Dodaj do ulubionych

Kawa i herbata :)

30.12.12, 07:37
Kawy starczyło tylko na pół filiżanki, wiec obok stoi kubeczek z drugim napojem ;)

Dziewczynki rok nam się kończy :) Ostatnia leniwa niedziela w tym roku:)

Gdzie ją spędzacie ? :)
Obserwuj wątek
    • zabka11 Re: Kawa i herbata :) 30.12.12, 09:40
      Witam i ja, kawę już wypiłam, i śniadanko pochłonełam, żeby mieć siły do walki z choróbskiem...całą noc ponad 38 st. na liczniku, rano nie jest lepiej. Za oknem wiosna, słońce piękne, wyślę na spacer dzieciaki z P, do parku najlepiej bo daleko;)...a sama odlece w krainę snów:)
      Miłego Dnia:)
      • zalasso Re: Kawa i herbata :) 30.12.12, 09:53
        Dzień dobry wszystkim :) Witam się nareszcie wyspana, ale w zasadzie od piątku popołudnia poleguję/śpię na zmianę. Ostatnie dwa tygodnie miałam bardzo intensywne i musiałam odpocząć. Tym bardziej, że styczeń zapowiada się podobnie.

A dzisiaj słodkiego lenistwa ciąg dalszy :) Bo jutro już niestety do pracy, ale popołudniu wyjeżdżamy do znajomych na imprezę sylwestrową :)

Miłego dnia!
    • kamamama2 Re: Kawa i herbata :) 30.12.12, 09:48
      ja kawkę dopijam już z domu :)
      przyleciałam na okęcie, pociągiem do Modlina po samochód, chaos w domu opanowany, prosiaki odebrane
      dobrze, że już jestem ufff
      • boazeria Re: Kawa i herbata :) 30.12.12, 11:03
        Sylwester planujemy u nas w domu ze znajomymi. Ale żeby nie było za pięknie to oczywiście Eryk już nosem pociąga i pokasłuje a Pola w nocy zwymiotowała i ciągle ma stan podgorączkowy.

Lecę zaraz po zakupy a w planach sterta prania bo pościel zarzygana.

Czemu jestem ciągle taka bez sił????? Jak flaki z olejem.....
    • maryjka60 Re: Kawa i herbata :) 30.12.12, 11:54
      Kolejny dzień z gorączką 39,5 od rana, lepiej jest tylko jak działają przeciwgorączkowe, masakra. Basia już zdrowsza, Maniek zaflumiony na dobre, nie jest dobrze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka