Dodaj do ulubionych

Sobotnie napoje

08.06.13, 07:18
Dopijamy herbatkę , Jasiu nasmażył naleśników będzie na zapas bo dziś na cały dzień wyruszamy w stronę Stadionu na Dzień Przedszkolaka, Julek reprezentuje przedszkole i będzie brał udział w paradzie. Zapraszam serdecznie na bloga i do loterii anielskiej :) Miłego i zdrowego dnia Wszystkim!
ps. Aga napisz co u Twojego M?W szpitalu jest, jak to poważne? Pisz jakby coś trzeba było Wam pomóc....ściskam
Obserwuj wątek
    • olcia.kaktus Re: Sobotnie napoje 08.06.13, 11:17
      Ja dziś od rana pije domowy sok marchewkowy. Wczoraj przywiozlam z Łodzi wielofunkcyjny mikser, który ma opcje sokoworowki. Rewelacja!
      Zaraz lecimy na basen a potem na piknik ekologiczny w wawrze. Miłego dnia życzę.
      • zabka11 Re: Sobotnie napoje 08.06.13, 17:39
        Ja dopiero teraz siadłam, dzień dobry:)
        My dziś jak Burdzia oblegaliśmy stadion wrocławski, bo Jasiek brał udział w paradzie przedszkolaków i nie tylko, poniżej dowód:)
        wroclaw.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1888167,wroclawski-dzien-przedszkolaka-dzieci-swietowaly-na,5663491,id,t,zid.html#galeria
        Szybki obiad "po" , a potem biegiem na 14tą na urodziny do kolegi. Powrót, obiad i znó na urodzinki zaraz idziemy, tzn na chwilke, Gosi piżamę zanieść bo zostaje u koleżanki-solenizantki na noc;)
        A potem odsapnę:)
        Ale mam nadzieję, że tak miło Wam dzien płynie jaki nam:)
        Pozdrawiam serdecznie:)
        • alcea3 Re: Sobotnie napoje 08.06.13, 19:08
          Niestety i my bylysmy na stadionie.. pisze niestety bo to co tam sie dzialo to porazka... ucieklysmy na rynek pojesc dobrych rzeczy z Europy :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka