alcea3 30.12.12, 07:37 Kawy starczyło tylko na pół filiżanki, wiec obok stoi kubeczek z drugim napojem ;) Dziewczynki rok nam się kończy :) Ostatnia leniwa niedziela w tym roku:) Gdzie ją spędzacie ? :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zabka11 Re: Kawa i herbata :) 30.12.12, 09:40 Witam i ja, kawę już wypiłam, i śniadanko pochłonełam, żeby mieć siły do walki z choróbskiem...całą noc ponad 38 st. na liczniku, rano nie jest lepiej. Za oknem wiosna, słońce piękne, wyślę na spacer dzieciaki z P, do parku najlepiej bo daleko;)...a sama odlece w krainę snów:) Miłego Dnia:) Odpowiedz Link
zalasso Re: Kawa i herbata :) 30.12.12, 09:53 Dzień dobry wszystkim :) Witam się nareszcie wyspana, ale w zasadzie od piątku popołudnia poleguję/śpię na zmianę. Ostatnie dwa tygodnie miałam bardzo intensywne i musiałam odpocząć. Tym bardziej, że styczeń zapowiada się podobnie. A dzisiaj słodkiego lenistwa ciąg dalszy :) Bo jutro już niestety do pracy, ale popołudniu wyjeżdżamy do znajomych na imprezę sylwestrową :) Miłego dnia! Odpowiedz Link
kamamama2 Re: Kawa i herbata :) 30.12.12, 09:48 ja kawkę dopijam już z domu :) przyleciałam na okęcie, pociągiem do Modlina po samochód, chaos w domu opanowany, prosiaki odebrane dobrze, że już jestem ufff Odpowiedz Link
boazeria Re: Kawa i herbata :) 30.12.12, 11:03 Sylwester planujemy u nas w domu ze znajomymi. Ale żeby nie było za pięknie to oczywiście Eryk już nosem pociąga i pokasłuje a Pola w nocy zwymiotowała i ciągle ma stan podgorączkowy. Lecę zaraz po zakupy a w planach sterta prania bo pościel zarzygana. Czemu jestem ciągle taka bez sił????? Jak flaki z olejem..... Odpowiedz Link
maryjka60 Re: Kawa i herbata :) 30.12.12, 11:54 Kolejny dzień z gorączką 39,5 od rana, lepiej jest tylko jak działają przeciwgorączkowe, masakra. Basia już zdrowsza, Maniek zaflumiony na dobre, nie jest dobrze. Odpowiedz Link