Dodaj do ulubionych

Work&Travel

18.01.06, 14:04
zastanawiam sie nad wyjazdem w tym roku. Wiem, ze juz ostatnia chwila ale
chcialbym sie dowiedziec czegos od osob,ktore byly na czymś takim.
Jakie biuro polecacie? Ja mysle nad BTC W-wa. Jaki rodzaj pracy polecacie? I
ile mozna stamtad przywiesc? Ja jesli cos to nastawiam sie na zwrot kosztow
imzakup troche elektroniki.

Czekam na jakies odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: Alan Re: Work&Travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 19:49
      hej bardzo polecam BTC, kasyna jesli masz dobry jezyk angielski, a jesli slabysz
      to Adventure Club Polska i drularnie na nocna zmiane!! bo tam masz za godizne 10
      usd nawet 12 wiec sie oplaca!! pozdro Alan
      • Gość: bumboos Re: Work&Travel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 11:48
        a ja polecam najtansza firme jaka jest, i tak praca jaka Ci zalatwia jest do
        niczego a tam sobie znajdziesz lepsza:)
        • Gość: 'Marta Re: Work&Travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 20:39
          masz racje bo chodzi tylko o ds i o wize a tam luz latwo zalesc jak ktos chce!!!
          • Gość: bolek Re: Work&Travel IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 20.01.06, 08:47
            ja przywiozlem 20 tys$ za 3 miesiace
            • Gość: zbav Re: Work&Travel IP: *.hsd1.il.comcast.net 21.01.06, 05:18
              Dlaczego tak tanio sie ceniles. Mogles zarobic 3 razy wiecej.
    • renia80renia Re: Work&Travel 20.01.06, 17:31
      BTC polecam, natomiast ALMATUR zdecydowanie odradzam-ostatnio korzystalam z ich
      usług i niestety ich niekompetencja w organizowaniu wyjazdów typu W&T jest
      karygodna!! Najlepiej jak sam załatwisz JOB OFFER'a, wtedy dużo oszczędzasz, a
      na miejscu i tak znajdziesz jakąś prace.
      • samo Re: Work&Travel 21.01.06, 07:21
        "Najlepiej jak sam załatwisz JOB OFFER'a"

Nie moglas tego Polishem napisac?
        • renia80renia Re: Work&Travel 21.01.06, 10:53
          mogłam ale nie napisałam
          • Gość: aga Re: Work&Travel IP: *.mikolow.net 21.01.06, 17:21
            Ja bylam z Columbus club sa w miare ok, akzd e z biur chce zraobic i ma swoje
            plusy minusy.
            Jade drugi arz do Primm kolo vegas odradzam parce busera-pomocnik kelnera
            poelcam akzd ainna bo sa lepiej platne i mniej eczace fiz;)ja pzrywiozlam 1 ty
            dolarow z hakiem laptopa wartego 800dolarow mnostwo ciuchow i troche ksiazek.
            • bumboos Re: Work&Travel 01.02.06, 01:27
              kurde ludzie...columbus was skasuje razy 10!!
              • Gość: GoHa Almatur,BTC, Columbus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 18:44
                BTC polecam tym ktorzy nie maja wlasnego kontraktu. A jak ktos chce zrobic po
                kosztach z wlasnna umowa to Alatur . szczerze mowiac 1 raz widze tu negatywna
                opinie na temat tej firmy. haracz czyli program 560$+sevis35
                $+bilet1770zl+amabasada300zl< 4000zl no wiem jeszcze to co do lapy . jestem
                tego żywym dowodem. w zeszlym roku BTC= 6500zł
                Columbus podobno tez jest spox - zywy dowód =moja siostra ( fakt zdarli na
                bilecie ale fajne miejscowy oferuja)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka