Dodaj do ulubionych

PREMIA DLA PREZYDENTA BARTCZAKA

IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.01.05, 20:15
To nie jest skandal to jest po prostu kpina z ludzi. Jak można komuś kto
pracuje dopiero dwa miesiące dać 5 tys. zł premii?? Rozumiem gdyby to był
zakład prywatny i ktoś z własnych pieniędzy to robił. Ale to jest z naszych
pieniędz i na to nie ma zgody. Oj wstyd Pani Prezydent taka decyzja to prawie
to samo z czym tak Pani walczy. Ale jak to już jest. Były krzyki, że stara
ekipa postępowała niemoralnie a to jest właściwe zachowanie ???
Obserwuj wątek
    • Gość: snook Re: PREMIA DLA PREZYDENTA BARTCZAKA IP: *.ztpnet.pl 04.01.05, 22:12
      ale czy w ogole mozliwa jest inna sytuacja?to tak zawsze jest,kiedy ja ubiegam
      sie o elektorat to wszyscy inni są złodziejami i tymi złymi,ale kiedy już jestem
      na stołku to dostaję tzw utraty pamięci wybiórczej...czyli nie pamiętam nic co
      mówiłam przed wyborami...żałosne,po prostu!
      • Gość: Wyborca Re: PREMIA DLA PREZYDENTA BARTCZAKA IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.01.05, 10:45
        Sami miejcie do siebie pretensje kmiotki. Nie wybiera się ludzi bez programu,
        bez przeszłości, bez wizji itd. Przecież wybranie Ronowicz to jedna z
        największych porażek ZG. Niestety przez tą panią teraz ludzie mogą się odwrócić
        od prawicy. Nie róbcie tego. Lewica to zaraza, aludzie wybierając Ronowicz
        wybierali mniejsze zło. To za mało. Trzeba wybierać najlepsze. Przypatrujcie
        się ludziom, żeby wiedzieć na kogo głosować za 2 lata. Ronowicz to przypadek
        przy pracy.
        • Gość: AMG Re: PREMIA DLA PREZYDENTA BARTCZAKA IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.01.05, 14:48
          Kogo polecacie kolego???Bo ja jakos przypatruje sie ludziom i nikogo nie
          widze!!!
    • Gość: rexona Re: PREMIA DLA PREZYDENTA BARTCZAKA IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 04.01.05, 22:26
    • Gość: rexona Re: PREMIA DLA PREZYDENTA BARTCZAKA IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 04.01.05, 22:41
      Jestem zbulwersowana.Jak Pan b. został v-ce to dziwiłam się co on takiego
      zrobił,
      ze dostał takie stanowisko.No bo je dostał,przecież niczym się nie zasłużył.
      Teraz z kolei forsa za nic.Gratuluję, oby tak dalej.Ludzie są tak wkurzeni,że
      nie dadzą głosów na następną ekipę,która kpi sobie z wyborców.
      Jedyna nadzieja to PO i Pani Bożenna Bukiewicz ,która myśli i działa "z głową".
      Niestety głosowałam na obecną panią,czego już od dawna nie mogę odżałować.
      Słucham nagrań sprzed wyborów i nadziwić się nie mogę.
    • Gość: Maraczek Re: PREMIA DLA PREZYDENTA BARTCZAKA IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.01.05, 22:53
      Młody toć mu się należy. He,he,he. Musi nazbierać na przyszłą rehabilitację
      (pychiczną) po przegranych wyborach w przyszłości.
      • Gość: men_at_work Re: PREMIA DLA PREZYDENTA BARTCZAKA IP: 213.77.27.* 05.01.05, 08:42
        Mam już dośc tej służalczosci dodatku GW w Zielonej G. Zawsze uwazałem ze
        dziennikarze zwłaszcza tej gazety patrzą władzy na ręcę. Nie nie mam pogladów
        lewackich na szczescie, ale dlaczego traktujecie obecnego prezydenta miasta
        poblazliwie (nagroda dla barczaka) - cisza. To nie jest dobrze jak władza
        czuje sie tak ze djae super premie za nic.za lojalność? No cóż nawet wasza
        gazeta prowadzi akcje "przejrzysty urząd" czy jakoś tak. A w ZG cisza.
        prezydent robi co chce, zaczyna z z coraz wiekszym animuszem ignorować
        otoczenie, wladza deprawuje:(Czyżby GW siedzi w kieszeni coraz mniej prawej i
        sprawiedliwej - tu boje sie napisac bo jeszcze beda mnie scigac jak to prawa
        i sprawiedliwa ma w zwyczaju.
        Życzę dobrego samopoczucia panie Leszku Kostzrewski( dociekliwość w śledzeniu
        afer w urzedach), Łukasiewiczu i całemu zespołowi w Nowym Roku. mam nadzieję,
        ze nie macie kaca:)tym milym akcentem koncze majac nadzieje, zę to sie
        zmieni. Ze teraz Wy to nie Oni, A Oni to Nie MY
    • Gość: ssman Re: PREMIA DLA PREZYDENTA BARTCZAKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 12:24
      niech lepiej pani prezydent złoży doniesienie na siebie za nagrodę którą dała
      viceprezdentowi -przecież to marnowanie i niegospodarnośc publicznych czyli
      naszych pieniędzy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka