Dodaj do ulubionych

Herbata w środę :)

18.09.13, 06:32
Wyręczę Cię, Żabko, bo tak nam dzielnie podawałaś kawę przez ostatnie dni- to sobie odpocznij dziś. ;)

Wstajemy teraz- a tu kaloryfery ciepłe, piec ruszył. Musiało być lodowato w nocy. Idzie zima, hecy ni ma.

Zet już poszedł do sklepu po chleb, jaglanka dochodzi- idę budzić ekipę.

Miłego, zdrowego dnia!
Obserwuj wątek
    • zalasso Re: Herbata w środę :) 18.09.13, 06:50
      Dzień doberek :) Dziś wstaliśmy jak zwykle o 5.45, choć mogliśmy pospać trochę... ech , siła przyzwyczajenia :) kawkę popijam, do wyjścia powoli się szykujemy i jest miło, tak z rana razem pobyć :)

Miłego dzionka!
      Ps. zanim ta zima przyjdzie, niech choć trochę babiego lata będzie!!!
    • zabka11 Re: Herbata w środę :) 18.09.13, 08:42
      Dzień dobry i dziękuję za kawkę...chętnie:)
      Teraz wprawdzie herbatkę popijam i zapinkalam...od progu pracy.
      Ale za oknem pięęęknie słoneczko świeci...dziś wolne popołudnie będę uskuteczniać więc spacerek będzie i zakupy w warzywniaczku i w Biedroneczce mojej ulubionej:)
      Gosia zdrowieje, my tez ok, tylko się radować:)
      Miłęgo Dnia Kochane:)
    • olcia.kaktus Re: Herbata w środę :) 18.09.13, 09:26
      ja od rana sobie zapodałam koktajl ze szpinaku z 1/2 banana i sokiem z pomarańczy. Tak dla witamin i dla podniesienia morale.
      Wczorajszy wyjazd był do du...y bo popsuł się jeden malutki kabelek i cała akcja próbnego gaszenia odwołana - strata pełnego dnia, co dla mnie w aktualnych warunkach jest porażką całkowitą. Teraz od rana też mam zamieszanie, bo miało być spotkanie o 9.30, a przesunięte jeszcze nie wiem na którą godzinę. Cierpię na chroniczny brak czasu i snu. Jutro znów do Świnoujścia....
      Miłego dnia mimo wszystko życzę wszystkim.
    • yvonne79 Re: Herbata w środę :) 18.09.13, 10:09
      Wracamy do rytmu szkolno-przedszkolnego. Dziewczyny dzisiaj pierwszy dzień po chorobie poszły się edukować. Młode oczywiście urządziły histerię, ale Miśka dumnie poszła do szkoły.
      A ja mam tyle roboty, że nie wiem od czego zacząć.
      Miłego dnia wszystkim!
      • burdziaa Re: Herbata w środę :) 18.09.13, 10:58
        Dosiadam z kawałeczkiem tarty śniadaniowej,jeszcze zostało dla mnie bo Jasiu do pracy zabrał= piękne słońce potwierdzam i miłego zdrowego dnia życzę !
    • uczula Re: Herbata w środę :) 18.09.13, 13:10
      Musze znowu kupic kaszke jaglana jednym slowem.
      Troche o niej zapomnialam. A kiedys robilam do zupek i na drugie danie tez.
      Zdrowa jest.
      My dzisiaj mam w planie aikido po przedszkolu.
      Dzien wiec szybko zleci.
      Kawa mi wystygla - zimnej nie lubie, herbata tez...ale za to sloneczko pieknie swieci.
    • aurinko Re: Herbata w środę :) 18.09.13, 14:00
      A ja sobie zapodałam kawkę właśnie :) Macio śpi zmęczony po żłobku, Maja na wycieczce świetlicowej, a ja się nudzę. Maszynki do mielenia włączyć nie mogę bo nie chcę budzić małego, a dziś na obiad knedle ze śliwkami - trzeba zmielić ziemniaki i twaróg.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka