Dodaj do ulubionych

27agnes72 pytanie mam:)

13.11.10, 17:48
Kochana doczytałam,ze Ty rowniez jak i ja robisz paczki, u nas tez samochody dla chlopców a dla dziewczynek lala, +kalendarz adwentowy i jakies słodycze +mandarynki. powiedz mi masz jakis pomysł na zapakowanie tego? bo ja wymysliłam ,ze zapakujemy w takie folie ladne, ale... problem jest z tym kalendarzem ,ze zwyczajnie jest on za duzy, musze popatrzec za takimi torbami papierowymi,ale aby zmiescił sie ten kalendarz,to tez taka torba musi byc duza.
Obserwuj wątek
    • aurinko Ankas 13.11.10, 17:55
      Oczywiście muszę się wtrącić ;PPPP
      Polecam tego typu worki na prezenty, są w cenie dużych papierowych toreb ale nie tak oklepane jak torby
      allegro.pl/worek-na-prezenty-swieta-mikolaj-mikolajki-i1310769052.html
      ja mam akurat średni rozmiar 30x40cm ale można kupić w różnych rozmiarach.
      • alcea3 Re: Ankas 13.11.10, 18:12
        Worki na pewno beda klimatyczne, w tesco sa tez najtansze papierowe torebki swiateczne
        • ankas4 Re: Ankas 13.11.10, 19:06
          Dzieki dziewczyny, te zapodane z Allegro wygladaja swietnie,ale czytam sie zmiesci kalendarz adwentowy?
          • aurinko Re: Ankas 13.11.10, 19:10
            Musisz sobie wg wymiarów sprawdzić, na Allegro są różne, te co ja podałam są akurat moje i napisałam Ci rozmiar. Nie mam pojęcia jakie wymiary ma kalendarz adwentowy :(
            • zabka11 Re: Ankas 13.11.10, 22:28
              Ja też te worki z allegro oglądam, świetny pomysł, chyba zamówię. Dzieki za inspirację:)
              • aurinko Re: Ankas 13.11.10, 22:31
                zabka11 napisała:

> Ja też te worki z allegro oglądam, świetny pomysł, chyba zamówię. Dzieki za ins
                > pirację:)

Żabka zamów u mnie jak rozmiar pasuje to dostaniesz rabat ;P
                • zabka11 Re: Zamawiam:) 13.11.10, 22:42
                  A ja nie wiedziałam, że szyjesz.:), to biorę, jasne. Te z filcu z linku, mi sie podobają, rozmiar 30x40 to ciut małe, myśle, że 40x50 byłyby idealne. Wzięłabym 5 szt. Nie za mało? może i inne dziewczyny z Wrocka popytam? Co Ty na to?
                  • aurinko Re: Zamawiam:) 13.11.10, 22:51
                    Nieeee nie szyję, kupuję gotowe. I ja mam tylko w takim rozmiarze, ale z tego co widziałam u innych to mają i mniejsze i większe. Musisz po prostu dopasować do wielkości prezentów.
                  • aurinko Re: Zamawiam:) 13.11.10, 22:56
                    Wcięło mi chyba posta?
                    Żabko, ja nie szyję tylko zamawiam gotowe. I nie mam większych rozmiarów, większe albo mniejsze można u innych osób kupić.
                    • zabka11 Re: ups:) 13.11.10, 23:10
                      To nie szkodzi, rozumiem, że ta aukcja z linku jest Twoja, tak?
                      no to i tak zakupię 5 szt, bo tyle mi potrzeba, a są te worki dla mnie wystrzałowe, w porównaniu z tymi foliowymi:)
                      • aurinko Re: ups:) 13.11.10, 23:14
                        zabka11 napisała:

> To nie szkodzi, rozumiem, że ta aukcja z linku jest Twoja, tak?

Tak :) I też mi się wydaje, że są ciekawsze niż zwykłe torby, ale ja nie jestem obiektywna :) do Majki przedszkola dałam takie i wszyscy są zachwyceni :)
                • ankas4 aurinko to ja tez moze bede chciała... 13.11.10, 22:43
                  Sluchaj jutro jadę do tesco i kupie taki kalendarz adwentowy i sprawdzisz mi czy jakis rozmiar jest dobry-zgadzasz sie? i wtedy ja tez z chęcia zamowie u Ciebie.
                  Jutro lub w poniedzialek sie odezwę:)
                  Pozdrawiam
                  • aurinko Ankas 13.11.10, 22:54
                    Jak napisałam już Żabce, ja mam jeden rozmiar, a na innych aukcjach tzn. u innych osób widziałam że mają też mniejsze i większe.
                    W te moje wchodzi format A-4, właśnie włożyłam teczkę i da się jeszcze zawiązać sznurek u góry. Na szerokość jeszcze jest luz kilka cm ale jak worek będzie wypchany to tego luzu już nie będzie. Ale kalendarze są chyba większe niż A-4?
                    • 27agnes72 Re 14.11.10, 17:17
                      Miałysmy pakować w takie worki ale kolorowe, celofanowe. Te podobają mi się bardziej- chyba przeliczę koszt i się zastanowię. Fajne są.
                      Pewnie że trzeba się troszkę nachodzić żeby cos kupić i zapakować ale bez przesady. Mi na to starczył ostatnio jeden konkretny wyjazd. jeden konkretny wieczór :-)
    • klaudia020707 Re: 27agnes72 pytanie mam:) 14.11.10, 19:42
      Możesz kupić taką folię-celafon, położyc na płasko kalendarz a na tym ułożyć resztę prezentów i ładnie zawiązaću góry
      jak kiedys pracowałam w sklepie to robilismy takie prezenty-paczki z takiej folii jak sa pakowane kwiaty w kształcie trójkątka, z dołu zszywaliśmy zszywkami i od góry pakowliśmy różności, ale kalndarz sie nie zmieści, super to wyglądało
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka