Dodaj do ulubionych

widzicie różnicę?

11.07.11, 13:22
potrzebuję kupić klocki z literkami, dokładnie takie jak w linkach ponizej. znalazłam dwa sklepy i znaczącą różnice w cenie - czy jest jakas roznica mieszy tymi zestawami, której nie dostrzegam? poza tą roznica w cenie...

www.toyshop.pl/index.php?p433,klocki-literki-i-cyfry-w-drewnianym-wozku
sklep.domiduca.pl/4_/product/info/40/Klocki%20-%20litreki%20w%20w%C3%B3zku.html
Obserwuj wątek
    • ankas4 widzimy 11.07.11, 13:53
      W pierwszych klocKACH masz alfabet DO LITERKI T, a w drugich masz cały alfabet ale mniej znaków czyli nie masz znaków dzielenia, odejmowania itp...popatrz dokładnie.

alE Akurat dla mnie nie miałoby to znaczenia, kupiłabym oczywiscie tansze, ale sprawdz cenę wysyłki, zeby sie nie okazało, ze moze klocki tansze ale wysyłka drozsza i wyjdzie taka sama cena albo czassami droższa.

Pozdrawiam
      • malenkie7 Re: widzimy 11.07.11, 13:57
        ha!
        dzieki. zdecydowanie wole klocki z pelnym alfabetem... bo to nie dla dziecka a dla mnie (do fotografii).
        to chyba przez ten upal, nie mysle dzis w ogole:(
        spostrzegawczosc=0
      • maadga Re: widzimy 11.07.11, 14:39
        Ankas one mają z dwóch stron kolorowe literki/cyferki/znaki, na jednym zdjęciu poprostu pokazali cały alfabet i kilka cyfr na drugim wszystkie opcje ale nie cały alfaet. Ja bym upatrywała różnicy w drewnie i wykonaniu wózka.
        • becik_l79 Re: widzimy 11.07.11, 20:58
          a mi się wydaje, że różnica jest tylko w jakości strony internetowej. W niczym poza tym. Choć skłaniałabym się do drewna jeżeli już
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka