Dodaj do ulubionych

dziewczyny...

23.08.11, 10:07
1. paczki wysłałam dzisiaj - przepraszam za opóźnienie, dorzuciłam Wam po parze butów :-)
2. pracy nie dostałam, wyniki były wczoraj, w czwartek mam następną rozmowę
3. prześwietliłam zatoki, nie jest dobrze, czeka mnie zabieg czyszczenia, obecnie jestem na antybiotykach
4. pamiętacie pobicie u sąsiadów, wzywałam wtedy policję - z okazji urodzin dostałam wczoraj wezwanie do kryminalnego, na świadka, mam się stawić o 9 rano (kutwa!)
5. nie jest mi wcale wesoło...
6. kutwa! kutwa! KUTWA!
Obserwuj wątek
    • borowka78 Re: dziewczyny... 23.08.11, 10:11
      oj...
      buziak na pocieszenie!

wpadnij Ulka do Poznania, zapraszam :)
      • zabka11 Re: dziewczyny... 23.08.11, 10:41
        Ula no masz Ci los....zacznę wierzyć, ze pech ciągnie pech za sobą....czy jak to przysłowie mówi.
        Ciesze się, że się odezwałaś....buziaki przesyłam, choć przydałby się wspólny wieczór przy winie, i porządne wypłakanie, nie? czekaj no...niech ja się z tą kuchnią ogarnę...zapraszam i ja do siebie, zaraz po borówce:)
        Tulę, ściskam i siły przesyłam. :)
        • klarysa007 Re: dziewczyny... 23.08.11, 10:45
          O kurteczka! Mocno przytulam!
    • zabka11 Re: Życzenia urodzinkowe:) 23.08.11, 10:44
      Ula i naj, naj lepszego z okazji urodzin!!! Spóźnione, ale szczere...niech będzie dla Ciebie już lepiej, od dziś!, od teraz!, niech zacznie Ci się układać po Twojej myśli, niech uda Ci się każdy plan zrealizować:)...boś silna babka, choć Ci paskudny Los ostatnio skrzydła podcina;/... to wierzę i życzę Ci z całego serca, by już się na lepsze, dla Ciebie odwrócił:)
      Sto lat Ula, w zdrowiu i radości, mimo przeciwności:)
    • metanira Re: dziewczyny... 23.08.11, 15:54
      Cholewka no, a tak trzymałam kciuki za tę pracę :/ No nic, nie ta to inna, a może ta nie była dla Ciebie, bo coś jeszcze lepszego na Ciebie czeka?
      Ula, a korepetycjami jesteś zainteresowana?
      Przytulam, bo te zatoki to niefajna sprawa :(
      • fassollka Re: dziewczyny... 23.08.11, 16:28
        zajęcia indywidualne jak najbardziej - to moje wyjście awaryjne, żeby z głodu nie umrzeć :-)
        • metanira Re: dziewczyny... 23.08.11, 21:24
          Moja nowa koleżanka z pracy chce razem z mężem podszkolić się w angielskim, wspomniałam jej o Tobie i poprosiła, żebym Cię zapytała o cenę.
    • tri-mamma Re: dziewczyny... 23.08.11, 22:30
      Ula!
      To taka zasada, że jak się wali to lawinowo. Szkoda, że z tą pracą nie wyszło...
      Ściskam mocno i trzymam kciuki, żeby zła passa się odwróciła
      • aga_junior Re: dziewczyny... 24.08.11, 07:51
        Ula ściskam mocno, w końcu musi musi być dobrze, zobaczysz ;-)
        i ślę spóźnione życzenia urodzinowe, dużo zdrówka i szczęścia!!!!!
        • 27agnes72 Re: dziewczyny... 26.08.11, 20:33
          Ulcia- buciki wczoraj doszły. Jak zwykle jestem zadowolona. Dziękuję za gratis i polecam się na przyszłość. Tak żałuję, że mieszkam daleko od Ciebie i mogę pocieszać tylko na odległość........
          • zabka11 Re: dziewczyny... 26.08.11, 22:03
            Ula i ja dzis paczkę odebrałam:)
            Dziękuję Ci ogromnie, podobaja mi sie wszystkie butki, pasują na Jasia jak założyłam, a gratiski będą na wiosnę. Przyznam , że dzięki Tobie mam buty dla Jaska do nastepego lata, bez wychodzenia z domu, dopiero sandały mu kupie:)
            Mam nadzieje, że udało Ci sie dzięki sprzedaży uregulować wszelkie zaległości mieszkaniowe, i na tort Brunkowy wystarczy/wystarczyło?
            Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dzieki:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka