Dodaj do ulubionych

kawa sobotnia

14.09.13, 09:24
jakoś powoli nabieram dziś rozpędu :)
przede mną trening Rozalki - czyli czekanie z ksiażką i wizyta u znajomych. No i chałupę ogarnąć muszę i obiad i prasowanie...
miłego dnia dziewczyny
a Jasiowi Żabkowemu wspaniałej zabawy urodzinowej!
Obserwuj wątek
    • gismol77 Re: kawa sobotnia 14.09.13, 10:28
      GoodMorning. Witam sie z angielska. Brata nawiedzam na wyspie i Was pozdrawiam. Mam tez tez nadzieje na kawke z nasza Lilką.
      Miłego dnia
    • lucy_cu Re: kawa sobotnia 14.09.13, 10:38
      Zawsze ciepło o Twojej Rozalce myślę i trzymam za nią kciuki- takie dzieci z pasją to rewelacja.

Witam się sobotnio, naładowana niesłychaną energią po wczorajszym koncercie wspaniałego chóru ze Szwecji enkopingskammarkor.se/ Repertuar od klasyki po Presleya, ale JAK śpiewany- bomba. Wstyd przyznać, zwiałam w połowie zebrania rady szkoły, żeby posłuchać. ;) Ale nie żałuję. :)

Słońce piękne, kolorów jesiennych coraz więcej. To lubię.

Miłego, zdrowego weekendu!
      • zabka11 Re: kawa sobotnia 14.09.13, 14:02
        Witam się i ja:)
        Kawkę drugą popijam, by odetchnąc po szybkim poranku. Mam godzinkę by sie zregenerować, impreza na 16tą. Tort juz gotowy...niestety kolorowe lentylki z lekka się rozpływają...ale nic mam nadzieję że będzie smacznie:) Reszta "gratów" tez już czeka w korytarzu. Gosia matme szkoli (ide ją zaraz pomęczyć z tabliczki mnożenia;), chłopaki graja na x-boxie.
        Dla Rozalki kciuki ściskam. Dziękuję za życzenia udanej imprezy:)
        Pozdrawiam i miłego Dnia Wszystkim:)
    • aga_junior Re: kawa sobotnia 14.09.13, 16:44
      Zaparzyłam sobie dziś drugą. Dawno już nie piłam dwóch kawek jednego dnia.
      Wróciłam z pracy, rodzinka posprzątała trochę, poćwiczyłyśmy z A. matmę. M wędzi kurczaki na jutro a junior łazi w piżamie. Przechodzi chyba jakiś zerówkowy kryzys, jest codziennie płaczliwy jak nigdy :-/
      zabko mam nadyiej, że imprezka się udała, wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka dla młodego.
      Rozalkę to chyba będziemy w przyszłości oglądać na mistrzostwach lekkoatletycznych *coś tak czuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka