Dodaj do ulubionych

Wczesne napoje

02.07.13, 07:10
Słonko pięknie świeci, będzie ładny dzień. Ja już w biurze, obok w pokoju młodej pan montuje łóżko-szafo-biurko.
dziś jadę do Ferrero oglądać serwerownię i produkcję. Mam nadzieję, że nie umrę od zapachów i nadmiaru ślinotoku ;)
Miłego dnia życzę.
Obserwuj wątek
    • narttu Re: Wczesne napoje 02.07.13, 08:43

poprosze i dobrych wrazen zycze..
      U mnie mame grypa jakas wziela i jeszcze spi. Psy na podworku (musze pilnowac zeby nie rozkopaly), dziewczyny koncza ogladanie porannych bajek i zaraz je na podworko wywalam - poki nie leje bo pogoda bardzo dziwna- swiatlo jakby wieczor byl i na przemian upal i chmurska co 20min zmiana. Mielgo dnia
    • aurinko Re: Wczesne napoje 02.07.13, 09:24
      Moje dzieci jeszcze śpią (wszystkie!) więc piję spokojnie kawę, zanim wszystko stanie do góry nogami :D Pogoda cudna od rana, ale na razie nie mogę się nią cieszyć, muszę zamknąć czerwiec (księgowa się załamie jak zobaczy ile roboty będzie miała hihi) i będę dalej net przekopywać w poszukiwaniu zadowalającego mnie łóżka piętrowego i kanapy/sofy dla nas.
      Olcia, ja na diecie a Ty takie rzeczy piszesz...ferrero mniam oj nie wyszłabym stamtąd z pustym żołądkiem :D
      • maadga Re: Wczesne napoje 02.07.13, 09:56
        Aurinko a czego szukasz? w sensie jakiego łóżka
        bo ja się w tym trochę orientowałam może cos podpowiem?
        • aga_junior Re: Wczesne napoje 02.07.13, 10:42
          Ja się dosiadam a wodą cytrynowa z miętą (przeze mnie wyhodowaną :D)
          Ostatnie dni polegały na zapewnianiu dzieciom atrakcji, dzisiaj przestój ;-) prasowanie, mechanik bo olej trzeba wymienić przed wyjazdem i bank bo nie mogę znaleźć kurka swojej karty :-/ obiad jakiś wymyślić chociaż na dwa dni itd...itd...
          miłego dnia dziewczynki ;-)
          • burdziaa Re: Wczesne napoje 02.07.13, 11:03
            Dosiadam się z koktajlem i pralinkami czekoladowymi,.chyba zrobię dziś sernik agarowy bo tak ciepło-miłego dnia i zdrowia !
            • myrtille Re: Wczesne napoje 02.07.13, 12:22
              Bardzo wczesne, bo o 5 piłam pierwsza kawę, a wstałam o 23:30, tzn Em wymiotujący na mnie wstał,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka