Dodaj do ulubionych

BUKIEWICZ W WIADOMOŚCIACH

IP: *.one.pl / *.one.pl 29.05.04, 20:49
Muszę przyznać, że kampania wyborcza w wykonaniu Bożenny Bukiewicz bardzo mi
się podoba. A jak dzisiaj zobaczyłem ją w głównym wydaniu Wiadomości, wypada
mi tylko pogratulować. Życzę powodzenia.
Obserwuj wątek
    • Gość: IIIks Re: BUKIEWICZ W WIADOMOŚCIACH IP: *.ztpnet.pl 29.05.04, 21:00
      To tak samo jak ja.Trzymam kciuki:-)
      • Gość: eja eja,rycerze... Re: BUKIEWICZ W WIADOMOŚCIACH IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.05.04, 22:40
        Ładnie pięknie, ciekawe, czy szarpnie coś dla żużla - jak szarpnie to ma mój
        głos.
      • Gość: biały ząbek Re: BUKIEWICZ W WIADOMOŚCIACH IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.05.04, 10:14
        to chyba pierwsza osoba z Zielonej od dluzszego czasu, ktora pokazali w
        wiadomosciach - i dobrze. A sprzedaz pasty do zebow to nie marketing? Pewnie
        wiecej go niz w polityce - "uwierz - moj ojciec jest dentystą":)
    • c_cogito Re: BUKIEWICZ W WIADOMOŚCIACH 29.05.04, 23:06
      Czym (kim) tu się zachwycać? A to, że Tobie się to podoba świadczy tylko o tym,
      że łapiesz się na sztuczki marketingowe. Uważaj, żeby Ci pasty do zębów nie
      wcisnęli, jak będziesz szedł do mięsnego po kiełbasę.
      • Gość: ghost Re: BUKIEWICZ W WIADOMOŚCIACH IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.05.04, 14:16
        dla mnie bukiewiczówna ox! widziałem na tv lubuskiej jej reklame wyborczą -
        fajna i widać, że babeczka ma poukładane pod kopułą i jest konkretna a przy tym
        ładna (podobna do joli kwaśniewskiej), ma mój głos bo gdzie inni kandydaci?
        nikt się nie wyróżnia, o nikim nie słychać, a marketing zawsze był ważny wiec
        widać, że bukiewicz ma dobry sztab ludzi, co w tym złego, pozdro i ide na
        żużelek:)
    • Gość: gość Re: BUKIEWICZ W WIADOMOŚCIACH IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.05.04, 17:36
      ja tam nie znam sie na polityce, bukiewiczowej tez nie znam, ale na plakacie
      wygląda przyzwoicie
      • Gość: oh i ach Re: BUKIEWICZ W WIADOMOŚCIACH IP: *.gorzow.mm.pl 30.05.04, 21:01
        WAZELINA, wazelina, wazelina.....
        • Gość: IIIks Re: BUKIEWICZ W WIADOMOŚCIACH IP: *.ztpnet.pl 30.05.04, 22:12
          Do oh i ach.Zapomniałeś(aś) się podpisać-J.D.J.Bachalski:-)
    • fridjof Re: BUKIEWICZ W WIADOMOŚCIACH 30.05.04, 21:29
      ma spore szanse i nie wygląda na oszołomioną

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka