klarysa007 09.10.13, 08:18 Za oknem słonko i kolorowe liście, ładny dzień się zapowiada :) Właśnie kończę śniadanie i biegnę na praktyki, a po południu na kawę z koleżanką. Miłego dnia i dla was!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
narttu Re: Kawa jesienna 09.10.13, 08:24 dosiadam sie. dzis z Greta w domu ma 37 i katar ale jutro musze do biura to ja troche podkuruje Odpowiedz Link
aurinko Re: Kawa jesienna 09.10.13, 08:35 Z przyjemnością napiję się z Tobą kawki :) Tęskno mi za naszym leniwym kawkowaniem w piżamach... Mam nadzieję, że już planujesz zimowy wypad nad morze :) Odpowiedz Link
olcia.kaktus Re: Kawa jesienna 09.10.13, 08:39 dziś mężu pojechał do Londynu, więc jestem "słomiana wdowa". W Warszawie jesień dziś mglista, liczę że jednak pokaże jeszcze słoneczne oblicze. Od rana piję ostatnio koktajle - dziś szpinakowo-pomarańczowo-bananowy. Pracy dzis przede mną dużo, więc spadam. Miłego dnia. Odpowiedz Link
alcea3 Re: Kawa jesienna 09.10.13, 09:53 Heloł heloł:) Witam się domowo i ja :) Dziś wzięta opieka na młodą. Od słów do czynu, chciałabym się pochwalić naszym nowym towarzyszem rodziny :) Odpowiedz Link
kamamama2 Re: Kawa jesienna 09.10.13, 10:17 ja też kawkę piję, Rozali ucho jakby nigdy chore nie było, ale antyiot do końca tygodnia, dzisiaj spenetruje je laryngolog :) alcea pokazuj tego domownika ! u nas smutek bo o jednego świniaczka mniej :( Odpowiedz Link
hapie Re: Kawa jesienna 09.10.13, 11:53 Ja się dosiadam z musli. Dziś był bieg przedszkolaka. Na szczęście dla nas Tymek zajął pierwsze miejsce wśród 4 latków. Przygotowywałam go na różne wersje od wczoraj bo on strasznie nie lubi i nie umie przegrywać. Ale odsadził rówieśników równo- w końcu jest styczniowy:) Tosia biegła pięknie na trzecie miejsce ale dziewczyna ją podcięła. Obawiałam się że się podda po wywrocie ale wstała i pięknie dobiegła do mety. A co do herbaty. To mój Paweł dzwonił rano do mnie że ma śniadanie ale zapomniał wziąć herbaty z domu i co on będzie pił. Dzwoni pięć minut później że koło dworca stała Pani i rozdawała herbatki:))))) z napisem na miły początek dnia:) Czego i Wam życzę!!! Odpowiedz Link
m_k8 Re: Kawa jesienna 09.10.13, 12:54 Jak Was dużo dzisiaj! Wrocław wita pięknie i słonecznie! Haniu świetne te herbatniki. Ja mam ostatnio zajawkę na takie akcje. Np. taką: youtu.be/Abt8aAB-Dr0 :-) Patrycja Ty tu szybko zdjęcia wrzucaj! Zdrowia dla wszystkich. Naprawdę miłego dnia dziewczyny! Odpowiedz Link