Dodaj do ulubionych

Obsesję chyba mam... :-)

08.04.11, 09:53
Że Pitulec za chudy jest.... Waży 16.400 a wzrostu ma 103cm. Tylko mnie do siatek nie odsyłajcie bom już była :-). Może to dlatego że Mateusz w jego wieku ważył 18.5 kg. TYlko o ile pamiętam..... martwiłam się że gruby będzie..... Lekarza mi trzeba, roboty albo słońca więcej! :-)
Obserwuj wątek
    • lilka.k Re: Obsesję chyba mam... :-) 08.04.11, 09:55
      13 i 14 chyba niedawno. Obsesji brak. Wyluzuj i nie porównuj, proszę. To nic dobrego nie przynosi.
      • olus-ia80 Re: Obsesję chyba mam... :-) 08.04.11, 10:01
        14,500 i 99 cm , i dla mnie jest ok , wazne że wyniki ma ok i jest zdrowy .
        Dla mnie w ogóle porównywanie dzieci to choroba , bardzo , bardzo tego nie lubie , zwłaszcza jak ktos mówi , ale ten twój to nie jest duży , a mój ma tyle , a mój robi juz to , sro i owo .
        Nie martw się , bo każde dziecko rosnie swoim tempem , nie porównuj dzieci , bo kazde z nich jest inne .
    • kamamama2 Re: Obsesję chyba mam... :-) 08.04.11, 09:59
      Rozalka wczoraj ważona i mierzona
      100 cm i....13,3 kg
      po prostu drobniutka jest
      nie ma się czym przejmować :)
    • lucy_cu Re: Obsesję chyba mam... :-) 08.04.11, 10:02
      "Lekarza mi trzeba, roboty albo słońca więcej! :-)"- tak, tak, stanowczo! :-)
      Nie porównuj, naprawdę. U mnie każde z pięciorga innym systemem (czyt. innym kanałem centylowym) rośnie.
      • leluchow1 Re: Obsesję chyba mam... :-) 08.04.11, 10:06
        Zawsze wiedziałam że wy normalne jesteście i człowieka kopniecie gdzie trzeba i kiedy trzeba :-)
        Ja nie tyle porównuję ten lepszy gorszy a jedynie drążę skąd po co i dlaczego :-)
        • aga_junior Re: Obsesję chyba mam... :-) 08.04.11, 11:14
          Maciuś w chorobach chudnie, potem tyje i rośnie. Teraz waży coś koło 17. Nie porównuje robię mu co jakiś czas badania krwi ;-) na których wychodzi czy mam go jakoś podreperować i czym :D
          • leluchow1 Re: Obsesję chyba mam... :-) 08.04.11, 11:23
            Młody miał wyniki robione na początku grudnia. Zdrowy jak ryba.
            • aga_junior Re: Obsesję chyba mam... :-) 08.04.11, 12:15
              leluchow1 napisała:

> Młody miał wyniki robione na początku grudnia. Zdrowy jak ryba.

No to ciesz się z tego!
    • olcia.kaktus Re: Obsesję chyba mam... :-) 08.04.11, 11:24
      młoda 102 i waży 14 i jest akurat. Dla mnie młoda zawsze jest akurat....
      nie martw się, słońce się pojawia wiosną, tylko się mocno napromieniuj biegając z twoim "tłuścioszkiem" (w porównaniu do mojej małej ;D)
    • qwoka Re: Obsesję chyba mam... :-) 08.04.11, 11:27
      16,4 to mało??
      Maja waży podobnie, ok 17 kg przy wzroscie 100 i czasem mam wrażenie, że lekko przygruba jest:D
      • zurawina100 Re: Obsesję chyba mam... :-) 08.04.11, 11:35
        och Leluchow Ty za dużo problemów sobie stwarzasz. Ja o połowie rzeczy o których piszesz nie pomyślałam nawet, może to ja potrzebuje lekarza hehe.
        • leluchow1 zurawina100 :-) 08.04.11, 11:50
          zurawina100 napisała:

> och Leluchow Ty za dużo problemów sobie stwarzasz. Ja o połowie rzeczy o któryc
          > h piszesz nie pomyślałam nawet, może to ja potrzebuje lekarza hehe.
          >
          Oj w problemach jestem niedościgniona :-)
          Obecnie właśnie "przeżywam" urodziny starszego. W ub roku nie robilismy zadnych klubików i spędów klasowych, ale młody ma w klasie 13 kolegów i koleżanek i był na 13 urodzinach więc w tym roku chciał nie chciał zrobiliśmy mu te urodzinki. No i łazi za mną wizja że nikt nie przyjdzie i widzę oczyma wyobraźni moje dziecko siedzące samo w tej sali zabaw nad tortem ;/.
          Tak więc jakbyś potrzebowała sobie coś wymyślić wal do mnie jak w dym :-)
          • zurawina100 Re: zurawina100 :-) 08.04.11, 11:58
            hehe no ok:) Będę pamiętać.

Skoro syn dostał 13 zaproszeń, to na pewno cała 13 zjawi się u niego:) Będzie dobrze.
            • leluchow1 Re: zurawina100 :-) 08.04.11, 12:00
              Kochana ty mnie na logikę nie bierz. Bo w kwestii wynajdywania problemów moja logika zanika :-)
    • ridibunda Re: Obsesję chyba mam... :-) 08.04.11, 12:38
      Chyba żartujesz, moja ma 100 cm i niecałe 15 kg. i wg. mnie jest okropnie ciężka... Może ja mam obsesję przeciwną????
    • borowka78 Re: Obsesję chyba mam... :-) 08.04.11, 13:06
      ale z Ciebie matka wariatka ;-)
      Szymo ma teraz po jelitowce jakies 14 kg w porywach przy 102 cm. Jest w sam raz ;)
      • enya81 Re: Obsesję chyba mam... :-) 08.04.11, 22:28
        Szym też wydaje się chudzielcem a wazy ok. 17 kg przy wzroście 106 cm.
        Tylko, że on mięśniak jest i zero tłuszczu, więc stąd ta waga a żebra na wierzchu.
        No i jak się go podnosi to jak by ołów w pupie miał :)
        • alcea3 Re: Obsesję chyba mam... :-) 09.04.11, 16:47
          Wcale nie wazy poz anormą :) Nie martw się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka