Dodaj do ulubionych

Wrocławianki - Dziekuję za spotkanie!

21.11.10, 19:11
jak to jest? najdalej mam do domu a pierwsza się wpisuję ;)
dziękuję za miłe chwile, cieple rozmowy, lizaki od Alcei, anioły od Burdzi i w ogóle wszystko.
niesamowite jest to, że tak rzadko Was widzę a czuję jakbym znała sto lat.
drogę miałyśmy okropną, na autostradzie ruch makabryczny, w połowie drogi 40 min w korku z powodu wypadku, a ledwo wyjechałyśmy z korka to wjechałyśmy w mgle.
ale dzięki aniołom Burdzi jesteśmy bezpieczne już w domu, dziewczyny w wannie.
Zabko - Ninka dziekuje Gosi za zabawę.
Obserwuj wątek
    • lilka.k Re: Wrocławianki - Dziekuję za spotkanie! 21.11.10, 19:37
      Ja również dziękuję i przepraszam, że tak szybko zniknęłam, ale pociągiem jechalam już od 10 rano, chlopaki trochę zmęczeni byli, pora drzemki i tłoczno :)

Ale OBRAZ, ach, już wisi, jest tak piekny, pięknie oprawiony, zdjęcia zrobie jutro w swietle dziennym, bo mi dzis slabo wyszly. Jestem zachwycona, dziękuję Burdziu jeszcze raz pięknię!

No i siedzialam dzisiaj z latte na przeciw Was i podziwiałam. Cieszę się, ze Was znam i ze moglam choc jedno słowo zamienić. Chcę spotkania bez dzieci, absolutnie. Chcę więcej gadac, śmiać sie.
      Dzisiaj było zamieszanie, bo wiadomo, ale koniecznie chę spotkania bez dzieci, z winem, albo herbatą, jak wolicie. Zapraszam do siebie! :)

Dziękuję za spotkania.
      Justynka, cieszę się, ze dotarliscie cało do domu, Anioły Burdzi cudowne, nacieszyłam oko :)
      • m_k8 Re: Wrocławianki - Dziekuję za spotkanie! 21.11.10, 19:57
        ja dziękuję razy 30! :-) Dziękuję za pięknie odśpiewane sto lat! Za PIĘKNY PREZENT! Właśnie szukam mu w domu godnego miejsca. Bardzo żałuję że nie mogłam pogadać ze wszystkimi. Mam straszny niedosyt.
        [...]Popieram Sylwia w 100% spotkanie bez dzieciaków. Moja pokazywała dziś rogi, ale usprawiedliwia ją jej stan. Jutro znów lekarz, zobaczymy co dalej.
        Słuchajcie zapraszam do mnie. Odwdzięczę się za życzenia. Dam znać kiedy, ok? W. wyślę na noc z Hanią do Jelcza, cała chata będzie nasza. Mam wtedy wolne 3 miejsca noclegowe jeżeli ktoś reflektuje. Co Wy na to?
        M.
        Ps. Gismolku, moja mama zawsze powtarza że tylko komplementy od kobiety są prawdziwe ale dziś faceci też powiedzieli by szczerą prawdę. Wyglądałaś przepięknie! Kobiecość i seksapil zmieszane w najlepszych proporcjach.
        • burdziaa MK 21.11.10, 20:04
          Madziu a co z Hanią,ja nic nie wiem-zachorowała?
          • m_k8 Re: MK 21.11.10, 20:15
            Asiu, Hania na straszne zaparcia. Dostaje debridat i lactulosum ale nie dają praktycznie żadnego efektu. Dodatkowo już pełne 3 tyg. męczy ją kaszel. Pati pożyczyła mi inhalator ale Hanka na razie ma histerię na dźwięk tego urządzenia. Jutro znów idę do lekarza. Zobaczymy co tym razem powie.
      • burdziaa Re: Wrocławianki - Dziekuję za spotkanie! 21.11.10, 19:58
        spłonęłam rumieńcem dziewczynki- dziękuje !
        Nie wpisywałam się bo czekałam aż się wypowie Prowodyrka spotkania :) Zrelaksowałam się aż miło i pyszne te moje jabłuszka w cieście były,chociaz jak popatrzeć na Was to na tym dzbanie herbaty powinnam poprzestac:))
        Dziękuje ,ze jestescie0kocham Was wszystkie i każdą z osobna !
        • alcea3 Re: Wrocławianki - Dziekuję za spotkanie! 21.11.10, 20:11
          I ja dziękuję, i popieram następne spotkanie BEZ DZIECI!
          Lilka Twoja propozycja z wieczorem przy winie jest niebezpieczna, bo u Ciebie jest taaakkk miło z tym winem, ze obawiam sie ,ze kilka butelek by pękło, a potem jak wrócić do domu??:))

Gismol wyglądasz przepięknie!

Magda Twoja propozycja jest również baaardzo kusząca :)) Jesli bez dzieci i z winem to ... :DDDD

Dziewczyny dziękuję za Wam wszystkim za spotkanie, ciesze się, ze jednak udało mi sie byc.
          • lilka.k Re: Wrocławianki - Dziekuję za spotkanie! 21.11.10, 20:13
            U mnie czy u Magdy, nieważne, choc pewnie Wrocław jest bardziej kuszący niż jelcz, bo dojazd itd..no trudno, ja i tak robię bibę na działce jak będzie ciepło ;)
            Madzia, jakby co to ja kimam u Ciebie.
            Organizujmy, proszę, ja muszę po prostu się nagadać :)
            • gismol77 Re: Wrocławianki - Dziekuję za spotkanie! 21.11.10, 21:09
              No i siedzę przed monitorem czerwona jak rak! dziękuję za komplementy, i tak się zastanawiam, że to chyba zasługa tych moich wrednych bakterii co mnie dręczą (kilka kg mniej) oraz mojej młodszej córki, która jest damą z urodzenia ;) i od czasu do czasu prosi bym założyła buty na obcasie i się pomalowała choć trochę, a że dziś okazja była zacna to się przebrałam za kobietę i się opłacało... ;)
              spotkanie bez dzieci to słuszna koncepcja, choć nie wiem czy w moim przypadku wykonalna.
              ale ja Was też mogę zaprosić do siebie, miejsca mam dużo a i wycieczkę nieforsowną a piękną można zoorganizować, tylko wina jeszcze dłuuuuugo z Wami pic nie będę

p.s. Magda, Hania była cudowna z tym "NIE LUBIE TEJ PIOSENKI" cały czas mi się to przypomina i gęba mi się śmieje. (a z dietą próbowalaś?)
              • ankas4 Re: Wrocławianki - Dziekuję za spotkanie! 21.11.10, 21:31
                Jestem i ja, dopiero,bo Tymek nam zasnał po drodze i pozniej aby jeszcze go zmęczyć pojechalismy do dziadkow,efekt taki,ze dopiero dotarlismy do domu,ale...dzien ten był super, moj maz powiedział,ze nigdy przenigdy nie przypuszczał,ze ta nasza forumowa paczka bedzie sie cały czas trzymac, a wieć Kochane życze nam 100 lat takich spotkań:)

Wszystkie byłyscie śliczne i miłe, dobrze jest się tak pocieszyć widokiem innych rodziców i ich dzieci, a Hania podbiła dzis całkiem moje serce,ale innym tekstem niż Gismol zacytowała ;'nie siedz tutaj, i tutaj też nie, i tu też":)))))))))))))))

Wsztystkie dzieci przecudowne, a jesli mogę wręczyć wiktora wyglądu to...nie jestem odosobniona ...Gismol!!!!!!!!!!!!! jezu jakie Ty masz długggie nogi, a córki nie gorsze:) ,tez na slicznotki sie szykują:)))

aa aa no i jeszcze talia osy, której posiadaczką jest ....Patrycja zapadła w mojej głowie, eh,laseczki,chudzinki;)

Zdjecia juz widziałam z mojego aparatu, obiecuje jutro dac link na ukrytym do nich.
                Dzisjuz nie dam rady.

Sciskam Was mocno!
                • myrtille Re: Wrocławianki - Dziekuję za spotkanie! 21.11.10, 21:39
                  Zazdroszczę Wam strasznie.
                  Mam nadzieję, że kiedyś wiosną uda mi się dołączyć, jak już będzie bezpieczniej dla mnie, gdzieś w plenerze...
              • zabka11 Re: Wrocławianki - Dziekuję za spotkanie! 21.11.10, 21:44
                I ja dziekuję za fantastyczną niedzielę:) Bardzo przypadła mi do gustu ta Teatralna, ze względu na dzieci przede wszystkim, bo naprawdę, dzięki tej bawialni, tak zajęły same sobą, że mogłam prawie spokojnie pogadać:)
                Gismol...ja sobie normalnie sprawie takie rajstopy, (i zielone, o których od zawsze marzę;)...pieknie wyglądałaś, bardzo, bardzo seksownie:)
                Ninie też podziękuj za zabawę z Gosią, przynajmniej się dziewczyny nie nudziły z maluchami:)

Mk8 jeszcze raz wszystkiego najlepszego. Zmartwiłas mnie, że Hani znów te zatwardzenia wróciły, u Jaśka na dobre już minęły, dzięki przedszkolu, ale trwało to ponad 6 msc. Poproś o skierowanie do gastrologa, tu już lactulasal nie pomoże, ani śliwki Gerbera. Daj znac jak po lekarzu.
                A co do imprezki u Ciebie...baaardzo chętnie, daj znac tylko kiedy, spać mogę, nie muszę...taxi wrócę, ale popijemy;):)
                Ja tylko czekam na moją przeprowadzkę...84 m2 będą...normalnie i namioty będzie gdzie rozłożyć....poimprezujemy nie raz;)

Burdzia nasza Anielico, kolejny Twój Aniołek, całkiem spontanicznie znalazł nowego, dziś urodzinowego;) właściciela, który na pewno go doceni:)
                Pati...miło Cie było widzieć, powodzenia jutro w 1 dniu nowej pracy:)

Lilka chłopaki Ci rosną, na zdjęciach tego nie widać, w realu coraz poważniejsi:) Mam nadzieję, że Twój głos nie zaniknie, choć słyszałam, że są tacy co twierdzą, że taki zachrypnięty to sam sex;)
                Dorotka, również miło mi było Was zobaczyc w komplecie...i proszę Cię nie chciej być taka jak ja, bo się zamęczysz, jak i ja się męczę;)
                Ankas, fajnie że byliście:)...daj fotki kochana, bo widziałam błysków sporo z Twojego aparatu, dużo pewnie napstrykałas. Ja pierdoła zapomniałam aparatu...eh
                Pozdrawiam i do następnego zobaczenia:)
                • burdziaa Re: Wrocławianki - Dziekuję za spotkanie! 21.11.10, 22:05
                  Patrycja jaki pierwszy dzien pracy- kurcze gdzie ja dzisiaj byłam,ze nic nie wiem :)?
                  Dziekuje Ci za gogosy w imieniu Julcia :D
                  I jeszcze muszę muszę podziekowac Ci Lilka raz jeszcze za książke,sciskam ją i az sie boję zagladnąc bo by mnie do rana nie puściła.
                  Dzis Dzien Zyczliwości- udał nam się pięknie !
                • m_k8 Re: Wrocławianki - Dziekuję za spotkanie! 22.11.10, 12:22
                  Pati, spowiadaj się co to za praca. Ja też nic nie wiem.
                  Aniu, po lekarzu mamy badania w kierunku chlamydii i czegoś tam jeszcze (nie pamiętam) oraz zamiast lactulozum - Dicoman (błonnik). Do czasu wyników inhalujemy się (jeszcze raz dzięki Pati) nieco większym roztworem soli fizjologicznej.
                  [...] Musiałam dziś wziąć urlop na żądanie bo po pobraniu krwi Hana mocno rozdrażniona była. Dziś po raz kolejny okazało się, że na Hanię najlepiej działa jak się traktuje ją jak dorosłą i czasem po prostu zaufa. Na widok pielęgniarki był ryk of course i wicie się jak waż, ale jak na własną odpowiedzialność przestałyśmy na siłę ją trzymać, od razu się uspokoiła i dzielnie czekała aż panie nabiorą kropla, za kroplą tyle ile trzeba ( niestety przez to darcie Hana tak się spięła, że leciało jak z nosa nie z żyły. ) Teraz próbuję jej wcisnąć ten błonnik, ale już widzę że roztwór do picia nie przejdzie. Spróbujemy kapsułki.
                  • m_k8 Re: Wrocławianki - Dziekuję za spotkanie! 22.11.10, 15:27
                    Akcja się zagęszcza, Hania ma właśnie zapalenia ucha. Co chwile strasznie się drze, że ją boli. Kurka! Kurka, kurka! Do lekarza wracamy jak tylko przyjedzie W...
                    • lilka.k Re: Wrocławianki - Dziekuję za spotkanie! 22.11.10, 16:01
                      Bidulka, trzymajcie się. Daj znać co tam lekarz powie.
                      • m_k8 Re: Wrocławianki - Dziekuję za spotkanie! 22.11.10, 20:11
                        Potwierdzone zapalenie. Etap wczesny, może uda się bez antybiotyku. W aptece 120 pln... Tydzień l4. Nie bardzo mi po drodze, ale teściowej nie ufam w kwestii podawania leków i nie mam wyjścia. Dziwnie się przez to czuję. Niby rodzina najważniejsza. Ale mam kilka projektów rekrutacyjnych i żadnego zastępstwa. Mój chochlik pracoholik nie daje za wygraną. Mam nadzieję, że w tydzień postawię ją na nogi. Teraz muszę pilnować ucha i koniecznie spowodować wypróżnienie. Kaszel poczeka w tej sytuacji, choć po 3 inhalacjach wydaje mi się że przechodzi w suchy i jest lepiej. Trzymajcie kciuki za noc. Nie mogę jej podać paracetamolu od razu bo trzeba sprawdzić czy gorączka nie będzie atakować. Jeśli tak, antybiotyk bez dwóch zdań.
                        • lilka.k Re: Wrocławianki - Dziekuję za spotkanie! 22.11.10, 20:19
                          Rozumiem Cię z tym L4. Też mam zawsze jakieś wyrzuty, bo mnie też nie ma kto zastąpić, a jednak czasem trzeba i już.
                          Zapalenie ucha moi mieli kilka razy (od kataru) i nie taki diabeł straszny, za kilka dni będzie jak nowa.
                          • gismol77 Re: Wrocławianki - Dziekuję za spotkanie! 22.11.10, 20:27
                            zdrowia dla Hani a dla Ciebie siły i przetrwania tego okresu niełatwego
                            p.s. i dziękuję Magda za komplement choć bardzo mnie zawstydził ;)
    • maryjka60 Re: Wrocławianki - Dziekuję za spotkanie! 21.11.10, 22:24
      Ja też dziękuję za spotkanie, pierwszy raz od urodzenia Macia wyrwałam się na tak długo z domu, czysta euforia. Wszystkie jesteście piękne, a na spotkanie u Magdy albo Lilki zgłaszam się obiema rękami już dziś. Do następnego razu.
    • tri-mamma Re: Wrocławianki - Dziekuję za spotkanie! 22.11.10, 08:57
      Powiem jedno.
      zazdroszczę Wam tego spotkania jak nie wiem co!

Już od jakiegoś czasu marzy mi się wyjazd do Wrocka. Np tylko z Zosią :) Miałybyśmy babski wyjazd :)

KOniecznie MUSZĘ Was poznać w realu,bo się uduszę :)
    • borowka78 Re: Wrocławianki - Dziekuję za spotkanie! 22.11.10, 12:41
      tri mama- ja tez sie w koncu udusze ;) fajne te Wrocławki. I skręca mnie , żeby pieknego gismolka zobaczyc- no pokaz kochana jakas fotke :)
      • ankas4 Re: Wrocławianki - Dziekuję za spotkanie! 22.11.10, 12:55
        Ja dzis wrzuce na ukrytym zdjecia...dziewczyny specjalnie zrobiłam te boskie nogi Gismollll;)
        Wieczorem wrzuce:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka