Dodaj do ulubionych

Nocleg w Toruniu- znacie jakieś fajne miejsca?

06.08.11, 00:55
Hej dziewczyny, znacie jakies fajne hostele w Toruniu? moze być mały hotelik, albo coś w takim klimacie...
Obserwuj wątek
    • motylek1407 Re: Nocleg w Toruniu- znacie jakieś fajne miejsca 06.08.11, 10:53
      www.szkola-lesna.torun.pl/ nie wiem jakie ceny ale miejsce super! jakies 2-3 km za toruniem.
    • fabiankaa Re: Nocleg w Toruniu- znacie jakieś fajne miejsca 06.08.11, 11:45
      hotel ETAP na ul. Popiełuszki.
      • leluchow1 Re: Nocleg w Toruniu- znacie jakieś fajne miejsca 08.08.11, 08:14
        Chyba ten ETAP. Gdyby nie przeprowadzka to zaprosiałbym do mnie :-)
    • leluchow1 Albo tu 08.08.11, 08:15
      www.hotelewtoruniu.pl/mieszkania.php
      W Toruniu kiepsko z hotelami
      • ankas4 Re: Albo tu 08.08.11, 12:28
        Hej ,hej dziekuję :) juz zarezerwowałam w Tym Etapie. mam nadzieje,z e bedzie ok:)
        Dziekuje za chęci:),ale Kochana nie miałabym nawet sumienia komuś zawracać głowy, bo my bedziemy chwilke tylko przejazdem w Toruniu w drodze nad morze, byc morze bedziemy pozno wieczorem w Toruniu i z rana bedziemy uciekać.

Pozdrawiam serdecznie
        • alcea3 Ankas 08.08.11, 20:49
          A gdzie jedziecie nad morze? Macie w Toruniu cos do załatwienia,ze szukacie noclegu? Czy tak po prostu?
          • ankas4 Re: Ankas 08.08.11, 23:17
            Hej:) , nie mamy nic do załatwienia, podzielilismy trasę nad morze na prawie polowę:) i wyszedł nam własnie Torun jako przystanek, a ze bardzo milo sama wspominam to miasto ze swojego dziecinstwa, to zaplanowalismy, ze przyjedziemy tam popoludniu, hotel mamy blisko centrum, wiec pozwiedzamy sobie z Tymkiem do wieczora i moze troszke rano i kolo poludnia w sobotę wyruszymy nad morze, pozstanie jakieś +- 3 godziny jazdy, wiec znosnie i dla dziecka i dla nas. Dzis gadalam ze znajomymi z ktorymi mamy sie spotkac wlasnie nad morzem i oni szukają czegoś w Jantarze( nie wiem czy to sie tak odmienia>:)?) lub kątach rybackich czy jakos tak, wiec moze to tam wylądujemy:)
            Mamy pod Łodzią ( blisko bełchatowa) domek letniskowy i tam zawozimy moją mamę po drodze, prześpimy się i do Torunia chcemy wyjechać kolo 12 w piątek, a potem kolo 12 w sobotę nad morze.

Pozdrawiam serdecznie

Ps Alcea Kochana, to moze sie umowimy u nas na kawkę, bo mam dla Ciebie te ksiazki Andersena:). Caly remont je trzymałam na widoku, zeby sie nie zgubily gdzies w tej całej zadymie remontowej:) , i jak czas zleciał, juz po remoncie, a ksiazki nadal lezą w pudle zamiast u Ciebie;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka