burdziaa 21.11.13, 08:07 Herbatka z sokiem z czarnego bzu domowej roboty a do tego ciepłe drożdżowe ciastko a nadzieniem orzechowo-cynamonowym :) Miłego i zdrowego dnia Kochane ! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamamama2 Re: Czwartkowe napoje 21.11.13, 08:43 Burdziu podjadam Twoje ciasto, energii mi potrzeba bardzo, listopad nie jest dobrym miesiącem. Za godzinę jadę z zeówkowiczami do teatru w ramach obstawy, bo zwykłym autobusem ruszaja. Potem tylko trening Rozalii, fizyka z Rupertem, zakupy, gotowanie - dzisiaj lajtowo :) miłego dnia dziewczyny Odpowiedz Link
lucy_cu Re: Czwartkowe napoje 21.11.13, 09:03 Burdziu- i jak tu się odchudzać, pytam? ;) Jaksa już wczoraj pod wieczór latał jak to on zwykle, z motorkiem podkręconym na najwyższe obroty- oby już nic nie tąpnęło. Pierwszy raz mi się dziecko tak pochorowało. Zaraz ogarniam chatę, potem skok po Teresię, potem trochę pracy. A wieczorem maraton- trzy wywiadówki plus zebranie RR. Miłego! Odpowiedz Link
a_beatle Ratunku! 21.11.13, 09:44 Nie wiem, która to noc nie przespana, dziś co godzinę ryk w niebogłosy, pierś tylko uspokaja (całe szczęście, że chociaż to!). Ciągle ten niepokój nocny zrzucałam na zęby, ale żeby aż tak? Dobrego dnia, mam nadzieję, że dotrwam jakoś do wieczora:-( Odpowiedz Link
olcia.kaktus Re: Czwartkowe napoje 21.11.13, 10:46 O jak ja marzę o takim ciastku drożdżowym na ciepło! Narazie muszę się pocieszyć czekoladą na budowie. Kolejny dzień mocnych nerwów i biegania po wertepach. Jeszcze jutro - mam szkolenie z pierwszej pomocy, a potem wieczorem do domku! i w niedzielę po południu spowrotem tu. Miłego dnia! Odpowiedz Link
ankas4 a'beatle 21.11.13, 13:52 hEJ wpDŁAM NA chwilkę, popijam Waszą kawkę i pędzęęęę, ale sluchaj w sprawie niespokojnego spania sprawdz mocz, u nas od kiedy Tola miała stwierdzoną infekcję układu moczowego i wyleczoną to śpi bardzo spokojnie, w porownaniu z wczesniej jest mega r óznica, moze to zbieg okoliczności ale moze o to ją tak męczyło! Odpowiedz Link
aga_junior Re: a'beatle 21.11.13, 18:15 Herbatka z miodem, siedzę przy młodym, który od rana ma wysoką gorączkę. I tak długo wytrzymał 2,5 mieś. Co nie zmienia faktu,że jutro musimy się jakos sklonować Odpowiedz Link