana jak tirowka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deczko Re: Rodzina Serrano IP: *.acn.waw.pl 17.09.09, 16:56 A najbardziej irytuje mnie fakt, ze albo tlumacz zle przetlumaczyl, albo Hiszpanie sa troche spaczeni. Oni o sobie mowia przyrodnie rodzenstwo, przeciez tam jest brak pokrewienstwa. Osobiscie znam pare, ktora sie poznala na slubie swoich rodzicow i takze po jakims czasie wziela slub. Nikt nie robilz tego afery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deczko Re: Rodzina Serrano IP: *.multimo.pl 17.09.09, 20:03 Czy ktos ogladal i moze mi powiedzziec, gdzie jest matka blondyna?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deczko Re: Rodzina Serrano IP: *.multimo.pl 18.09.09, 10:32 Spoznilam sie na powtorke i dalej ni ewiem, gdzie ta matka blondyna ? Ktos ogladal?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia Re: Rodzina Serrano IP: *.lubin.dialog.net.pl 30.09.09, 21:55 wyjechała z byłym mężem di Houston na jego operacje guza mózgu Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Rodzina Serrano 01.10.09, 11:00 Gość portalu: Renia napisał(a): > wyjechała z byłym mężem di Houston na jego operacje guza mózgu Czworka po wyemitowaniu pierwszego sezonu, pomylila odcinki i nadala po pierwszym sezonie jakis srodkowy z drugiej serii. Na drugi dzien zaczeli juz emisje poprawnie. Szkoda, ze przesuneli ten serial na 15.15 nijak nie daje sie go ogladac. W zamian widz czworki dostaja jakas kolumbijska- wenezuelska papke w postaci dwoch debilnych seriali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arleta Re: Rodzina Serrano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.09, 03:07 w takim razie ,która to już seria jest? bo chce obejrzeć ślub evy i marcosa oraz miłość tete i guilliego !! Czy ktoś jest zorientowany,jeśli chodzi o zakup dvd ? chętnie kupiłabym na pamiątkę. Bardzo lubię ten serial i ludzie przestańcie przekładać go na życie,to tylko film ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIza Re: Rodzina Serrano IP: *.xdsl.centertel.pl 29.09.09, 11:54 Ja sądze że to świetny serial nie oglądałam telenowel ogólnie ale ta mnie mile zaskoczyła szkoda tylko że zmienili godzine emitowania na 15 tak wieczorem było idealnie ale cóż serial super no to co muszę oglądać mógł by być troche krótszy albo skrócili by rekalmy może ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Rodzina Serrano IP: 89.72.42.* 01.10.09, 11:33 Serial oglądam od niedawna i raczej nieregularnie ale trudno mi patrzeć na to bicie dzieci i to po głowie! Dziś ten starszy brat uderzył młodszego tak że ten się przewrócił. To mi się nie podoba i trudno mi na to patrzeć. Poza tym akcja mnie wciągnęła i jak nie zapomne to podglądam(aktualnie ciekawi mnie wątek zakochanej 'siostry' w swoim 'bracie'-nie pamiętam jeszcze imion) Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Rodzina Serrano 01.10.09, 11:45 Gość portalu: kasia napisał(a): > Serial oglądam od niedawna i raczej nieregularnie ale trudno mi > patrzeć na to bicie dzieci i to po głowie! Dziś ten starszy brat > uderzył młodszego tak że ten się przewrócił. Tez tego nie cierpie ogladac! Czy w Hiszpanii bicie jest na porzadku dziennym czy co?? Ojciec tez ich bije. > zapomne to podglądam(aktualnie ciekawi mnie wątek > zakochanej 'siostry' w swoim 'bracie'-nie pamiętam jeszcze imion) To jest najciekawszy watek w calym tym serialu. Ona jest o niego zazdrosna, a wczesniej to on sie w niej podkochiwał. Watki z mechanikiem sa meczarnia, nie znosze tego typa i jego wydumanych problemow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: losserrano Re: Rodzina Serrano IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.09, 14:46 www.losserrano.cba.pl -> zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xdsf Re: Rodzina Serrano IP: *.adsl.inetia.pl 15.11.09, 23:19 podpisujcie bo inaczej serial zdejmą z anteny po 65 odcinkach www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=4627 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek alex454@interia.pl IP: *.timplus.net 17.11.09, 17:06 Ja kocham ten serial mimo swojej prostoty i zabawnosci porosza wiele waznych tematow zycia i tez przyznam ze jest na kim oko zawiesic.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Rodzina Serrano IP: *.chello.pl 01.12.09, 18:35 czemu to nie leci :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serranoo Re: Rodzina Serrano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.10, 20:20 Wiele osób pisze że intryguje ich bicie dzieci w Hiszpanii. Ten serial zaczęto emitować 2003 roku wtedy to może jeszcze w Hiszpanii tak było ale już potem w późniejszych odcinkach np. z 2006, 2007, 2008 roku tam rzadko raz na jakiś czas można zobaczyć że ktoś bije dzieci. A co do wypowiedzi Oli nie leci dlatego że 30 listopada wyemitowali 65 odcinek i tv4 nie wykupiło dalszych odcinków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guille Re: Rodzina Serrano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.10, 19:51 Ja mieszkam 5 lat w Hiszpanii chodzę tu do szkoły i nauczyciel nigdy mnie nie uderzył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guille Re: Rodzina Serrano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.10, 19:53 A posty napisane przez nick Guille i serranoo są moje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola8910 Re: Rodzina Serrano IP: *.zamosc.mm.pl 25.05.10, 08:11 Ja to ogladam ten serial jest swietny lubie go ogladac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Rodzina Serrano IP: *.xdsl.centertel.pl 21.07.10, 09:37 jesli chcecie mozecie to podpisac moze cos pomoze www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=4627 chcialbym zobaczyc dalsze odcinki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakaja Re: Rodzina Serrano IP: *.centertel.pl 21.07.10, 10:07 Serial jest fajny i ciekawy i faktycznie nie jest to telenowela! Zresztą aktorka grająca Luciję świetnie zagrała w horrorze Sierociniec. Dlaczego na stronie lossserrano.cba.pl nie można już oglądać wyemitowanych odcinków? Bez sensu jest zakupienie połowy odcinków i przerwanie emisji, do tego przesunięcie na taką godzinę, gdzie nikt prawie nie może tego obejrzeć. A czy pamiętacie był z jakieś 10 lat temu podobny również hiszpańskojęzyczny serial ( NIE TELENOWELA!) o owdowiałym lekarzu, ojcu 2 lub 3 dzieci, w wychowywaniu tych dzieci pomagała mu siostra (z zawodu dziennikarka) zmarłej żony. Bardzo fajny serial i z wątkami komediowymi i poważnymi. Ale nie pamiętam niestety tytułu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbiie Re: Rodzina Serrano IP: *.internetia.net.pl 06.08.10, 10:17 Od jakiegoś czasu zaczęłam oglądac i nie żałuje , wręcz przeciwnie ubolewam , że wcześniej nie zaczęłam tego oglądać. Najgorsze w tym wszystkim jest fakt , że podobno TV4 ma przerwać jego emisję. Więc , jeżeli komus zależy na dalszym oglądaniu losow bohaterów Rodziny Serrano niech podpisze się pod tą petycją : www.petycje.pl/petycjePodpisyLista.php? petycjeid=4627&podpis_rodzaj=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcos Re: Rodzina Serrano IP: *.chello.pl 09.08.10, 09:50 Jeżeli chcesz aby TV4 puściło kolejne odcinki Rodziny Serrano podpisz petycję. Oto link: www.petycje.pl/petycjePodglad.php? petycjeid=5641 Odpowiedz Link Zgłoś