Dodaj do ulubionych

Zapraszam na kawkę, herbatkę i inne napoje :)

03.02.11, 07:30
Witam Was kochane!
Dzieci nareszcie poszły do p-kola, Franuś jeszcze dosypia w moim łóżku, babcia na dole też jeszcze śpi.... ale cisza wszechogarniająca! Niespotykane w moim domu :)

Dziś planuję w ramach rozrywki dla babci zabrać ją na zakupy. A niech ma coś z życia, a nie tylko siedzi w domu! Widzę, że znowu odżyła u nas. Tak się cieszę, że jej pomaga "terapia dziecięca" :)

Miłego dnia wszystkim!
Obserwuj wątek
    • malea1 Re: Zapraszam na kawkę, herbatkę i inne napoje :) 03.02.11, 07:37
      Ja też się witamz kawą. U mnie cisza i spokój, ale w pracy. Ale już pewnie niedługo.
      Jutro u Antosia bal karnawałowy. Coś czuję, że nie da się namówić na przebranie. Mam dla niego strój szeryfa, a on sobie wymyślił tygryska, które nie dość, że były koszmarnie drogie, to pewnie i tak by się nie ubrał. No nic zobaczymy, może Pani w przedszkolu będzie miała na naszego buntownika większy wpływ.
      A przypomniałao mi się, wczoraj po wygłupach z tatą, Antoś powiedział, że tata mu zrobił krzywdę i złamal kręgosłup :)
      • burdziaa Re: Zapraszam na kawkę, herbatkę i inne napoje :) 03.02.11, 08:09
        Malea udanego balu dla Antosia , Tri dobrze się czyta,ze tesciowa w lepszej formie u Was,powinnas ją czesciej goscic (wiem wiem,ze to nie takie proste..)
        U mnie tez cichutko,poranek to zawsze burza,a przeciez nas tylko troje jest a tyle hałasu robimy,jak włoska familia:)
        sniadanko zjedzone ide przygotowac rybe na obiad i szpinak. Milego,zdrowego dnia !
        • enya81 Re: Zapraszam na kawkę, herbatkę i inne napoje :) 03.02.11, 08:26
          Ja jeszcze leżę w pościelach, zaraz wstanę zrobię sobie śniadanko i herbatkę na rozruch. Dałam sobie w tym tygodniu luz i nie wstaję na gwizdek skoro jestem w domu na zwolnieniu, ale od poniedziałku z powrotem kierat i gonitwa.
          Wczoraj byłam na pobraniu wycinka skóry do badania histopatologicznego, ale Pan doktor, który wykonywał zabieg stwierdził, że jak na jego oko to nie jest łuszczyca. Wynik za dwa tygodnie, więc trzymajcie kciuki żeby było dobrze. Aha wyglądam strasznie, jak po wybuchu jądrowym, więc jak to nie będzie łuszczyca to już nie wiem co za cholerstwo :/
          • aga_junior Re: Zapraszam na kawkę, herbatkę i inne napoje :) 03.02.11, 08:36
            enya trzymam kciuki ;-) wiem co to znaczy czekać na takie wyniki ;-)

Mnie dzisiaj NOSI !!!! Ja chcę wiosny! Lata!!!!! Chcę grilla w plenerze, z kurantem i tańcami na trawie do białego rana :D
            www.youtube.com/watch?v=cWmPO1A-YEM&feature=related
            Chyba wracam do "zdrowia" :D
          • zabka11 Re: Zapraszam na kawkę, herbatkę i inne napoje :) 03.02.11, 08:40
            Witam się i ja:)
            Z bólem gardła, i głowy, od dzieci podłapana infekcja właśnie mnie atakuje, ale jak napisałam Asi...nie dam się:)
            Dzieci kaszlą paskudnie i mokro, oboje, Gosia już nie ma goraczki, tylko 37,5 a to oznacza, że jest lepiej:)
            Ostatnie dni, to wiele rozmyslań i decyzji, wiem że słusznych, choć trudnych. Dziś ciąg dalszy..., ale ufam że przyszłość pokaże, że wartości jakie są dla mnie najważniejsze, i dla których walcze, są tego warte, mimo wszystko:)
            Pozdrawiam Forumki, i miłego, zdrowego dnia dla wszystkich:)
    • cui Re: Zapraszam na kawkę, herbatkę i inne napoje :) 03.02.11, 08:58
      Witam sie z poczekalni w przychodni. Kolejna konsultacja w sprawie trwajacych od miesiecy bolow w klatce piersiowej.

Enya, trzymam kciuki. Bedzie dobrze.

Tri-mama, to prawdziwe szczescie miec kogos takiego jak Ty ;)

Zabka, nie daj sie ;)

Milego dnia wszystkim!
      • ankas4 CUI... 03.02.11, 10:47
        Cui a te bole to u Ciebie w klatce? bo tak mi sie przypomnialo,ze ja miałam straszne takie bole i przyczyną były tabletki antykoncepcyjne,ktore brałam chyba 2 lata juz wtedy,jak je odstawiłam wszystko minęło. Ale oczywiscie nie wiem czy bierzesz takowe.

Co do dzisiejszego dnia, jelitówke nam sprzedał Tymek, przepraszam,ze w watku sniadaniowym ale... z toalety nie wychodze, a Tymek wulkan energii , do przedszkola idzie jednak w poniedzialek, dzis byl na kontroli u lekarza zdrowy jak ryba!!!
        • cui ANkas 03.02.11, 11:27
          Masakra jakaś z tymi jelitówkami... Wśród naszych znajomych to samo... Trzymajcie się!

Jeśli chodzi o bóle. Wykluczyłam już problemy kardiologiczne i gastrologiczne (refluks). Natomiast wg mnie to jest kręgosłup, niestety.... Ból jest masakryczny czasami, nawet kichanie boli :/
          Odebrałam wynik rtg kręgosłupa piersiowego i widać tam skrzywienie i jakieś zwyrodnienia. Może nasza Hapie będzie mogła mi coś doradzić ;) W przyszły pt wracam do ortopedy.
          Pigułek od roku nie biorę :)
    • maryjka60 Re: Zapraszam na kawkę, herbatkę i inne napoje :) 03.02.11, 12:57
      Zaraz idę zrobić kawę i zjeść ciasto pomarańczowo-czekoladowe, zrobiłam je na powrót męża a on zadzwonił, że jednak wróci w piątek rano a nie dziś, łeeeee. Od początku tygodnia siedzimy sami, chorzy. No trudno jeszcze jeden dzień tylko, dobrze, że mam ciacho na pociechę. Miłego dnia Kochane, a chorujący niech szybko zdrowieją.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka