Dodaj do ulubionych

gra komputerowa dla 7-latki

28.11.11, 20:24
dziewczyny, podrzućcie coś - Elka już na zabawki za stara, nakupiliśmy tych wymarzonych rzeczy, ale jeszcze wujki i ciotki zostały - pomyślałam o jakiejś fajnej grze, może być i zręcznościowa, edukacyjna. Eli juz nie interesuja przebieranki barbie i tak dalej. ma umysł raczej ścisły, więc może być coś matematycznego - logicznego, labirynty i takie tam cuda.

macie coś sprawdzonego? bo ja się motam w zeznaniach, a w sklepach głupieję do reszty. dzięki z góry.
Obserwuj wątek
    • maadga Re: gra komputerowa dla 7-latki 29.11.11, 08:39
      U kuby w szkole hitem w zeszłym roku była gra Klik nie udało mi się jej zdobyć, ale wiem że dzieci ją uwielbiały.
      • olus-ia80 Re: gra komputerowa dla 7-latki 30.11.11, 07:59
        www.empik.com/matma-jest-super-dorling-kinder-sley,2815863,multimedia-p
        polecam sa w Empik i Smyk , mamy dużo z tej serii , sietna jest historia i dinozaury w 3d i zjawiska rózne umiem pisać i cena super bo 15 zł .
        www.empik.com/umiem-pisac-dorling-kinder-sley,2815870,multimedia-p?utm_content=2815870&utm_medium=productfeed&utm_source=nokaut&sprzedawca=58313076&bid=1000401&option=ppempik
        Polecam

www.gram.pl/gra/kochane-zwierzaki-konie-i-kucyki-pc
        Zajrzyj do Empik jest ich duzo , widziałam je chyba też w Satrnie
        • solaris31 Re: gra komputerowa dla 7-latki 30.11.11, 08:20
          dzięki, rozejrzę się, i nie będę błądzić we mgle ;) jedyną grę , która kupłam był clifford, tez super, ale Elka miała 4 lata - dzisiaj już jej to w ogóle nie rajcuje ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka